TEST af Basic Treasure – Testfamilien
TEST af Lego Duplo Camping Adventure (10997)

TEST af Basic Treasure

Flere af vores testere har den seneste måned testet bambusprodukter fra Basic Treasure. Her kommer deres anmeldelser. 


Vores tester, Nanna, har sammen med sin mand, Phil, testet bambusprodukter fra Basic Treasure. Basic Treasure har en række bambus-basisprodukter til både mænd og kvinder bestående af undertøj, toppe og strømper. Det er fremstillet i bambus iblandet elastan og bomuld, som gør det blødt, strækbart og slidstærkt. Derudover har bambus fugttransporterende egenskaber.

Nanna fortæller:

Jeg kan med det samme sætte hak ved blødt! Det er, som mange ville sige: SMØRblødt. Det føles let og lækkert. 

I min pakke var der hipsters, g-strenge, footies, strømper og toppe. 

Toppene er sorte og kommer i en 3-pak til 179 kr. Jeg har nærmest haft dem på hver dag, siden vi fik dem! De er tætsiddende, lette og har en god længde. De er perfekte under en skjorte eller sweater som undertrøje, men også SÅ behagelige her om sommeren som en enkel og let sommertop til shorts/nederdel. Faktisk har jeg også brugt dem til træning en varm sommerdag. Jeg drømmer om, at de kommer i en nude/beige og hvid også – en ny basis-favorit! 😊

Trusserne er til den lille side. Jeg plejer at bruge medium, men skulle have valgt en large for at undgå de famøse fire baller 😉 De er ellers virkelig komfortable, enkle og lækre bløde! De kommer i 4-pak til 129 kr. 

Både min mand og jeg har fundet os en ny favorit, når det kommer til strømper – footies! De er intet mindre end geniale. Det geniale skyldes det lille stykke silikone lige dér ved hælen, hvor den slags strømper plejer at forsvinde ned i skoen og irritere. De her bliver siddende, hvor de skal – både under gåture og træning! Vi elsker dem!! De kommer i en 10-styks-pakke til 149 kr. og er et must have! 

I min mands pakke var der i øvrigt strømper, undertrøjer og boxershorts. Alle delene er i samme bløde kvalitet, som min pakke, og særligt de sorte boxershorts får mange stjerner fra min mand. Han kunne godt ønske sig, at de var knapt så minimalistiske, som f.eks. udgaven i bomuld, hvor Basic Treasure står skrevet med hvid på elastikken, men komforten er helt i top, og jeg har hørt ham anbefale både dem og footies til andre. 

Det er absolut ikke sidste gang, vi skal have basistøj fra Basic Treasure! Vi glæder os allerede til at prøve deres uldprodukter til efteråret/vinteren. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Lækkert basis til en virkelig god pris. 

Kvalitet: MEGET GOD – Rigtig lækkert. Holder sig pænt efter vask.   

Pris: MEGET GOD – Priserne er virkelig gode – f.eks. 10 par strømper for 149 kr. og 3 toppe for 179 kr. 


Vores tester Sofie har sammen med hendes kæreste Rasmus, testet bambus produkter fra Basic Treasure.

Sofie fortæller:

Basic Treasure er et firma der sælger de fleste basisprodukter inden for tøj. De har undertøj, strømper og sokker til både mænd og kvinder, i mangle forskellige størrelser. 

Basic Treasure har valgt at lave et bambussortiment til både mænd og kvinder, og netop dette sortiment har vi været så heldige at teste. 

Vi modtog følgende produkter:

 • Boxershorts
 • Herre undertrøje
 • Dame top
 • Strømper 
 • Footies
 • Herre strømper
 • G-streng

Alle produkterne er lavet af bambusviskosefibre, bomuld og elastan, hvilket gør, at det er mere elastisk og holdbart.  

Herre størrelserne spænder fra str. M-2XL i både undertrøje og boxershorts. Herre strømperne fås i str. 39/42, 43/46, 47/49.

Dametoppen og trusserne spænder fra str. S-XL. 

Strømperne går fra 35/38-39-42, og footies er onesize i str. 37/41.

Vi synes begge, at størrelserne har været tilsvarende – måske lidt til den lille side. 

Vi har begge haft vores nye bambus undertøj med på ferie i Kroatien, hvor der har været +30 grader. Her har det været så behageligt at have dette bambusundertøj på. Det har været dejlig åndbart og let at have på. 

Både dame toppen og herre undertrøjen kan både bruges indenunder andet tøj, men står også super fint alene. 

Jeg har primært brugt de almindelige sokker, da jeg desværre synes, at det silikone greb, der sidder i hælen, gnaver en smule på mine fødder. Ideen i, at de sidder fast i løbet af dagen, er jeg ellers stor tilhænger af. 

Hele bambus sortimentet må vaskes i maskine på 40 grader. Det anbefales ikke at tørretumble. 

Vi har alt i alt været super glade for produkterne fra Basic Treasure. 

I dette tilfælde bliver min vurdering:

Nytteværdi: MEGET GOD –  Det er super lækkert at have på. Lækkert åndbart i bambusmaterialet. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg synes, det virker til at være super holdbart. Vores undertøj er blevet brugt flittigt, og dermed også vasket flittigt, og ser stadig nyt ud. 

Pris: MEGET GOD – Priserne spænder fra 99,- til 179,-. Og man modtager de forskellige produkter i min. 2 pak. F.eks. kommer footies i en 10 pak og koster 149,- 

Kvalitet: MEGET GOD – Det virker til at være i god kvalitet. Som nævnt tidligere, er det lækkert åndbart materiale, og det tager ikke skade af at blive vasket. 

 


Vores tester Kristina og hendes kæreste Max har igennem den sidste måneds tid testet bambusundertøj og -strømper fra Basic Treasure.
Kristina fortæller:
Basic Treasure tilbyder basisprodukter i bambus-viskose, som er et “semi-syntetisk” materiale, der føles let og lækkert at have på.
Bambus giver disse fordele: Det er svedtransporterende, reducerer lugt, er ekstra blødt og temperaturregulerende.
Næsten hele sortimentet kan kun fås i sort, men det giver god mening med tanke på, at der er fokus på basis-garderoben (ja, og jeg ville nok også købe sort, selvom der var flere farver).
Vi har nu testet produkterne i en måneds tid, og vi kan begge bekræfte, at det virkelig er det mest smørbløde materiale. Især undertrøjerne er simpelthen så skønne og kan både bruges som en sommertop eller til at sove i, og jeg har endda brugt den under min arbejdstrøje her i sommers, uden at det har føltes for varmt!
Og så må jeg bare lige nævne, at jeg synes, undertøjet holder farven sindssygt godt i vask.
Strømperne er klart der, hvor vi har kunnet mærke den største forskel ift. hvad vi tidligere har brugt. Fødderne føles tørre hele dagen, og selvom vi har gået rundt i sommervejr en hel dag i lukkede sko, har der faktisk ikke været nogen gener i form af dårlig lugt. Og helt ærligt, findes der noget være end at skulle tage skoene af et sted, hvis man frygter at have sure tæer?
Undertøjet har en god pasform. Der er ikke noget, der strammer, og undertrøjerne har en fantastisk længde!
Både ankelstrømperne og footies sidder også godt på foden. Ankelstrømperne har ikke den der trælse, stramme elastik foroven (damestrømperne har rullekant), og footies er præcis så lave, som de skal være, for at man ikke kan se dem i skoene. Desuden er der “gummi”/silikone i hælen, som holder strømpen på plads!
Vi er enige om, at det er nogle super gode produkter, der er praktiske, men også føles godt at have på.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Det er en produktkategori, der er et basisinventar i de flestes garderobe, vil jeg tro.
Holdbarhed: MEGET GOD – Farven holder sig pæn efter vask, og vi har endnu ikke lavet hul i et par strømper. Desuden holder pasformen også.
Pris: GOD/MEGET GOD – Jeg synes faktisk, at priserne er rigtig gode, ift. hvad man får. Fx 3-pak dametop til 179,- eller 10-pk footies til 149,-.
Kvalitet: MEGET GOD – Det føles så lækkert at have på, farven holder i vask og tøjet holder faconen.

 


Mette fortæller:

Min mand og jeg har testet diverse basistekstiler fra Basic Treasure.

Hos Basic Treasure finder du, som navnet indikerer – basale “skatte” inden for basis tøj – undertøj, strømper og lingeri. Produkterne er lavet ud fra, at det ikke behøver at koste en formue selvom man får god kvalitet.

Selve Basic Treasure er et dansk firma fra Kolding med 20 ansatte og et stort netværk med leverandører i hele verden. Basic Treasure tilbyder desuden 365 dages returret – fordi de ved deres produkter holder i morgen, i næste måned og om et år!

Tekstilerne fra Basic Treasure har hovedomdrejningspunktet i bambus. Bambus kan bryste sig ved at være bl.a. svedtransporterende, have antibakterielle egenskaber, reducere lugt, være temperaturregulerende og ultrablødt. Derudover er produkterne fra Basic Treasure STANDARD 100 by OEKO-tex certificeret.

Jeg blev positivt overrasket, da jeg åbnede kassen med undertøj, stropbluser og strømper fra Basic Treasure. Jeg havde tænkt, at basistekstiler er jo bare… ja… basistekstiler. Men da jeg åbnede kassen og mærkede på varerne, kunne jeg mærke en kvalitet og en blødhed, som jeg ikke havde oplevet før. 

Jeg er blevet svært glad for deres bambus footies, som kommer i en 10-pak i enten sorte eller hvide.

For 15 år siden husker jeg, at man måtte bukke sine strømper ned rundt om foden, for at man ikke kunne se at man havde sokker på i skoen. 5 år efter gik jeg med så små ”sokletter”, at stoffet kun dækkede tæerne og hælen. ENDELIG har det nu lykkes mig at finde en footie, hvor man ikke kan se sokken, og at man rent faktisk også føler, at den ikke glider ned når man tager et skridt. Den er virkelig behagelig og ”sikker” at have på.

Jeg går dog sjældent med lukket fodtøj om sommeren, og derfor kan jeg være lidt ærgerlig over, at man skal købe så mange sokker ad gangen. Basic Treasures vareantal er bestemt på forhånd, altså du kan ikke kun vælge én af hver. Dvs. hvis du køber sokker hos Basic Treasure, så får du mellem 3-20 par i én pakke, alt efter hvilken slags sok, der vælges.

Toppene og trusserne fra Basic Treasure er ligeledes i det super bløde bambusmateriale. Jeg vil anbefale, at man går en størrelse op (i hvert fald). Jeg bruger normalt large, men har x-large i disse produkter, og jeg synes stadig, at det sidder mere stramt end, hvad jeg ønsker.

Derudover har jeg en forholdsvis stor barm, som gør at toppene ”kravler op”, fordi der går mere stof til for oven.

Vi var så heldige, at vi også fik tilsendt tilsvarende herreprodukter til min mand. Han var, som mig, glad for kvaliteten, og det må siges, at han også elsker pasformen i både undertrøjer, boxershorts og sokker.

Min vurdering ud fra de 5 kriterier MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG:

Nytteværdi: Middel – Jeg er glad for produkterne, fordi de er bløde. Dog bryder jeg mig ikke om pasformen, da jeg ikke føler, det er den bedste til min kropsform, på trods af jeg er gået en størrelse op end normalt. 

Footies’ne er helt perfekte og sidder rigtig godt på foden- og de bliver siddende!

Holdbarhed: Meget god – Nu er både trusser/boxershorts og sokker blevet vasket ved 60gr.- og tørretumblet mange gange, og de holder pasform samt farve perfekt.

Kvalitet: Meget god- samme konklusion som ved holdbarhed. Det er en super lækker kvalitet som bevares ved brug og vask. 

Pris: Meget god- Priserne kan man ikke klage over. Basic Treasure holder, hvad de lover- God kvalitet skal ikke koste en formue! 

Som nævnt tidligere i testen, kan jeg dog være ærgerlig over, at man ikke selv kan vælge, hvilket antal man vil købe de forskellige varer i. Nogle gange kan jeg være på udkig efter en lille ekstra gave til min fars fødselsdag, og så kan det være voldsomt at skulle købe 20 par strømper, når man kun havde brug for 2. 

 


Pia fortæller:

Vi har været så heldige at få lov til at teste tøj fra Basic Treasure.

Pia har testet strømper, footies, trusser og top, mens Jan har testet strømper, boxershorts og undertrøje.

Da vi begge lever et aktivt liv med vandring og andre outdoor aktiviteter, var vi begge virkelig spændte på denne test. For hvad når man er på tur derude – i naturen, på vandring eller på SUP? Kan tights, toppe og strømper af bambus gøre det lige så godt som de klassiske af bomuld? Det skulle komme an på en prøve!

Jeg (Pia) havde aldrig før haft undertøj, der har været fremstillet af bambus, og jeg må sige jeg virkelig er overrasket over tøjets blødhed og elasticitet – det nærmest smyger sig om kroppen, og det lækre bambusmateriale gør det virkelig blødt at have på.

Første ”prøve” af tøjet blev en tur på SUP. Med f.eks. bikini under svømmevesten oplever jeg, at vesten klistrer til ryggen, når det er varmt – det er dog slet ikke tilfældet med toppen fra Basic Treasure. Min ryg var stadig fuldstændig tør, da jeg tog vesten af – og det på trods af, at temperaturen var noget over 20 grader.

Hos Jan er boksershorts og sokkerne blevet en fast del af hans vandreudstyr. Vi er netop hjemvendt fra en ferie med mange vandreture i 30 grader plus, så tøjets svedtransporterende evne har virkelig været på prøve. 

Efter en lang vandretur glemte Jan sandt at sige helt at tænke over sine tights før sengetid, hvor de stadig var meget behagelige at have på – så umiddelbart virker de åndbare og temperaturregulerende.

Sokkerne er vi bestemt heller ikke blevet skuffede over. Selvfølgelig har man fugtige fødder efter en lang vandretur i varmen, men der var absolut ingen sure tæer ☺

At strømperne er åndbare og lugthæmmende, er en STOR fordel, når man som os lever et ”aktivt liv.”

Jeg er også blevet virkelig stor fan af de lækre footies. Jeg bruger ofte sneakers på job, og sokkerne bliver siddende på foden HELE dagen og laver ikke ”ål” i skoen. Og så er jeg vild med at sokken slet ikke kan ses, når skoen er på.

Noget af det vi ofte har sat pris på, er tøjs evne til hurtigt at tørre. Især på ferier og rejser i udlandet, hvor medbragt ekstratøj i sagens natur er begrænset.
Vi tog et par tights af 100 % bomuld og et par af de nye af bambus. Begge blev dyppet i søen, vredet grundigt op – og hængt til tørre. Og vinderen blev….ja, bambussen! Præcis som denne evne også gælder, hvis man er våd af sved.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Om vinteren bruger vi begge undertrøjer/toppe under vores bluser. Så vi vil helt sikkert komme til at bruge toppene endnu mere til efteråret.

Holdbarhed: GOD. Tøjet holder på både farve og pasform på trods af mange vaske den seneste måned. Fælles for både undertrøjer, underbukser og strømper er, at de bevarer både form og blødhed efter vask.

Pris: GOD – Pris og kvalitet hænger fint sammen.

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig lækker kvalitet og utroligt behageligt at have på


Sammen har René og jeg testet bambusprodukter fra Basic Treasure.

Vi har testet et sæt undertøj hver bestående af trusser og undertrøje. Derudover har vi fået strømper og footies.

Tøjet er utrolig lækkert og blødt. Sidder perfekt til kroppen uden at genere. Selv efter flere gangs vask er det stadig blødt og holder flot faconen.

Strømperne og footies er virkelig gode. Footies’ne sidder fint hele dagen på foden, da den lille gummi stribe i hælen holder strømpen på plads. Damestrømpen er uden elastik i toppen, så man undgår, at den trykker og laver mærker på anklen.

Da bambus er varmeregulerende, føles fødderne dejlig tørre, og man får mindre fugt om fødderne, som mindsker lugt.

Vi har været rigtig glade for vores bambusprodukter, og vi synes, de er meget behagelige og flotte neutrale i sort/ hvid.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: meget god – undertøj og strømper som er lækkert og blødt

Holdbarhed: meget god – holder facon efter flere gangs vask

Pris: meget god – billigt og yderligere billigere med rabatkoden

Kvalitet: meget god – skønt at have på


Vores tester Jane har den seneste måned testet undertøj og strømper fra Basic Treasure.

Jane fortæller:

Jeg skulle sammen med min mand teste undertøj og strømper i bambus viskose fra Basic Treasure. Som det første udvalgte jeg hvilke produkter, vi gerne ville teste og ikke mindst, hvilken størrelse det skulle være. Der kom hurtigt en stor pakke fra dem.

I pakken var både undertøj og strømper til manden og jeg – endda med et ”undskyld”kort, fordi de ikke havde den størrelse boxershorts, som manden havde ønsket pga. de var udsolgt pt. – i pakken var også lidt godt til ganen, da der skulle afholdes et event online, hvor vi blev introduceret for produkterne.

Som sagt blev der afholdt et hyggeligt online event, hvor vi blev præsenteret for firmaet og tøjet, vi skulle teste.

Basic Treasure er et dansk firma, som tilbyder et nøje udvalg af basistøj til både mænd og kvinder. Deres sortiment spænder fra strømper (ankelsokker og footies), boxershorts, g-strenge, hipsters samt toppe/undertrøjer i bambus viskose (Men de har også andre materialer).

Tøj i bambus har flere fordele:

 • Svedtransporterende
 • Reducerer lugt
 • Ekstra blødhed
 • Temperaturregulerende

Jeg må sige, at tøjet holder hvad det lovede. Jeg har kun brugt disse hipsters siden jeg startede testen – den eneste dag jeg havde problemer med dem, var første dag. Modsat hvad jeg ellers altid gør, havde jeg ikke vasket mine hipsters inden jeg tog dem på, hvilket gjorde, at syninger generede. Jeg skrev lige med kundeservice (5 stjerner til dem for hurtig respons), som anbefalede mig at vaske dem – siden har jeg ingen problemer haft – det er bare de blødeste og lækreste underbukser jeg har haft. I sommerhalvåret bruger jeg ikke undertrøje, men lånte mandens top til at sove i. Normalt har jeg det alt for varmt med trøje på om sommeren, men denne top er så temperaturregulerende, at den er behagelig at have på. En anden perfekt ting ved både toppen og undertrøjen, er at de er godt lange, hvilket er et plus, når man er en høj pige.

Fra 1. maj til midt oktober har jeg bare tæer, og hopper kun i strømper når jeg skal løbe – her har jeg selvfølgelig testet både mine ankelsokker og footies som løbestrømper, genialt – de er ikke fugtige af at have været i en varm sko, da de er svedreducerende, og da de samtidig er temperaturregulerende koger fødderne heller ikke, perfekt for en som helst vil have bare tæer, og derfor får det alt for varmt med normale løbestrømper. Jeg har sågar sovet med dem enkelte nætter, hvor jeg har haft creme på fødderne, igen bare en lækker fornemmelse, rent faktisk mærker man slet ikke, at man har dem på.

Manden fik som tidligere skrevet boxershorts, som var et nummer mindre end bestilt, men som de selv skrev, var der erfaring med, at de passede, hvilket de også gjorde. Han bruger altid dry-fit, da han også er meget varm, men igen disse boxershorts i bambus viskose er han også vild med – og det samme med strømperne.

Herhjemme er vi absolut fan af bambus-viskose undertøj og strømper, og de første gaver til familiemedlemmer er købt.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Har sjældent oplevet så lækker kvalitet på undertøj og strømper. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Det er produkter af en god kvalitet. og kvaliteten er der stadig vask efter vask.

Pris: MEGET GOD – Med priser, hvor den billigste er 79 kr. for 5 par damebambusstrømper til den dyreste, der er 179 kr. for 3 toppe, er det en virkelig god pris.

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig lækker kvalitet og alle produkter lever op til det de lover mht sved, lugt, blødhed og temperatur.


Vores tester Heidi har testet undertøj og strømper fra Basic Treasure.

Heidi fortæller:

Vi har modtaget undertøj og strømper både til manden og mig. Det er lavet af det fineste ultra bløde bambus viskose. Der er tænkt over behageligheden, man får, når man ifører sig undertøjet og strømper. Det er super blødt mod huden, samtidig er det et bambusmateriale som er åndbart, fugt og varmeregulerende.  Stoffet gør, at det let absorbere og transportere fugt væk fra kroppen, så man ikke føler sig fugtig og samtidig har en positiv indvirkning på svedlugt.

En af de ting, som vi hurtigt hæftede os ved, er, at der er ingen påsyede mærker eller generende sømme og elastikker. 

Jeg har specielt været meget glad for den bløde ”Anna” top. Den er let og elastisk med tynde stroppe, som bliver sidder perfekt over bh stroppen. Har specielt været glad for den i sommervarmen, da den er yderst temperaturregulerende og har en antibakteriel egenskab. Har en god længde og kravler ikke op, uanset hvilket tøj du har på. Man mærker ikke, man har den på.

Disse footies er bare gode og super behagelige at have på. De er bløde og uden nogen former for generende sømme og tråde. De er åndbare, og materialet har den egenskab, at man ikke får sure tærer, pga. fiberstrukturen som forhindrer bakterie og dårlig lugt. De har en silikone kant i hælen, som holder dem fint på plads og ikke kravler ned i skoene. 

Ankelstrømperne ”Karla” er uden elastik i kanten men med en tynd rullekant, hvilket gør, at den ikke strammer og trykker nogen steder. Har samme egenskaber som footies. 

Michael er særlig glad for undertrøjen, boksershorts og strømperne. Michael arbejder som paramediciner og er altid på job 24 timer, så tøjet har en stor betydning i forhold til bl.a. varmen. Dette sæt er blevet en del af hans ambulance uniform, da det er rart at have på, ingen generende sømme, sidder som det skal, er svedabsorberende og åndbart og ikke mindst antibakterielt. Så ingen dårlig luft i 24 timer. 

Vi er helt sikkert begejstret for Basic Treasures produkter, og det vil altid være at finde i vores skuffer. Der er tænkt over mange ting og miljøet, og så er det dansk. Det appellerer også til alle sensitive unge og voksne pga. ingen generende mærker og sømme, samt det har en lethed og blødhed, som gør, at man ikke lægger mærke til, man har det på, hvad enten det er koldt eller varmt. Tekstilerne er uden skadelige stoffer og er økologisk med certifikat. Det er godt basisundertøj, strømper og lingeri i høj kvalitet til en overkommelig pris.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det må siges, at det er tøj, man bare har lyst til at bruge igen og igen. 

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Super fin kvalitet, holdbarhed, holder i vask og er et certificeret produkt.

Pris: GOD – Taget betragtning af de gode valg og tanker, der er lagt i produkterne, må det siges at være en god pris. 

 

Mie fortæller:

Vi har hen over sommeren testet bambus undertøj fra Basic Treasure.

Vi modtog en lækker pakke med strømper, boxershort og undertrøjer til mænd og en pakke til kvinder med toppe, strømper, footies,  g-streng og hipsters til kvinder.

Jeg har altid været glad for bambustøj til vores børn, så glædede mig til at teste det på mig selv.

Bambus tøjet har flere lækre egenskaber, som gør tøjet anvendeligt til mange lejligheder.

Ud over at tingene er super bløde og lækre i kvaliteten, så har bambus den egenskab, at tøjet bliver temperatur regulerende, stoffet kan transportere fugten væk fra kroppen uden at man kommer til at lugte af sved på samme måde som ved polyester og bomuld.

Min favorit har helt klart været de bløde sorte basistoppe. Den brugte jeg flittigt på vores ferie i Italien, da de bare var rare at have på i varmen. De er også gode til at have inde under trøjer, da de føles bløde på huden og hjælper kroppen med at holde på temperaturen.

Undertøjet og sokkerne kan varmt anbefales til sport – igen fordi det er temperatur regulerende og holder fugten væk fra kroppen uden at man bliver gennemblødt af sved. Et ønske til hipsters kunne være at de skærer lidt længere nede eller højere oppe, da de skærer lidt uheldigt sted på ballen.

Man kunne helt tydeligt mærke forskellen på brugen af bambus sokkerne – kontra alm. Bomuldsokker, da vi var ude at vandre i vores ferie.

I alm. Bomuldsokker får man halvvåde fødder i varmen, men med bambus sokkerne kunne man tage skoene af og ikke have våde fødder.

Prisniveauet er rigtig fint, så det ville være fantastisk, hvis man også kunne få undertøj til børn, så ville jeg helt klart foretrække at købe undertøj til drengene herfra.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er noget man bruger hver dag, så det er vigtigt med produkter man er glad for.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er virkelig god. En ting er at tøjet er super blødt, en anden ting er, at det holder formen og kvaliteten ikke er forringet efter vask. vores er både vasket og nogle gange tørretumlet hver uge igennem hele testperioden.

Pris: GOD – Fornuftige priser på det hele. Tre toppe for 179 kr. 4 par trusser for 129 kr. Tre par boxershorts for 149 kr. to undertrøjer for 149 kr. 5 par sokker for 129 kr.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Lego Duplo Camping Adventure (10997)