TEST af LEGO FRIENDS 41745 ”Autumns Hestestald”  – Testfamilien
TEST af Basic Treasure

TEST af LEGO FRIENDS 41745 ”Autumns Hestestald” 

Flere af vores testere har den seneste måned testet LEGO FRIENDS 41745 ”Autumns Hestestald”. Her kommer deres anmeldelser: 


Line fortæller:

Interessen for heste er stor herhjemme i øjeblikket, så da vi fik denne test ind af døren var begejstringen stor. Som alt andet Lego er sættet fyldt med fine detaljer og pudsige elementer, der danner grundlaget for en god og fantasifuld leg. Herhjemme er byggeprocessen mindst ligeså sjov, som de mange timers leg efterfølgende. Instruktionerne er udførlige, og Esther kan uden problemer følge dem. Esther havde stor fornøjelse med at samle sættet, og legen var hurtig i gang.

Sættet indeholder en hestevogn, en forhindring, som hestene kan springe over samt en masse tilbehør (høtyv, skovl, børste, spand og en hammer). Derudover er der over stalden også et hyggeligt køkken og et soveområde med halmsenge. Der medfølger 2 heste og figurerne af Autumn og Aliya. Sættet indbyder til mange timers leg, hvor der er god mulighed for at stimulere fantasien og udvikle kreativiteten. Hver hest har sin egen stald, og Esther har meget fornøjelse af lege, der går på at gøre hestene klar til stævner og konkurrencer. Først skal de strigles og vaskes, og så skal de fodres inden ridestævnet går i gang. Sættes kan varmt anbefales til alle hesteelskere.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Super fint sæt, som både er sjovt at samle, og der er masser af leg efterfølgende.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD. Holdbarheden er i top. Lego er bare god kvalitet, som holder i generationer.

Pris: GOD. Prisen er 530 kr., hvilket jeg synes er en fin pris, da der er virkelig meget leg og underholdning i sættet.


 

Vores tester Ann-Charlott har sammen med sine to døtre, Clara-Cecilie og Celina-Sofie, på 11 og 9 år testet LEGO FRIENDS 41745 ”Autumns Hestestald”.

Ann-Charlott fortæller: 

Clara-Cecilie talte næsten dage ned til, vi kunne hente Hestestalden fra Lego Friends på posthuset. Hun var lynhurtig til at pakke den op allerede i bilen og havde kun lige sat sig i sædet, før papiret blev flået af. ”Mor du kan godt finde din telefon frem og tage det billede nu, for jeg er nødt til at åbne kassen nu” og ”Ih jeg vidste bare, at det var noget fedt” er bare nogle af de sætninger, der fløj ud af munden på hende. 

Jeg nåede ikke engang ud af bilen før hun var løbet ind til hendes lillesøster, Celina-Sofie, for at de kunne komme i gang med at bygge den fine hestestald. 

Lego kassen består af 545 dele – deriblandt rigtig mange små dele. Noget af det som pigerne er rigtig glade for herhjemme er, at de mange dele altid er inddelt i mindre nummererede poser, hvor indholdet passer til hver enkelt nummererede vejledning. Det gør det dejligt overskueligt at gå til eller dele ”samle opgaverne” imellem sig, hvis man er flere om at bygge. Det fungerer super godt. Det giver også mulighed for at kunne pause byggeriet, hvis man trænger til det, uden at man glemmer, hvor man er kommet til. Derudover hjælper de små pose inddelinger og vejledninger til at bryde et (måske stort) projekt ud i mindre dele og gøre det mere håndgribeligt og let at gå til for børnene. Nu var hestestalden samlet rimelig hurtigt herhjemme, men nogle gange har pigerne bygget meget store Lego Friends huse eller andet, hvor det er dejligt at kunne fokusere på delelementer og sige ”nu bygger vi pose 1 og 2, og så er vi så langt”. I stedet for at kigge på flere tusinde små Lego dele og måske miste overblikket eller synes, det virker for uoverskueligt.

Vejledningerne er enormt brugervenlige for børn, hvor hver enkelt del er afbilledet, så de kan se, hvilke dele de skal bruge til næste step, og hvordan det skal se ud samlet.

Autumns Hestestald henvender sig til børn fra 7 år. Sidst vores piger byggede Lego Friends, var det Celina-Sofie på 9 år, der var mest optaget af at bygge, mens Clara-Cecilie der lige er blevet 11 år helst ville deltage i rollelegen med Lego Friends efter det var samlet. Denne gang var det omvendt. Celina-Sofie hjalp med at bygge, da Clara- Cecilie allerede var godt i gang. Selvom Autumns Hestestald er egnet til børn allerede fra 7 år, så har det virkelig også været et hit for begge piger herhjemme – også selvom man er blevet 11 år. Begge piger elsker heste, og de elsker at lege med Lego Friends, så hestestalden har uden tvivl været et kæmpe hit. 

Pigerne har brugt mange timer på at lege både med hestestalden og alt deres andet LEGO FRIENDS, som de havde i forvejen. Der er til mange timers leg. Det var da også det første, som de gik i gang med igen, da vi kom hjem fra knap tre ugers sommerferie. 

Autumns Hestestald kommer som alt andet Lego Friends i super flotte farver, hvor der er tænkt over detaljerne og at gøre det så virkelighedstro som muligt om end det kommer i LEGO klodser. Pigerne herhjemme kan slet ikke få nok af LEGO Friends magiske verden, som de bare kan udbygge og gøre større og større. 

Vi gemmer altid vejledningerne, så vi kan få samlet det, hvis det bliver skilt ad igen.

Nytteværdi: MEGET GOD – der er til mange timers leg, hvor børnene i høj grad får brugt fantasien

Holdbarhed: MEGET GOD – børnene kan lege med det længe uden det kan ses, at det har været brugt. Jeg tror ikke engang, det kan gå i stykker faktisk eller blive bøjet for den sags skyld. Det er lavet i rigtig godt materiale.

Pris: MEGET GOD – i forhold til, at det er lavet i så god kvalitet/flotte farver, og der er til mange timers leg og fantasi. Jeg synes, at LEGO FRIENDS generelt er lidt dyrt, men hvis man ser på kvalitet og lege/nytteværdi synes jeg faktisk, at prisen er helt rimelig. Denne hestestald kan købes for 530 kr. 

Kvalitet: MEGET GOD – både kvalitet og farver.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Basic Treasure