TEST af LEGO Technic 42161 – Testfamilien
TEST af Benimar Sport 340s til 5 personer med Camping Agenten

TEST af LEGO Technic 42161

Flere af vores testere har testet LEGO Technic Lamborghini Huracán Tecnica (42161). Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Marie har sammen med hendes søn Liam på 6 år testet LEGO Technic i samarbejde med LEGO. 

Marie fortæller:

Vi har testet LEGO Technic og er som altid positivt overraskede over alle de forskellige modeller LEGO har lavet. Der er tid til leg, både alene og sammen med andre. LEGO-poserne er opdelt med nr, som gør det nemt at overskue bygge-processen. 

LEGO Technic er noget mere avanceret at bygge end andre typer LEGO. Det fede er dog, at der er så mange detaljer, at bilen nærmest ser helt ægte ud. 

Liam viser stolt LEGO æsken frem. Han samler på LEGO, og den passer perfekt ind i flokken. Man kan i LEGO appen finde vejledningerne i 3D, dreje og zoome ind. 

Med 806 dele og en længde på 28 cm er der nok at gå i gang med. Alderen siger 9+, hvilket Liam normalt sagtens kan bygge. LEGO Technic er dog mere avanceret pga. de mange detaljer, så han havde brug for en smule hjælp – ellers klarede han det hele selv. 

Bevægelig V10-motor, styretøjet og døre der kan åbnes. Der er kredset om kvaliteten, og den ser næsten ægte ud. Den flotte farve og klistermærkerne er gennemførte. 

Bilen er over 8 cm høj, 12 cm bred og hele 28 cm lang. LEGO Technic komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredt og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder. 

LEGO bidrager til kreativitet, fantasi og finmotorik. Liam har både leget med sættet selv og med hans venner.

 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: 

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, 

GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD. Der er tid til ro og fordybelse, når man bygger og efterfølgende leg med LEGO Technic. 

Holdbarhed: GOD. Man kan se, at de ikke er gået på kompromis med produktet. LEGO går ikke ned på kvaliteten, trods der er mange små dele, så holder de til lidt af hvert. 

Pris: MEGET GOD. Man får meget for pengene, da det kan bruges igen og igen. Sættet er fundet til 330kr. på nettet. Det synes jeg, er en virkelig god pris. 

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten er der ikke noget at sætte en finger på. Pris, kvalitet og holdbarhed spiller godt sammen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Benimar Sport 340s til 5 personer med Camping Agenten