TEST af Skip Hop Explore and more 4-i-1 aktivitetsvogn fra Amvina.se – Testfamilien
TEST af Graco - Turn2Me Prosupport

TEST af Skip Hop Explore and more 4-i-1 aktivitetsvogn fra Amvina.se

To af vores testere har testet Skip*Hop aktivitetsvogn fra Amvina. Den hedder 4-i-1 Explore & More. Her er deres anmeldelser: 


Nannas søn, Noah, på 10 måneder har testet en Skip*Hop aktivitetsvogn fra Amvina. Den hedder 4-i-1 Explore & More, og kan bruges fra ca. 6 måneder til ca. 4 år, idet vognen vokser med barnet forskellige trin/funktioner: siddende leg, gåvogn, indkøbs-/dukkevogn. Håndtaget kan justeres i tre højder.

Nanna fortæller:

Gåvognen kom usamlet, men den var meget nem at samle. Noah startede med at lege med aktivitetsdelen siddende. Der er lys, lyd og gode farver, så han var meget begejstret 😊 Senere satte vi den på selve vognen, og han fangede med det samme, at han skulle skubbe den foran sig. Noah syntes, det var vildt sjovt at komme op at gå med vognen og stoppede også op for at lege med knapperne osv. foran. 

Vognens hjul kan på en knap nemt indstilles, så de ikke kører så hurtigt rundt. Det er simpelthen så smart! Jeg husker, at vi med andre gåvogne har læsset dem med tunge bøger og haft værktøj fremme for at stramme/løsne hjulene, så vognen ikke skulle køre for hurtigt.  

Vognens hjul har bred afstand, så der er plads til, at barnet kan gå uden at ramme hjulene. Hjulene er af plastik og har gummi, så den hverken larmer eller laver streger, når den kører over gulvet.  

Senere, når barnet har lært at gå, kan styret hæves, og vognen kan laves om til en klapvogn til dukker og bamser. Jeg er kæmpe fan af legetøj med mere end én funktion, så den har en længere levetid end så meget andet til babyer og småbørn har!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: MEGET GOD – Aktivitetsvognen er anvendelig over flere år og er spændende for barnet.

Kvalitet: MEGET GOD – Skip*Hop-aktivitetsvognen virker robust og lækker.

Pris: GOD – Vognen fås lige nu på tilbud for 929 kr. hos Jollyroom. Det er mange penge, men den erstatter både aktivitetslegetøj, gåvogn og klapvogn til dukkerne, så prisen er okay. 

 


Vores tester Stine har sammen med datteren Selma på 10 måneder testet Skip Hop Explore and More 4i1 aktivitetsvogn fra Amvina.se. 

Stine fortæller:

Vi modtog den fine aktivitetsvogn, som med det samme vagte interesse fra alle herhjemme. Kassen viste flot, hvordan vognen kunne bruges på 4 forskellige måder. Fra siddende på gulvet med aktivitetstavlen, som gå vogn med aktivitetstavlen klikket på stativet, som dukkevogn og som indkøbsvogn. 

Vognen var let at samle, så den kunne tages i brug med det samme. 

Aktivitetstavlen fanger barnets opmærksomhed med flotte farver, en masse lys og lyde. Den kan indstilles til at spille flere forskellige melodier, og lydstyrken kan justeres i 2 trin, hvilket altid er en klar fordel. Jeg synes ikke det er rart med legetøj, der larmer unødvendigt meget. 

Udover det kan barnet dreje, skubbe, røre, trykke på alle de fine ting på tavlen, så barnet får virkelig udforsket sin finmotorik. Den er virkelig stort hit for Selma, men også hendes storesøster på næsten 5 år har været meget interesseret i at finde ud af alle de ting den kunne. 

Stativet kan indstilles i 3 højder, så det vokser med barnet. Hjulene kan indstilles efter, hvor meget modstand, der skal være, når barnet går med vognen. Det er en detalje, jeg synes er vigtig, når vognen bruges af en baby, der ikke kan gå endnu. Forhjulene har en lille gummi ring på, så de lettere kører rundt på trægulvene herhjemme Det kunne jeg godt have tænkt mig, at baghjulene også havde. 

 

Alle mine 4 børn har brugt gåvogn fra da de begyndte og rejse sig og til de gik stabilt. Jeg har tit synes, at det var en meget kort periode sådan en gåvogn faktisk blev brugt, men denne Skip Hop aktivitetsvogn kan sagtens bruges allerede fra barnet ligger på maven på gulvet og helt op til 3-4 års alderen, hvor den kan inddrages i rollelegen med dukkerne. 

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg synes, at det er en virkelig smart aktivitetsvogn, som vokser med barnet.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Skip Hops produkter er virkelig lækre, og det bærer denne vogn også præg af.

Pris: MEGET GOD – Aktivitetsvognen står til 1.149 kr., hvilket jeg synes er en fin pris, når vognen kan bruges i flere år.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Graco - Turn2Me Prosupport