TEST af Lego Friends Autumns hus (41730) – Testfamilien
TEST af Lego Marvel Avengers Quinjet (76248)

TEST af Lego Friends Autumns hus (41730)

Flere af vores testere har den seneste måned testet Lego Friends Autumns hus (41730). Her kommer deres anmeldelser: 


Der var én, der fik sig en kæmpe overraskelse, da hun pludselig åbnede for en kæmpe pakke Lego: Emma på 6 år skulle prøve kræfter med det nye Lego Friends Autumns hus (41730).

Lego Friends har været en helt ny verden for hende at blive indviet i, og hun er blevet suget direkte ind i den! Hun ELSKER figurerne, dyrene og de mange forskellige scener, hun kan udforske. Der er søde små dyr, heste, rideskole, butikker, biler, både, teltture – ALT.

Det er meget autentisk med hygge, natur og venskab. Nogle af sættene fokuserer desuden på miljømæssige temaer, som genplantning af træer, bevarelse af truede dyr og elbiler – man kan endda kombinere scenerne og bygge et helt Friends-nabolag, de kan lege i.

Emma åbnede virkelig bare den enorme kasse og gik i gang uden at blinke. Hun sad først og bladrede i bogen og studerede hver eneste side, der introducerede hende til figurerne og universet. Så gik hun i gang, og hun blev siddende der, mens mørket kom snigende, og hun skulle i seng (under store protester).

Næste morgen vækkede hun os ikke, men jeg stod op til mit barn, der sad og byggede videre i underbukser. Hun byggede videre til det stod færdigt.

Og så skulle der leges!

Det var helt fantastisk at se på, hvordan hun jublede ved hver eneste pose, hun åbnede, særligt den lille røde fugl, havde hun set på kassen og ventet længe på. Ved hver rum, der stod færdigt, flyttede en beboer ind, selvom huset manglede det næste rum eller taget.

Jeg var helt opslugt af at se hende forsvinde ned i den bog. En byggemanual.

Sikke noget vidunderligt legetøj, som jeg spår, hun kommer til at bruge mange år frem. Jeg bliver nok nødt til at skaffe hende et stort skrivebord nu.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Man kan jo lege med det i timevis – og kombinere det med alverdens andre sæt til evig gavn og glæde. Det er fuldt af inspiration og spændende, relevante temaer. Dvs. der er leg til både dem, der bare vil bygge og hygge med det, men så sandelig også en meget intelligent, detaljeorienteret lille pige, der gerne vil reflektere over, hvad hun opdager. Lego har så mange lag med leg for alle.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD. Legen stopper aldrig – og hvis du træder på en Lego klods, så går du i stykker først! Det værste, der kan ske, der er jo, at en brik bliver væk med tiden, men der har Lego jo så en webshop, hvor man kan købe reservedele (bare find brikkens nummer i byggemanualen). Det er vildt smart.

Pris: MEGET GOD. Set til ca. 380-410 kr. – og det må siges, at være en RIGTIG god pris for sådan et stort, flot sæt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Lego Marvel Avengers Quinjet (76248)