TEST af kæphest med udstyr fra legeakademiet.dk – Testfamilien
TEST af bøger fra Forlaget Modtryk: Havørnens skrig og Ekko af et skud

TEST af kæphest med udstyr fra legeakademiet.dk

Emma har testet kæphest samt en masse udstyr til kæpheste fra Legeakademiet.

Thomas fortæller:

For et par uger siden flyttede Charlie (kæphest) ind i “Stald Emma”. Han blev en del at en større kæphestefamilie på 6 kæpheste.

Den første uge var Charlie i sin egen Box, hvor han skulle vænne sig til de nye omgivelser og de andre kæpheste i stalden.

Charlie er en rødbrun Vallak 8 år (ifølge Emma) og ankom i en smuk æske og det tog 1 min at montere kæppen og så var Charlie vagt til live. Charlie er en overall kæphest som bruges til både spring Dressur og hygge ture i naturen.

Med Charlie kom der en masse udstyr, så Charlie var fuld udstyret ved ankomsten.

Alt udstyret er i virkelig høj kvalitet.

Der var et flot malet spring med i testen, der var afmærket med højde, så nu kunne man pludselig se hvor høj (Emma) kæphestene kunne springe.

Springet er let at pakke sammen og passer ind i skabet i Emmas stald.

Første udflugt var til Emmas rigtige hest i ridecenteret og Charlie blev afprøvet i en rigtig ridehal og på udendørs ridebane. Det var samtidig første møde med Shanto, Emmas rigtige hest.

Charlie er faldet rigtig godt til og har det godt i Stald Emma. Kvaliteten på både hest og det udstyr der kom med Charlie har sat nye standader for hvad der skal købes ind af nye heste og udstyr fra Legeakademiet. Det er i meget fin kvalitet og det passer perfekt til hestene.

Charlie er den nyeste og fineste kæphest i Stald Emma – og der er allerede sat flere heste fra Legeakademiet på ønskelisten.

Springbanen er også sat på ønskelisten, da der kan fås et stort udvalg af flot malede spring, så Stald Emma kan få sin helt egen springbane med rigtige spring.

Alle vores tests og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi/legeværdien: MEGET GOD – Emma, som er en hestepige med stort H har virkelig haft meget glæde af at lege med sin nye kæphest.

Pris: GOD – Prisen er god og passer sammen med kvaliteten på produkterne. Det er som at havde produkter til en “rigtig” hest bare i mindre format.

Charlie koster 549 kr.

Grime med træktov koster 129,95 kr.

Martingal koster 129,95 kr,

Hovedtøj koster 159,95 kr.

Et flot malet spring til ridebanen 599,95 kr.

Kvalitet/holdbarhed: MEGET GOD – Kvaliteten er helt i top. Både hest og tilbehør er lavet i godt og kraftigt materiale. Kan holde til vild leg og vil helt sikkert også kunne gå i arv til andre hestepiger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af bøger fra Forlaget Modtryk: Havørnens skrig og Ekko af et skud