TEST af bObles Mountain-serie – Testfamilien
TEST af Silver lining babygym træ fra Amvina.se

TEST af bObles Mountain-serie

Flere af vores testere har testet produkter fra den nye bObles Mountain serie. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Sofie har sammen med hendes datter Saga My på 11 måneder testet 3 produkter fra bObles. De har testet Elefant L, kylling & krokodille M. Alle 3 produkter er fra deres nye kollektion ’Mountain’, som er inspireret af naturens farver.

Sofie fortæller:

Begejstringen var stor, da vi modtog 3 lækre produkter fra bObles. Vi har siden Saga My var helt lille, været meget glade for produkterne fra bObles og har brugt dem hyppigt. Derfor var vi glade for at få lov at teste 3 produkter, vi ikke havde prøvet endnu. 

bObles er lavet i EVA-skum, hvilket gør selv de store produkter lette for børn selv at rykke. Derudover er de skridsikre, hvilket gør, man ikke skal være bekymret som forældre, når børnene er i gang med at tumle. 

Jeg var en smule skeptisk over de meget farverige bObles fra deres Mountain kollektion, men de er virkelig vokset på mig og har stået synligt fremme siden vi fik dem ind af døren. Selvom der er meget farve på, er de simpelthen så flotte. 

Saga My har virkelig nydt at lege med alle 3 produkter – både forældrestyret leg, men hun har også flere gange søgt dem selv. Hun bruger især elefanten meget til at stå op af, da det er dér, hun er i sin udvikling. Hun har også vippet/øvet balance på kylling, hvilket er lidt udfordrende for hende. 

Vi har som forældre hjulpet hende meget med en masse motoriske lege. Der er blevet vippet på elefanten, hvilket hun virkelig synes har været sjovt.

Derudover er der blevet øvet at kravle på trapper på krokodillen. Vi bor i lejlighed, så det har virkelig været en fordel at kunne træne det med hende under ”sikre” rammer. Hun er lynhurtig blevet super sej til trapper og er helt sikker på det bl.a. har hjulpet at øve med dette produkt.  

Jeg elsker bObles og det samme gør Saga My. De kan bruges på så mange forskellige måder og kan styrke barnets nuværende motoriske udvikling, uanset om det er mave/nakke træning, balance, at stå eller gå, så kan produkterne fra bObles bruges.   

Vi glæder os til de næste mange år, hvor Saga My kan få glæde af de flotteste bObles.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier;

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger frem ratings som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. 

Vurderingen bliver i dette tilfælde:

Nytteværdi: Meget god – alle 3 produkter er støtter og styrker barnets motoriske udvikling, uanset alder på barnet.

Holdbarhed/kvalitet: Meget god. De er lavet i EVA skum, som gør, det ikke bliver slidt så nemt. 

Pris: God – prisen er i den lidt høje ende. Dog synes jeg på den lange bane, det er prisen værd, da de kan bruges mange år. 

 


 Vores tester Line har sammen med sine døtre, Alberte og Andrea, testet tumledyr fra bObles.

 

Line fortæller:
”Mine døtre, Alberte og Andrea, har haft fornøjelsen af at teste tre forskellige tumledyr fra bObles.

bObles er et dansk brand, der designer tumledyr, -møbler, og -legetøj, der fremmer børns motoriske udvikling. På bObles’ hjemmeside står bl.a.: ”bObles handler om nærvær, bevægeglæde og motorisk udvikling gennemleg. Vi understøtter bevægeglæde, leg og motorisk udvikling med multifunktionelle tumlemøbler i et enkelt og kvalitetsbevidst design”, hvilket produkterne uden tvivl lever op til.

Vores hjem består efterhånden af ret mange bObles, som mine piger elsker at lege med. De laver motorikbane gennem stuen stort set hver eneste dag, hvor alle vores tumledyr, trædesten osv. tages i brug. Da vi fik muligheden for at teste tumledyr fra netop bObles, var der derfor ingen tvivl om, at det ville være oplagt for os.

Da vi modtog pakken, som bestod af en krokodille (L), en elefant (M) og en fisk (M) gik pigerne straks i gang med at udforske de forskellige dyr. Som det fremgår på ovenstående billede, har vi modtaget dyrene fra deres nye kollektion ’Mountain’, hvor farverne er inspireret af smukke bjerglandskaber, hvilket giver et fint twist i vores hjem, som primært består af rolige og varme farver.

Der findes ikke én bestemt måde, hvorpå de forskellige bObles skal bruges, men hver enkelt tumledyr kan derimod bruges på et hav af forskellige måder, hvilket medvirker til at styrke barnets leg, kreativitet og ikke mindst motorik. Barnet kan selv vende og dreje dem og dermed udforske de mange forskellige måder, de kan anvendes på. Som tidligere nævnt laver mine piger motorikbane hver dag, hvor de sammensætter banen på en ny måde dag efter dag, hvilket resulterer i, at de hele tiden finder nye muligheder i de forskellige tumledyr.

Andreas favorit må i denne omgang være elefanten, som er den, hun har brugt mest tid på gennem testperioden. Selvom hun kun er knap to år, er hun en akrobat uden lige, som udforsker motorikken på mange forskellige måder. Hun synes, det er sjovt, når den står oprejst, så hun kan kravle op på den for efterfølgende at hoppe ned igen. Da hun kravlede op første gang, sagde hun stolt ”Se, mig kravlet højt op”.

Ligeledes har hun fundet ud af, at den kan vippe, hvis hun vender den med den buede side nedad, hvilket er et stort hit for både store og små.

Udover at tumledyrene kan bruges som motorikbane, kan de jo også bruges på mange andre måder. Vi har blandt andet brugt dem som skammel i køkkenet, opgang til sofaen og ikke mindst som stylter. Vi havde nemlig en krokodille i samme størrelse i forvejen, som nu giver anledning til, at de to krokodiller til sammen kan bruges som stylter til det større barn. Alberte bliver udfordret og synes, det er sjovt at lege på en helt ny måde.

bObles tumledyr er lavet af kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. De har en skridsikker, blød overflade, som gør dem nemme at rengøre. De er vandafvisende og kan derfor nemt tørres af med en klud, støvsuges eller sågar vaskes under bruseren, hvis de trænger til en større rengøring.

Alt i alt er vi yderst tilfredse med tumledyrene og har ikke en finger at sætte på produkterne fra bObles, som uden tvivl er legetøj, jeg vil anbefale til alle andre børnefamilier!

 

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – bObles tumledyr er udviklet til at styrke barnets motorik, hvorfor de har en meget god nytteværdi, da det er væsentligt for alle børn at blive motorisk udfordret.

Holdbarhed: MEGET GOD – Mine piger har leget med tumledyrene hver eneste dag gennem hele testperioden, og de har endnu ikke fået én eneste skramme, hvorfor jeg er sikker på, at de holder rigtig mange år.

Pris: MEGET GOD – Den vejledende udsalgspris på de tre ovennævnte bObles er henholdsvis 999 kr. (krokodille L), 1099 kr. (elefant M) samt 549 kr. (fisk M), hvilket jeg synes er mange penge, hvis man ønsker at købe flere på samme tid. Dog synes jeg uden tvivl, at det er ALLE pengene værd, da det er kvalitetslegetøj/tumlemøbler, der holder mange år, og som kan anvendes på et hav af forskellige måder.

Kvalitet: MEGET GOD –  Tumledyrene er lavet af kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater, hvorfor de er lavet af bedste kvalitet, der egner sig perfekt til børn. Det er et kæmpe plus, at de kan vaskes under bruseren, da de dermed er ekstremt nemme at rengøre og holde pæne.

 


Vores tester Nanna har sammen med sin tumling, Noah, på 15 måneder testet bObles Mountain-serie; elefant str. S, krokodille str. M, fisk str. M og en kylling. Farverne på den nye Mountain-serie er inspireret af naturen – bjerglandskaber, vilde blomster og smukke skove. Tumlemøblerne er de samme blot i nye farver.

Nanna fortæller:

bObles har været en del af vores liv i over 7 år, da vores to store børn også altid har elsket at lave baner, bygge tårne, sidde og lege med bObles, så kvaliteten og legeværdien kender jeg på forhånd. 

Vi har dog aldrig prøvet bObles i størrelse S og M, da jeg nok har tænkt, at de var for små. Derfor var jeg spændt på at se, om legeværdien var lige så god med de små størrelser. 

Og så bliver jeg også nødt til at knytte en kommentar til de nye farver – wauw! Hos os opbevares bObles inde i stuen, og der må jeg bare sige, at denne Mountain-serie er ret velkommen i min stue. Farverne indbyder til leg og samtidig er det naturfarver, jeg som voksen også synes er flotte. Der er sket noget, siden vi købte vores første bObles i meget klar pink og lilla. 😊 

Noah havde lige netop lært at gå, da vi fik det fine sæt af bObles Mountain. Han udfordrer sig selv motorisk konstant – kravler op på stole og borde, radiatorer og trapper, så det kom på et perfekt tidspunkt. Størrelsen har vist sig at være helt perfekt til en tumling! De har en størrelse, hvor han selv kan bære dem og selv komme op og stå på dem. 

Elefanten i str. S passer perfekt til, at han kan sidde og vippegynge i den, da han kan nå gulvet, og krokodillen i str. M er en god trappe, og udfordrer ham på et passende niveau motorisk, når han holder en i hånden. 

Både fisken og kyllingen er altid gode at have med i motorikbaner. Noah bruger også fisken som stol og til at trille rundt med på gulvet. 

I øvrigt synes vores piger på 6 og 8 år også, at disse bObles-møbler er sjove til baner, så levetiden er lang, og dét er noget, jeg sætter pris på, når jeg køber legetøj! 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: MEGET GOD – bObles er efterhånden en klassiker, som bare holder deres legeværdi i mange år.  

Kvalitet: MEGET GOD – Det holder bare! – med undtagelse af bidemærker 😉 

Pris: GOD – fra 399 kr. til 749 kr. pr. del. Det er mange penge, men det er også en investering, som holder i mange år.


Vores tester Christine afslutter:
Jeg er mor til tre, én på 12, 10 og 4 år.
Vi har haft en del bObles igennem årene. Lige siden vores store dreng, på nu 12 år var helt lille.

Bobles er ikke kun får små børn, som jeg oplever mange synes. Vores to store børn har stadig dagligt glæde, af deres tumlemøbler, blot på én anden måde end vores mindste.


Vi har modtaget tre tumlemøbler i den nye Mountain serie.
Jeg elsker de farverige striber som bObles serien indeholder. De indbyder til fantastisk, glædefuld leg.
Vi har modtaget 2 x mellem krokodiller og 1 x mellem elefant.

De to krokodiller er fantastiske som stylter og øvelse af balance.

De kan også bruges som trapper og til en del af en “jorden er giftig bane”.
Vega har endag brugt dem som små rutsjebaner, eller vippebræt. Kun fantasien sætter grænser.
 
Vores mindste pige er MEGET forsigtig og vil gerne holde i hånden, når hun bliver usikker. Hendes grænser skal skubbes lidt til.
Da vi modtog disse bObles tumledyr, turde hun ikke at gå på krokodillerne selv eller vippe på elefanten. Hun bliver usikker og sætter sig ned, når der ikke er “fast” jord omkring hende.

Tumlemøblerne viser meget hvor meget det kan flytte barnets grænser og forsigtighed og hvordan de kan være med til at udvikle barnets motorik og selvsikkerhed.


Vi ELSKER bObles og vil nok altid gøre det!
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: MEGET GOD – bObles er fantastisk! Jeg tænker ikke de rkan være mange hjem med børn, uden bObles.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg har aldrig oplevet af noget af vore bObles er gået i stykker.

Pris: GOD – En god pris for nogle tumlemøbler som holder mange år!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Silver lining babygym træ fra Amvina.se