TEST af Ludmilla bluse fra Basic Apparel.dk – Testfamilien
TEST af Tvillinge slyngevugge fra Moonboon

TEST af Ludmilla bluse fra Basic Apparel.dk

3 af vores testere har den seneste måned testet Ludmilla bluse og bukser fra Basic Apparel. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Nanna, 35 år, har testet Ludmilla bluse, sort- og hvidstribet, og Eve jeans, lysegrå, fra Basic Apparel.

Nanna fortæller:
Jeg kendte Basic Apparel i forvejen, da jeg har flere af deres strikbluser, som jeg er virkelig glad for. Jeg har ikke prøvet deres jeans før og var lidt spændt på det, da jeg er 180 cm høj, og derfor ofte har problemer med, at bukser bliver for korte. 

Eve jeans ligger i størrelser fra XS til 3XL samt benlængde 30 og 32. Jeg plejer at bruge længde 34, så jeg var lidt spændt på størrelsen.

På Basic Apparels egen hjemmeside er der gode størrelsesangivelser og anbefalinger ift. valg af størrelse. Eve-modellen har godt med stræk, så jeg gik med min normale størrelse, og de passer perfekt. 

Det er en skinny model præcis, som jeg kan lide det, og guess what?! – de passer mig også i længden 😊 Det er et par jeans, som kan dresses op til party, bruges til hverdag og slappes af i om søndagen. Helt perfekt!

De er bløde, stretchy og rare at have på. Mit liv er for kort til jeans uden stretch besluttede jeg år tilbage. 😉

Ludmilla blusen er en klassisk langærmet t-shirt i bomuld med lidt elastan, som gør blusen lækker og tætsiddende at have på. Den fås hvert år i et hav af farver og striber. En rigtig god basisbluse til garderoben. Blusen har en god længde. Igen så er det vigtigt for en høj pige som mig, som ikke ønsker crop top, at bluserne har lidt længde, og dét har denne. 

Den er fin både alene til et par jeans/nederdel eller under en strik eller blazer. Den holder sig virkelig pæn i både form og farve efter vask. Den fås ligesom bukserne i størrelse XS til 3XL. 

Basic Apparel er tidløst basis til garderoben, og det er jeg ret vild med. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Lækkert basis, som kan kombineres på alle mulige måder til hverdag og fest.

Kvalitet: MEGET GOD – Rigtig lækkert. Holder sig pænt efter vask.   

Pris: MEGET GOD – Ludmilla koster 399 kr. og Eve koster 800 kr. (På tilbud lige nu til 400 kr.).  


Den seneste måned har vores tester Aynur, testet tøj fra Basic Apparel.

Aynur fortæller:

Jeg har været så heldig at teste tøj fra Basic Apparel. Basic Apparel er et dansk mærke fra 2013, der især blev kendt, da de var med i ”Løvens Hule” på DR. De laver mange flotte klassiske styles i den lækreste kvalitet med fokus på maksimal anvendelighed. Deres tøj er meget minimalistisk, hvilket gør, at det med fordel kan bruges med andre mønstrede og farverige designs. De laver tidløst design, der holder længere end bare en enkelt sæson. Alt deres tøj er økologisk – GOTS certificeret.

Jeg har modtaget følgende produkter:

Den fineste basis bluse er vildt lækker og i den blødeste uldkvalitet. Den kradser ikke mod huden. Jeg har modtaget den i str. L, da jeg godt kan lide, at den er lidt længere i længden og samtidig ikke er så tætsiddende. Jeg vil umiddelbart mene, at den er almindelig i størrelsen. Blusen er i ribbet stof med afrundet udskæring. Den er utrolig klassisk og kan nemt kombineres med andet tøj fra ens garderobe. Jeg har valgt at kombinere den med jeans og med en blazer, men jeg har også haft den under en kjole. Du kan få Ludmilla Long bluse i 20 forskellige farver, og jeg kunne have købt dem alle sammen. Det var virkelig svært at vælge. 

Elisa Jeans er lavet af 99% bomuld og 1 % elastan. Det er “mom fit” jeans og enormt behagelige at have på pga. det bløde stretch. Basic Apparel anbefaler, at man går et nummer ned i størrelsen, da stoffet giver sig. Jeg har modtaget den i størrelse M/L30, men burde nok have haft den i størrelse S/L30, da den virker en lille smule for stor, men det gør ikke noget, da bukserne har vidde i benene. Elisa jeans findes i 3 andre farver ud over mid blue. Deres størrelser går fra XS til 3XL.

Jeg elsker det stilrene, enkle og tidsløse look, som tøjet har. Det gør det virkelig nemt at style casual eller mere formelt, alt efter anledning.

Tøjet sidder rigtig godt, og det er blødt og behageligt at have på. 

Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg skal handle fra Basic Apparel. Jeg kan varmt anbefale deres mange fine hverdagsstyles. 

Nytteværdi: MEGET GOD – Tøj har vi alle brug for, især basis tøj, som man kan kombinere både til hverdag og fest.

Holdbarhed: MEGET GOD – Under testperioden har jeg både vasket blusen og jeans, og det har hverken mistet farve eller pasform.  

Pris: GOD – Jeg synes, at priserne er helt fair i forhold til, hvad du får af kvalitet. Du får noget lækkert, økologisk, bæredygtigt og tidløst tøj, som du kan bruge i flere år. I forhold til andre mærker så ligger den i middelklassen i forhold til prisen. 

Kvalitet: MEGET GOD – Tøjet har en super kvalitet, og man kan tydeligt mærke på stofferne, at det er nogle af de tykkere og mere slidstærke bomuld/kvaliteter, der er blevet brugt. 


Vores tester Anne-Louise har testet bluse og bukser fra mærket Basic Apparel. Følgende er testet:

Jeg elsker Basic Apparel og deres tidsløse designs, samt gode kvalitet. Jeg er mor til 5 og tilsidesætter altid mig selv, hvorfor jeg sjældent selv køber nyt tøj. Derfor faldt denne test i ekstra god jord.

Lidt om Basic Apparel:

Basic Apparel er et lille team drevet af Camilla Balle, som elsker tidsløst design og er inspireret af naturen. De brænder for at skabe original og miljøvenlig mode, som man føler sig godt tilpas i. De vil skabe tøj, som man vil have på igen og igen, og på den måde være med til at nedbringe tøjproduktionen for vores og miljøets skyld. De brænder for “low impact fashion”, som holder længere, end bare en sæson, hvilket har været idéen bag Basic Apparel siden 2013. De ønsker at gøre planeten til et bedre sted.

Tøjet bliver produceret på familieejede fabrikker i Tyrkiet for at minimere deres CO2-fodprint og sikre den højeste kvalitet. Der er ofte tilsyn med arbejdsforholdene og kvaliteten af arbejdet.

Logoet symboliserer en gammel rune fra vikingetiden, fordi de er stolte af deres skandinaviske rødder. Den gamle rune symboliserer morgengry og betyder en rolig ny begyndelse. Cirklen omkring runen er en beskrivelse af det tidsløse og den uendelige cyklus. Tilsammen får de to ting et udseende af en knap, som man bærer på sit tøj.

Jeg er vild med tankerne bag Basic Apparel og synes, de har fat i det helt rigtige. Det er fedt med et tøjbrand, der ikke kun tænker på store salg, men har planeten i mente. De er heller ikke ude på store webshops, men vil hellere sælges fra små lokale butikker.

Ludmilla bluse:

Blusen fås i mange farver, både i ensfarvet og med striber. Den er i ribbet stof og tætsiddende, men med godt stræk. Kvaliteten er super lækker i 96% bomuld og 4% elastan.

Blusen er meget neutral og passer ind i en hver basisgarderobe. Den er let at anvende til hverdag som den er eller med en vest, trøje eller blazer udover. Den findes i 20 farver, og jeg tænker jeg skal have bestilt flere hjem, så jeg kan få opgraderet min garderobe lidt.

 

På hjemmesiden kan man finde en udførlig beskrivelse af størrelserne, så man er sikker på at få den rigtige størrelse hjem.

Nina Pants:

Er perfekt til både hverdag og fest! Det er en løs buks med elastik i livet. Bukserne falder flot og er lavet af 64% recycled polyester og 34% ecovero. De kan nemt styles med en t-shirt, skjorte eller strik eller dresses op med hæle til en fest.

På hjemmesiden står der, at bukserne er store i størrelsen, og de derfor anbefaler man går en størrelse ned. Jeg havde desværre ikke læst dette, og derfor er mine bukser klart til den store side. Det gør dem dog ikke mindre behagelige at have på.

Begge styles anbefales at blive vasket ved 30 grader, da det er bedst for os og  planeten.

 

Hvis du ikke allerede kender Basic Apparel,  så er det absolut værd at tjekke deres hjemmeside ud. Der er så mange fine styles, som passer ind i enhver garderobe.

Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD/GOD –Både bluse og bukser er super lækre at have på, og kvaliteten er i top. Jeg elsker deres passion og kerneværdier.

Holdbarhed: MEGET GOD – Tøjet er i fantastisk kvalitet og kan bruges igen og igen.

Pris: GOD – Pris og kvalitet hænger sammen. Tøjet er måske til den dyre side, men kvaliteten er virkelig i top, og der er kredset om alt. Tøjet kan bruges igen og igen, derfor synes jeg prisen er fin.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er helt i top og Basic Apparels kerneværdier lige så.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Tvillinge slyngevugge fra Moonboon