TEST af LEGO Duplo Family Camping Van Adventure nr. 10946 – Testfamilien
TEST/ANMELDELSE af STORMVAGT af Kristina Ohlsson for FORLAGET MODTRYK

TEST af LEGO Duplo Family Camping Van Adventure nr. 10946

Flere af vores testere har testet LEGO Duplo nr. 10946 Family Camping Van Adventure

Den seneste måned har vores tester Aynur sammen med sønnen Milas på 3 år samt tvillingerne Ella og Noah på 1 år testet familie på campingeventyr fra LEGO Duplo.

Aynur fortæller:

Ella, Noah og Milas har været så heldige at få lov til at teste familie på campingeventyr fra LEGO Duplo, som er egnet til børn i aldersgruppen +2 år. For en måned siden modtog vi en pakke fra LEGO, som har bragt stor glæde hos Ella, Noah, men specielt hos Milas. Pakkens tema er camping, som består af 30 dele, der samles til en autocamper med drejelige hjul samt aftageligt tag, kano, stoftelt, kamera, træer, lejrbål, guitar, tekande, egern samt 4 figurer: en far, mor samt to børn – en pige og en dreng.

Det er ingen hemmelighed, at vi elsker Lego herhjemme, og vi har efterhånden meget Lego Duplo, som bliver flittigt brugt med andet Lego. I august måned var vi på vores første campingferie med den fedeste autocamper, og her var Milas vildt begejstret over autocamperen, og han brugte en del tid på at sidde foran og lade som om han kørte bilen. Da vi modtog pakken, og Milas opdagede, at hans nye LEGO Duplo pakke består af familie på campingeventyr, blev han enormt glad – især da han så den fineste autocamper. Hans første sætning var ”yes, nu har jeg endelig min egen autocamper”.

Milas har brugt timevis på at lege med hans nye Lego Duplo, hvor både jeg, far og Ella og Noah til tider har fået lov til at lege med. Milas har nu den alder, hvor han er begyndt at lege rollespil og elsker at spille forskellige karakterer, og dette var også tilfældet her. Det har været så hyggeligt at høre hans leg, når han f.eks. leger mor, hvor mor tager billeder af familien, der sidder foran lejrbålet, og hvordan han, som mor, taler til sine børn.

Det er efterhånden ingen sag for Milas at samle Lego Duplo selv, ud fra en byggevejledning, og det var også tilfældet her. Vejledningen var nem og overskuelig. Herudover var nogle af delene samlet i forvejen, hvilket gjorde det nemt for Milas.

I starten havde Milas total ejerskab over det nye legetøj, men til sidst blødte han mere op og inviterede både Ella og Noah ind i hans leg. Her har det været godt for Ella og Noah at observere, hvordan storebror styrede autocamperen, kajakken eller når familien skulle ind i teltet for at sove. Dette prøvede de begge at imitere, når de endelig fik lov til at lege med det nye Lego Duplo.

LEGO Duplo er super fint for finmotorik og kognitive færdigheder, idet man kan øve sig i at putte klodserne rigtigt sammen samt udvikle sproget gennem leg, og barnets fantasi kan hele tiden udfolde sig. Personligt er jeg helt pjattet med dette Duplo sæt, da jeg synes, at autocamperen og figurerne samt diverse dele er i de lækreste design og farver, der er totalt up to date.

Nytteværdi: MEGET GOD – Som alle andet Lego Duplo kan dette sæt bruges i flere år, da det er tidløst. Det sjoveste og allerbedste ved Lego er, at man kan sætte det sammen på kryds og tværs, samt at det kan kombineres med andre Lego Duplo sæt. Man kan aldrig få nok af Lego, og derfor er legetøjet værd at anskaffe, da denne pakke indeholder mange timers kreativitet og leg

Holdbarhed: MEGET GOD – LEGO Duplo er bl.a. kendt for dens holdbarhed. Materialet er stærkt og solidt, og det kan ikke gå i stykker, også når de små kan til tider være hårde ved det. Farverne og designet på legetøjet er super flot og indbydende for både børn, men også for voksne.

Pris: MEGET GOD – LEGO Duplo familie på campingeventyr koster 279,00 kr. på LEGOs egen hjemmeside. Jeg synes, at prisen er rimelig, når man tager kvaliteten i betragtning. Det er tidløst og holder for altid.

Kvalitet: MEGET GOD – Fremragende kvalitet. Ingen ridser eller ødelagt legetøj, når de ryger ned. Ser stadig hel ny ud både i farve og udseende.


Vores tester Christina har sammen med sin familie testet produkter fra Lego Duplo, og denne gang en fin lille tur på camping.

Christina fortæller:

Vi har testet en kasse fra Lego Duplo med de fineste små detaljer (selvfølgelig i Lego Duplo størrelse). Kassen var til vores datter på 1,5 år. Lego Duplo er noget af det bedste legetøj, vi ved til vores børn, og Amanda kan virkelig fordrive tiden længe alene med det, og det dejlige er jo, at man aldrig skal være bekymret for, om hun kan få det galt i halsen, hvis hun putter det i munden – det gør de jo meget i den alder.

Kassen ser umiddelbart ikke ud af meget, men der er rigtig mange gode klodser i, og campingvognen er god stor. Det at den er stor og stabil gør, at Amanda kan åbne den, sætte folk ind i den og køre med den, uden at der går noget af den, eller at taget falder af (taget kan nemlig tages af).

Som jeg har nævnt i tidligere Lego tests, så har vi allerede utrolig meget Lego Duplo, men trods det, er det stadig et kæmpe hit hver gang der kommer en ny kasse, og det er skønt at se, hvordan det fører til nye lege. Nu har Amanda også en alder, hvor hun har en forståelse for hvad en bil, båd osv. skal bruges til.

Det dejlige ved Lego Duplo og bare Lego generelt er, at det kan passe sammen med alt det, man har i forvejen og kan gøre, at man kan bygge endnu mere og endnu større. Hvis blot man har pladsen til at opbevare det, så kan man ikke få Lego nok.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris, kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I denne test bliver dette vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi ELSKER, ELSKER Lego, og endnu mere elsker vi at se vores børn, når de leger med det. Wauw en fantasi der kommer frem, og Lego hjælper dem godt på vej til en bedre fantasi.

Holdbarhed: MEGET GOD – Lego er for evigt. Amanda har i raserianfald kastet med en masse Lego, og der sker intet.

Pris: GOD – Kvalitet og pris går hånd i hånd – sådan er det bare. Heldigvis kan man næsten altid finde Lego på tilbud.

Kvalitet: MEGET GOD – Helt igennem perfekt og god kvalitet.


Sara fortæller:

Vi har endnu en gang været så heldige, at modtage Lego Duplo som vores søn Milas på 2 år har testet. Lego er og bliver en vinder herhjemme, og begejstringen er enorm, når pakken åbnes, og legen kan begynde.

Milas er nu blevet så gammel, at han rigtig gerne vil have, at vi er med i legen, i stedet for bare at sidde ved siden af, og heldigvis synes både Daniel og jeg, at Lego er sjovt at lege med. Vi kan bruge mange timer på at bygge forskellige ting med klodserne, og så synes jeg især, at det er rigtig hyggeligt med de forskellige ”temaer”, som Lego Duplo ofte kommer i. Denne gang var det ”Familie på campingeventyr”, og da vi netop var på campingferie i sommer, kunne vi nemt koble de to ting sammen. Det var tydeligt, at Milas synes, det var sjovt at lege, at vi var på ferie igen, og vi fik os en god snak om sommerferien, imens vi legede med teltet og klodserne.

Især autocamperen har været et stort hit herhjemme, da køretøjer generelt er i høj kurs. Men også de små genstande, som guitaren og kameraet, synes Milas var sjove, fordi det er ting, han kan genkende fra den virkelige verden. Der er blevet taget mange billeder med kameraet og ”spillet” flere sange på den lille guitar.

Rent hygiejnemæssigt er vi også stor fan af Lego, da det er nemt at rengøre og kan endda sprittes af, hvis behovet opstår. Derudover er holdbarheden bare helt i top, og der er mange års leg i de fine, farverige klodser. Farverne er også med til, at man bliver i godt humør, og man får lyst til at lege med.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Lego er for børn i alle aldre og er med til at udvikle finmotorikken. Derudover er der masser af mulighed for kreativ udfoldelse, og fantasien bliver sat i spil.

Holdbarhed: MEGET GOD  – Lego holder bedre end næsten alt andet legetøj. Det er solidt, kan tåle at blive kastet med, trådt på, vasket, sprittet, samlet og skilt ad, og meget meget mere.

Pris:  GOD – Lego Duplo findes i mange forskellige prisklasser afhængig af, hvor meget, der er med i pakken. Denne pakke koster 270 kr., hviket jeg faktisk synes er i den billige ende, taget holdbarhed, kvalitet og nytteværdig i betragtning.

Kvalitet: MEGET GOD – Lego er kvalitetslegetøj. Det holder ganske enkelt bare super godt. 


Line fortæller:
Alberte på to år har været så heldig at få lov til at teste LEGO DUPLO Familie på campingeventyr‘ (10946), hvilket faldt i ekstrem god jord, da hun, som så mange andre børn på hendes alder, er stor fan af netop LEGO DUPLO.

Da vi modtog pakken, udbrød hun straks ”Alberte også været på camping”, hvilket blev sagt med en løftet pegefinger – det var tydeligt, at hun kunne genkende autocamperen fra vores sommerferie, hvor vi boede i en campingvogn, og det kunne derfor kun gå for langsomt med at lukke æsken op, så vi kunne komme i gang med byggeriet.

”Familie på campingeventyr” henvender sig til aldersgruppen 2+, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved det beskedne antal dele, hvor kun få ting skal samles, samt den fine manual, der er illustreret som en serie af billeder, hvilket er helt genialt for at opretholde koncentrationsevnen for en lille toårig.

Æsken består af 30 dele, der tilsammen udgør en autocamper, en kano, et telt, et bål samt fire familiemedlemmer. Ydermere medfølger der tilbehør bestående af en guitar, en kande til at sætte på bålet, et egern samt et kamera, der alt sammen er med til at krydre legen med en hyggelig stemning.

Sættet giver rig mulighed for leg og læring omkring at tage på tur med familien, samt hvordan man kan opholde sig i naturen. Leg med LEGO DUPLO er medvirkende til at styrke både koncentrationsevne og finmotorik, da klodserne er udviklet til, at små børnehænder selvstændigt kan samle og skille dem ad.

Alberte er rigtig god til at sidde selv og fordybe sig i en leg, og hun har fået meget tid til at gå med at lege med lige netop denne æske. Taget på autocamperen er blevet åbnet og lukket mange gange, og de små mennesker har både været på sejltur, spillet guitar, taget billeder og lavet bål, hvilket har indbudt til nogle hyggelige samtaler mellem Alberte og jeg/hendes far.

Selvom æsken henvender sig til aldersgruppen 2+, er der ingen tvivl om, at Albertes lillesøster, Andrea på 4,5 måneder, også har haft glæde af det. Hun har deltaget i legen med Alberte, hvor klodserne er blevet undersøgt nøje.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris, kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Der findes LEGO til alle aldre, og det er medvirkende til mange timers leg/underholdning uanset alder. Æsken, Alberte har testet, passer perfekt til hendes alder, og hun har derfor haft meget glæde af den.

Holdbarhed: MEGET GOD – LEGO er generelt set meget robust og kan holde til stort set alt.

Pris: MEGET GOD – Den vejledende udsalgspris er 270 kroner, hvilket jeg synes er en rigtig fin pris, kvaliteten taget i betragtning. Generelt set synes jeg, at priserne på LEGO er fornuftige, da der findes æsker i forskellige prisklasser, hvorfor alle kan være med.

Kvalitet: MEGET GOD – Der er ingen tvivl om, at LEGO er kvalitetslegetøj, der ALDRIG går af mode, og som uden tvivl holder i mange år.


Vores tester Nora har sammen med sønnen Eddie på 14 måneder testet Lego Duplo “Familie på camping”.

Jeg tror, at de fleste kender Lego, og de fleste kender også effekten af Lego på børn – det kan virkelig bare noget. Det er lærerigt, fantasifuldt, farverigt, og så giver det en masse kvalitetstid til forældre og barn.

Eddie blev ret tidligt præsenteret for Lego Duplo, da Elina jo bruger det. Det har været et hit lige siden, og han elsker, når vi finder kassen frem.

Så at modtage dette fine Lego Duplo sæt med telt, autocamper, og mange flere elementer, som indbyder til leg i mange timer har været sjovt!

Specielt har Eddie været glad for autocamperen, da den kan åbne og lukke. Det har passet så fint til hans fingermotorik at kunne åbne hele bilen, putte ting i den, lukke, og dermed også få det ud på samme måde. Det har han siddet med længe på trods af, at han er en dreng med krudt i, og der skal meget til at holde ham aktiveret i længere tid.

Lego giver mig en helt anden tid med Eddie, hvor vi sammen kan være kreative. Han forsøger at bygge med og putte klodser på hinanden, og vi kan bruge meget tid på at snakke om de forskellige elementer. Den bedste kvalitetstid med mine børn, det er virkelig, når vi finder det her frem – og Elina på 3 år har ligeså meget glæde af Lego Duplo – kun fantasien sætter grænser, og så har Lego den helt fantastiske funktion, at det let kan kombineres med andre sæt Lego.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Den samlede vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – det kan bruges igen og igen, bliver flittigt taget frem og skaber magiske stunder, hvor hele familien er samlet og kan slippe fantasien løs.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Lego er meget holdbart legetøj i hård plastik, der umuligt kan ødelægges – det tåler utallige tab. Så kvaliteten er altid i top, med autentiske detaljer, der skaber endnu mere sjov i legen.

Pris: MEGET GOD – For os er der meget værdi i Lego, og man føler aldrig, det er et spildt køb. Det kan bygges om og om, og der gemmer sig så mange fine eventyr i hvert legesæt. Så en pris på 199,95,- til 269,95,- er ikke et dyrt for legetøj, der vækker så meget i mine små – og sikke en fornøjelse det er for mig som mor at observere dem i de her rollelege med Lego Duplo.

Forhandles bl.a. hos Bog&Ide, Lirum Larum Leg og Bilka.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST/ANMELDELSE af STORMVAGT af Kristina Ohlsson for FORLAGET MODTRYK