TEST af Cozzy 3D LED lys fra Randomshop.dk  – Testfamilien
Test af DRYWEAR

TEST af Cozzy 3D LED lys fra Randomshop.dk 

Vores tester Heidi har testet Cozzy 3D LED lys fra randomshop.dk.

Heidi fortæller:

Vi har testet de smarte Cozzy 3D LED lys, og de er hurtigt blevet fast inventar herhjemme.

Pakken består af 9 LED lys samt fjernbetjening – 3 bloklys, 2 stagelys samt 4 stearinlys. Hele herligheden koster 299,95 kr.

Lysene kører på batterier og kan nemt skiftes i bunden, når de trænger. Der medfølger batterier i bloklys samt fyrfadslys, men i stagelysene skal man selv putte batterier i.

Det jeg elsker allermest ved lysene er, at de har en effekt, som var det rigtigt lys, altså forestil jer, når flammen bevæger sig og giver den der knitrende hyggelige bevægelse. Det gør disse også.

Jeg har stearinlys tændt hver evig eneste dag året rundt, fordi jeg synes det skaber hygge og varme, og så er det da også smadder romantisk.

Derfor synes jeg, det er smart med LED-lysene, da jeg aldrig løber tør for stearinlys med disse, og så skal man samtidig heller ikke være bange for brandfare.

Noget af det jeg er allermest imponeret over ved disse lys er, at de føles som ægte stearinlys, når du rører ved dem og ligesom kan kradse stearin af, hvis man køre neglene over. Jeg var bange for at de virkelig ville se kunstige ud, men udover vægen, så ligner det virkelig et rigtigt stearinlys.

Derudover så kan man med den medfølgende fjernbetjening sidde på sin flade og tænde alle stearinlys blot ved at holde betjeningen hen imod det stearinlys eller den stearinlysgruppe man nu ønsker at tænde. Hvor smart er det ikke lige?!? Samtidig med det, har den en timer funktion, hvor lysene er tændt i 6 timer, slukket i 18 timer og sådan fortsætter det medmindre, du ændrer på det.

Jeg har testet lysene 1,5 måned og haft dem tændt morgen og aften, og ingen af lysene har skulle have skiftet batteri endnu.

Alt i alt er jeg virkelig glad for LED lysene på grund af lyset, det giver, og at de er så naturtro. Jeg anbefaler dem til alle jeg kender, der som jeg, brugte rigtig mange stearinlys hver evig eneste måned.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Skaber en hyggelig og romantisk stemning og “levende” lys giver mig en indre ro. Det er lig med velvære for mig.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg bruger dem hver dag og ingen har skulle have skiftet batterier i 1,5 mdr.

Pris: MEGET GOD – Prisen er som nævnt tidligere 299,95 kr. for 9 lys. Det kan ved første indtryk virke dyrt. Men det synes jeg ikke med tanke på, hvor holdbart et batteris levetid er. Før disse brugte jeg 200 kr. i gennemsnit pr. måned på konventionelle stearinlys.

Kvalitet: GOD – Jeg synes virkelig, kvaliteten er god. Det føles og ligner rigtige stearinlys, og den knitrende effekt i vægen, når de er tændt gør, at man tror det er et rigtigt lys.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af DRYWEAR