TEST af Lego Duplo Camping Adventure (10997) – Testfamilien
TEST af LEGO Ninjago Dragons Rising  (71796)

TEST af Lego Duplo Camping Adventure (10997)

Flere af vores testere har den seneste måned testet LEGO Duplo Camping Adventure (10997). Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes dreng, Bille 2 år, testet LEGO Duplo Camping Adventure.

Anne-Louise fortæller:

“Vi elsker LEGO herhjemme, og børnene kan virkelig bruge meget tid på at fordybe sig i LEGOs univers. Bille er nummer 5 i børneflokken, så vi må sande, at han arver meget legetøj fra de andre 4. Derfor var han virkelig glad, da han sad med sin første pakke LEGO Duplo helt til sig selv.

LEGO har altid forstået at fange børnenes opmærksomhed, og de små får straks lyst til at komme igang med at udforske de mange klodser i forskellige farver. Dette var ingen undtagelse.

Bille flåede hurtigt pakken op, og hans søskende hjalp stolt til med at få bygget det fine campingeventyr ud fra den lille overskuelige manual.

Bille gik straks i gang med legen med Andersine, Rip, Rap og Rup på campingeventyr. Særligt den lille bil/bus blev flittigt brugt, og kanoen kom på taget. Med dette campingeventyr er der rig mulighed for god, fantasifuld, kreativ, sjov og udviklende leg. Der er masser at lege med, samle og skille ad.

Finmotorikken trænes for de små, når klodserne skal samles, og der er plads til masser af kreativ udfoldelse. LEGO Duplo Camping Adventure er særligt egnet fra 2 års alderen, men kan bruges længe. Bille og hans søskende har brugt denne pakke sammen med alt deres andet LEGO Duplo, og selvom de andre drenge er 6 og 8 år, så elsker de stadig deres LEGO Duplo.

Hos LEGO-koncernen tester de selv deres LEGO Duplo klodser og elementer, så de er sikre på, at alle klodser altid overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Herhjemme leger Bille næsten dagligt med hans nytilkomne LEGO Duplo, og det hele bliver bygget sammen på kryds og tværs – og fantasien slippes fri.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD børnene elsker at lege med LEGO Duplo. De får styrket finmotorikken, udvikler den rumlige bevidsthed, får kendskab til campinglivet, og der er masser af mulighed for kreativ udfoldelse.

Holdbarhed: MEGET GOD – LEGO holder bare! Jeg tror aldrig Lego går af mode. Selv Isak på 8 år elsker stadig at bygge med LEGO Duplo, selvom han også har LEGO City, LEGO Harry Potter og LEGO Technic.

Pris: GOD  – Den koster 480 kr.,  men kan fås på tilbud flere steder.

Kvalitet: MEGET GOD – LEGO Duplo (og generelt LEGO) er super kvalitet. Det holder ganske enkelt bare.


 

Sahra fortæller:

Lego er en sikker vinder i alle hjem, hvis du spørger mig. Her er det kun fantasien, der sætter grænser hos både børn og voksne. Min datter er lige rundet 2,5 år, og vi har haft så mange gode rollelege med vores Duplo Camping Eventyr. 

I Lego Duplo Camping Eventyr finder du alt, hvad man skal bruge for at lave en god campingferie. Blandt andet finder du: et telt, en båd, en bus, et bål, som jeg synes gør legen genkendelig ud til den virkelige verden både hos os voksne og børn. Dette gør det nemt for alle parter at fordybe sig og være med i legen. 

Da vi første gang viser vores datter kassen udbryder hun: ”JAA, Legoland!”. Hun forbandt det med vores tur i Legoland, hvor vi selvfølgelig også havde været rundt at se alle de fine ting, som var bygget i Lego.
Lego – er en sammentrækning af ordene LEG GODT, hvilket giver god mening, da vi som familie også har leget længe og godt med det alle sammen. 

Jeg synes selv jeg er ret så dårlig til at lege rollelege, når det gælder om at følge med i legekøkkenet, med dukkevognen osv. Men med det her sæt Lego, har jeg virkelig kunne fordybe mig og lege med sammen med min datter. Der er blevet handlet i bussen imens nogle var ude at sejle, og der bagefter skulle hygges omkring bålet.

Vi er så glade for vores Lego og vores datter siger dagligt: ”Byg Lego mor og far”, og det siger da vidst det hele om, hvor hyggeligt, hun synes det er.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er altid godt med et fælles tema, hvor både børn og voksne kan fordybe sig og rollelege sammen. Det er virkelig noget LEGO kan og særligt med et tema, som netop denne Lego Duplo Camping Eventyr er. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Lego holder fantastisk. Man kan ikke se det bliver brugt, og Lego holder mange år. 

Pris: MEGET GOD – Både at vurdere ud fra kvaliteten, som jeg synes er i top, og legeværdien, synes jeg, prisen er helt fair. Denne kasse koster 480 kr., og så er der til mange timers leg. Derudover kan man jo altid bruge dette sæt sammen med andet Lego. 

Kvalitet: MEGET GOD – Der er intet at sætte en finger på, når det gælder kvaliteten. Det er lækkert og nemt at lege med.

 


Janni fortæller:

Jeg blev oprigtig glad, da jeg fik muligheden for at teste Lego Duplo Camping Eventyr sammen med mine børn. Sættet er en del af Lego Duplos Disney Univers og indeholder de ikoniske figurer Andersine og Rip, Rap og Rup. Sættet består også af en autocamper, en kano, en saml-selv hængebro, skattekort, et telt og et bål.

Sættet er udviklet til børn i alderen 2+ og med fokus på kreativ leg og teamwork. Min søn på 1,5 år falder derfor en smule udenfor målgruppen. Jeg var derfor nysgerrig på, hvorvidt han var for lille samt havde de færdigheder og motoriske evner til at få noget ud af legen.

Min datter på 4 deltog i legen. Hendes finmotoriske evner og byggetekniske færdigheder bidrog til at legen kom hurtigt igang. Jeg bemærkede hurtigt at hendes alder, som jo ligger over målgruppen, opvejede min søns manglede færdigheder i eksempelvis at bygge.

Sammen fandt de ind i legen og sejlede rundt med Rip, Rap og Rup på deres selvopfundne sø, hvor de også slog lejr og satte teltet op.

Min søn var meget fascineret af autocamperen, som man også kan tage taget af. Det var helt tydeligt den, som fangede hans interesse mest.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Lego Duplo Campingeventyr har virkelig været nyttig her hos os! De har skabt rum for leg og læring, og fri fantasi. der er blevet leget i timevis.

Holdbarhed: GOD – Lego Duplo er yderst holdbart. Det eneste der som sådan kan gå i stykker er teltet, som er lavet af stof, og altså ikke af et “fast” materiale.

Pris: GOD – Prisen på sættet er 480 kr. (LEGOs egen hjemmeside) og er i mine øjne en ganske fornuftig pris, set i forhold til hvor mange timer og den kvalitetstid mine børn havde med hinanden.

Kvalitet: MEGET GOD – Lego Duplo Camping Eventyr, er som alt andet Lego Duplo i yderst høj kvalitet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO Ninjago Dragons Rising  (71796)