TEST af bObles mellem tube – Testfamilien
TEST af Graco Ascent-i-Size Autostol (0-4 år)

TEST af bObles mellem tube

To af vores testere har testet Tube Medium fra bObles Cirkel serie. 

Anna Kathrine fortæller:

“Jeg har sammen med mine børn – Philip på 5,5 år og Andrea på 2,5 år, fået lov til at teste Tube Medium fra bObles Cirkel serie i samarbejde med Testfamilien.dk.

bObles er en fast del af vores indretning og leg herhjemme, og børnene elsker, når vi hiver bObles frem og fx laver baner, eller de bare kommer til at tumle rundt med møblerne. bObles giver så mange muligheder for at skabe et fint univers og slippe børns fantasi fri. Samtidig er bObles både lærerigt og udvikler børns motorik, så der er ingen grund til ikke at eje bObles.

Cirkelserien fra Bobles har alle smukke cirkulære former, og indbyder på fornemmeste vis til leg og bevægelses, som er hele kernen i Bobles. Møblerne er genkendelig i bObles designet og passer smukt ind på et børneværelse. Det er nok en mor ting, men jeg elsker at de er så smukke at have stående fremme på et børneværelse, og blot bliver en del af indretningen.

Tube medium er faktisk to møbler i et, da man kan tage midten ud og derved få både en cylinder og et rør. Herhjemme har Tube medium været brugt til både: forhindringsbane, kravle igennem rør, skammel, bord og hoppe ned fra.

Det er sjovt og se hvordan Philip og Andres bruger bObles – Philip bruges ofte Tuben til at kravle igennem, holde balance og se hvor langt han kan trille.

Andrea på 2,5 år er lidt mere forsigtig og stiller sig op for at hoppe ned og hun vil så gerne kunne trille på den ligesom Philip, så det øver vi.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – bObles styrker og udvikler barnets motorik og fantasi på en skøn måde.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD  – Det ældste bObles som vi ejer er mere end 5 år gammelt, og det er så fint og jeg er slet ikke i tvivl om at det vil være det samme med Tube Meidum.

Pris: GOD – Tube Medium står til 649 kr., nogle vil måske mene at det er lidt dyrt, men jeg ved hvor meget vi bruger bObles, og med tanke for hvor tidsløst at det er og hvor mange har de har glæde af det, synes jeg at prisen er fin.


Mie fortæller:

Magnus på 9 år har testet bObles tuben i medium str. Han havde i forvejen den store tube og de to produkter bliver ofte brug sammen i legen.

Jeg har været fan at bObes lige siden jeg fik børn for 13 år siden. De har altid været en fast bestanddel af enten legeværelset, stuen, køkkenet eller badeværelset. Jeg er faktisk lidt trist over, at mine børn er blevet så store, at de ikke rigtig “leger” med bObles mere. Eller dvs. Magnus på 9 år leger faktisk stadig med det – blot på en anden måde end da han var mindre.

Tube medium består af to dele – en cylinder og et rør.

Jeg er ret vild med de grå bObles produkter, da de passer flot ind som interiør i stuen. Bruger ofte den store tube som bord.

bObles Tuben er et smukt og multifunktionelt møbel, der både kan bruges af børn og voksne.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – bObles er nok det legetøj vi har haft mest glæde af igennem ungernes opvækst, da det har så mange funktioner.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Kan holde i mange mange år (snakker af erfaring) og det er nemt at rengøre. Det kan selvfølgelig få lidt overfladehakker og ridser, men det synes jeg personligt ikke gør noget.

Pris: GOD – Prisen er 649 kr. En fin pris på et mellem størrelse bObles produkt.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Graco Ascent-i-Size Autostol (0-4 år)