TEST af Benimar Sport 340s til 5 personer med Camping Agenten – Testfamilien
TEST af CHARGE and PLAY MINI RE:DUCE fra MIIEGO

TEST af Benimar Sport 340s til 5 personer med Camping Agenten

Flere af vores testere har henover sommeren testet campinglivet i en Benimar Sport 340s til 5 personer i samarbejde med Camping Agenten. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Ida har sammen med sin familie testet autocamper fra Camping Agenten samt appen Pintrip.

Den største oplevelse for os var friheden til bevæge os rundt, og selvom vi havde lagt en plan hjemmefra, så var der flere gange, vi sadlede om. Ferie er i en autocamper er helt klart en oplevelsesferie, og det vi jeg gerne ligge vægt på i vores test. Derfor har jeg skrevet testen som en feriedagbog:

Kære ferie-dagbog

Dag 1:

Jubii endelig ferie. Vi kørte tidligt fra Roskilde. Færgeturen bød på flot vejr, en kop kaffe og en croissant. Vi landede i Nibe hos campingagenten kl 12:45. Her så vi vores rullende hjem for første gang. Det var kærlighed ved første blik. Vi fik en hurtig gennemgang af vognen, som havde 5 sidde og sovepladser, et rummeligt køkken med alt tilbehør, pænt toilet og bad. Ungerne fandt sig hurtigt til rette på “1-salen” med deres dyner og alt deres legetøj. Camperen havde et stort bagagerum, med plads til grill, bord og stole mm.

Vi havde lavet en rute hjemmefra og første stop var Blokhus. En drøm for i sær de voksne var at overnatte på stranden, til lyden af vesterhavet. Vi fandt et godt sted og havde en dejlig eftermiddag, med leg klitterne og sand mellem tæerne. Her blev vi meget glade for det indbyggede bad i vognen, så man lige kunne få skyllet fødderne for sand inden putte tid.

Autocamperen var fyldt med udstyr. Henrik lavede nogle bøffer og pølser på grillen, og vi spiste til den smukkeste solnedgang. Pigerne så Fredags TamTam, mens vi drak rosé, og vi faldt i søvn til lyden af bølgerne. Fuldstændig perfekt start på ferien.

Dag 2:

Vi vågnede til bølgebrus og en hel del tåge. Vi havde en okay nat, men man skal altid lige vende sig til nye sovepladser. Vognen gyngede noget i løbet af natten, og vi tænker, at det måske var derfor alle andre lå med snuden med vandet?

Vi hyggede på stranden og spiste morgenmad med udsigt. Forsæderne kan lige vendes rundt, så man sidder sammen om bordet, som også kan slås ud og blive endnu større.

Efter maden vinkede vi farvel til vores første spot og trillede videre til næste destination: Hanstholm. Her ville vi gerne se bunkerne langs stranden. På vejen kom vi forbi den skønneste rasteplads. Det viste sig at være lige ud til et stort fuglereservat. Vi kunne lige så godt få lidt frokost. Vi kogte lidt æg på det lille gaskomfur og lavede nogle rugbrødsmadder, som vi tog med ud på en bænk ved siden af camperen. Herefter samlede vi hul sten og krabber og glemte tiden for en stund.

Da vi nåede vores mål i Hanstholm, kunne vi køre helt tæt på klitterne med autocamperen. Bunkerne var et kæmpe hit, vi gik på opdagelse og fik på tilbagevejen, samlet en masse sten til at male på. Vejret var fantastisk. Bagefter besøgte vi bunker museumet, – det var dog mest for farmands skyld.

Når man kører i Autocamper må man overnatte på alle offentlige parkeringspladser, medmindre der står andet, eller hvis der er time registrering. I følge vores plan, så var det meningen, at vi skulle overnatte på Hanstholm Havn, men det viste sig at være ren industri og ikke lige det vi søgte, trods en superflot udsigt. Vi besluttede derfor at køre videre til Klitmøller og overnatte der i stedet, og det var verdens bedste beslutning. Her parkerede vi på en parkeringsplads langs med vandet. Vi fik serveret den smukkeste solnedgang og sad på første række til at se surferne jage bølgerne på vandet. Vi spiste på Klitmøller Røgeri, hvor vi fik frisk fisk, pommes, kartoffelsalat og fiske frikadeller.

Vi sluttede dagen med at se Olsen Banden på tv’et i vognen, og pigerne lå på “1.salen” og hyggede under dynerne med snolder. Det var sjovt, at pigerne kunne genkende de steder, vi havde set i løbet af dagen

Dag 3:

Vi havde en langsom morgen. Henrik og Lærke sad på en bænk udenfor camperen og vaskede op, imens solen stod op. Vi fik samlet en masse sten, og der kom langsomt flere og flere til stranden for at kaste sig i bølgerne.

Vi kunne sagtens være blevet der hele dagen, men vi valgte at køre videre til Nørre Vorup, hvor jeg havde set, de havde et akvarie man kunne besøge. Det var dog lidt skuffende, men helt tilfældigt faldt vi over en stor bygning, som viste sig at være Thy Nationalpark Center. Det var en stor oplevelse, og vi brugte lang tid der.

Dagens højde punkt var dog vores overnatning. Jeg havde på forhånd brugt appen PINTRIP og fundet en hjortefarm, hvor vi kunne overnatte. Pintrip er en app, hvor private kan stiller deres grund til rådighed, mange steder tilbyder også strøm, tømning, toilet og bad. Selvom vi havde bad i togene, brugte vi det ikke, det varme vand var lidt ustabilt. Derfor var det et kæmpe hit. Vi havde det for os selv, og det var virkelig tiltrængt med et bad efter to dage ved stranden. Vi havde en dejlig udsigt til hjortene, der gik i indhegningen, og gik man helt tæt på kunne man hilse på dem igennem hegnet.

Vi vinkede farvel til hjortene med lidt lækkert pølse og filet i kufferten og satte kursen mod Jesperhus. Her tjekkede vi ind på en af deres autocamper pladser, lige ved siden af legepladsen. Det var et par skønne dage, hvor vi havde stort set hele parken for os selv. Vi havde skybrud de dage, og det ruskede noget i vognen om natten, så det var ikke så meget vi fik sovet. Hos os laver vi altid pandekager, når det tordner og heldigvis havde vi hjemmefra medbragt en “ryst-sammen” pandekage dej, så det var virkelig nemt lige at trylle et par lækre lune pandekager frem på det lille gaskomfur.

Regnen generede os ikke specielt. Der er både aircondition og centralvarme i vognen, hvilket var meget rart, da nætterne blev lidt kolde.  Vi var i badeland det meste af tiden. Selvom bilen lader sig selv op, når man kører i den, så var det fint med et par dage, hvor vi både fik strøm på, tømt toilettet, samt hældt det “grå vand” fra. Det grå vand er alt det andet spildevand, altså fra vask og bad.

Vi tjekkede ud onsdag. Jeg havde fundet endnu en overnatning på PINTRIP – denne gang i Rebild Bakker. Vi kørte 1,5 time, imens så pigerne film, tegnede og spiste snolder. Stedet vi overnattede tilbød intet udover en parkeringsplads, hvor vi kunne holde for natten. Men vi fik spillet spil og hygget.

Dag 7

Tidligt næste morgen valgte vi at flytte camperen fra vores overnatningssted. Vi kørte ti minutter og fandt i stedet et sted lige ved Rold Skov. Her fik vi morgenmad og gik på opdagelse i skoven. Der var en kæmpe natur legeplads, og det var skønt med en dag helt nede i tempo.

Vejet var endnu en gang med os, og vi brugte camperens påmonterede cykelstativ bag på, (der normalt kan benyttes til cykler, padelboards eller lignende.) til at få tørret vores mega våde håndklæder, der havde hængt ude i regnen. Jeg ville gerne være blevet der en overnatning, men vognen skulle afleveres dagen efter mellem kl. 8-10, så det gav derfor ikke meningen at blive i Rold Skov.

Vi kørte derfor til Nibe Havn og overnattede der. Vi havde snuden på camperne, næsten helt nede i vandkanten, og som prikken over i’et på en hel fantastisk ferie, kom der lige en sæl forbi og hilste på os.

Denne ferie er en af de bedste jeg nogensinde har haft. Vi er vandt til at campere efterhånden, da vi selv har camplet og har lånt campingvogn et par gange. MEN det her var noget helt andet. Muligheden for at kunne overnatte alle steder på offentlige rastepladser, parkeringspladser og havne giver en masse oplevelser. Det er enorm frihed at have sit hus på ryggen, og det er absolut ikke sidste gang vi prøver det. Sikke en masse minder og stjernestunder vi har samlet denne ferie.

______

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Vores vurdering af autocamper fra Camping Agenten bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – oplevelser med familien kan man ikke få for mange af – både store og små havde en fantastisk tur. Desuden er vi blvet bekræftet i, at vi gerne vil have vores egen autocamper en dag.

Holdbarhed: MEGET GOD – det var en super dejlig vogn, og jeg er sikker på, det er en man har i mange år, oplevelser bliver man aldrig træt af.

Pris: GOD / MEGET GOD- Jeg synes, det er svært at vurdere en pris, sammenligner du med et sommerhus er det billigt, men sammenligner du med en bil er det dyrt. Jeg synes, der er mange fordele ved en camper frem for et sommerhus, da du får friheden til selv at vælge, og du kan variere dine ferier om du vil ligge stille på en plads eller bevæge dig rundt i landet.

Kvalitet: MEGET GOD  – Der er ingen tvivl om at både camperen og alt udstyret var i høj kvalitet.

 


Vores tester Christine har sammen med hendes familie testet Pintrip i én Benimar Sport 340s autocamper fra Camping Agenten.

Christine fortæller:

Børnene havde glædet sig helt vildt! Vi har før kørt i autocamper, men ikke sådan en stor én – denne passer perfekt til vores familie på 5.

Vi havde downloadet Pintrip appen hjemmefra og kigget på de forskellige pladser rundt omkring i Danmark. Vi ville gerne holde os i nærheden af vestkysten, da vi er ret glade for området omkring Blokhus.

Pintrip er en virkelig nem app at tilgå. I appen findes et Danmarkskort, hvor der vises alle “holdepladser”, som kan benyttes. Der er lidt oplysninger omkring holdepladsen, så man kan få lidt info inden, man kører mod holdepladsen.

Vi kiggede også en del i Pintrip bogen, der er bare noget specielt over, at bladre i en bog, lidt ligesom da jeg var barn, hvor man kørte efter kort, i papirform. I Printrip bogen kan kunne vi også finde de forskellige stationer, hvor vi kunne tømme sort vand samt fylde vand på autocamperen.

At holde ferie i en autocamper er helt særligt. Der er noget specielt og frit over blot at køre indtil man ikke ønsker det længere og nærmest kan holde ind alle steder og sove. I autocamperen havde vi alt, hvad vi skulle bruge. Benimar Sport 340 s er en rumlig autocamper med plads til 5 personer. Der er derfor seler til 5 personer og 5 sovepladser. Derudover er autocamperen udstyret med et lille badeværelse med toilet og bad, et køkken med både kogeblus, vadhane/vask samt et rimelig stort køle/fryseskab. De to førersæder kan drejes 360 grader, så alle 5 personer kan sidde ved et bord og spise måltider.

Campingagenten havde proppet autocamperen med ALT det udstyr, man kunne tænke sig. Camping er bestemt ikke “primitivt” længere. Der er virkelig mange smarte campingting. Jeg var pænt imponeret over det pæne bestik og tallerkener 🙂

De 5 sengepladser i autocamperen er fordelt således, at der er en dobbeltseng i enden af vognen, med en enkeltmandsseng ovenover, som kan køres op og ned. Ovenover førerhuset er der endnu en dobbeltseng, så man sover faktisk “udover” førerhuset.
I alle sengene er der gode madrasser, og vi oplevede, der var fint plads til os alle.


Vi har efterhånden været på camping en del gange, så campinglivet var ikke nyt for os. Endnu engang blev vi bekræftet i, at camping er fantastisk med børn. Denne ferie var dog anderledes, da vi i modsætning til de andre år, var lidt mere på vejene mod nye oplevelser.

Èn af vores rigtig gode oplevelser var på en holdeplads ved Harboøre. Jeg havde fundet holdepladsen i Pintrip. Vi er en aktiv familie og elsker det meste sport. Harboøre centeret er et idræts og kulturcenter med aktiviteter både inde og ude. Her havde vi adgang til strøm til autocamperen og kunne benytte centerets toilet og bad.

Vi købte en dagsbillet til os alle, så vi frit kunne benytte alle deres aktiviteter. Børnene lånte bl.a. små mountainbikes og løbehjul og kørte på en ret sej indendørs skaterbane. Vi spillede derudover alle sammen badminton og håndbold inde i hallen. Der var også et lille cafeteria, hvor de lavede virkelig lækker mad. Virkelig et fantastisk sted som bør opleves!

På min bucketliste havde der længe stået: Sove på stranden. Denne oplevelse skulle vi også have på vores tur, og vi kørte derfor videre til Thyborøn Kanalen, hvor der er en holdeplads lige ud til vandet. Her var der ingen strøm eller vand, men vi havde fået “tanket” op på vores tidligere stop. Vejret var desværre ikke med os, så vi ikke brugt stranden som vi gerne ville, men hvor ville det have været helt fantastisk at stå op til fuld sol og bade i haven – vi måtte nøjes med den fineste udsigt fra den dejlig varme autocamper.

Vi kørte en del kilometer hver dag i autocamperen, men vi oplevede ikke en eneste gang, at børnene var utilfredse med at køre bil. Pigerne brugte bordet foran deres sæder til at spille spil, tegne og male.

Sidst på ugen havde vi en dag med lidt bedre vejr (i hvert fald ikke konstant regn). Vi besluttede at slutte vores ferie ved Blokhus. Jeg havde læst mig frem til, at man gerne måtte overnatte på stranden, men ikke campere fast, så vi besluttede at tage vores sidste overnatning der.

På vej mod Blokhus tog vi en overnatning, helt spontant, ved en lille lystbådhavn i Virksund. Her betalt vi 90 kr. for at overnatte. Vi fik adgang til strøm, toilet og bad. Vi lavede mad i autocamperen, fik en is i ishuset imens vi kiggede på både og legede på legepladsen, som vi havde helt for os selv.

Næste morgen var vi igen på vejen mod Blokhus.
Oplevelsen på stranden ved Blokhus var helt ubeskrivelig. Børnene legede ved vandet. De løb frem og tilbage mellem vand, klitter og autocamperen. Vi grillede om aftenen til den fineste solnedgang og faldt i søvn ved lyden af vandet.

Vi havde en rigtig dejlig ferie i autocamperen og sammen med Pintrip oplevede vi små, fantastiske steder, som vi ikke vidste fandtes. Vi var sammen som familie intenst, i et rullede hus om vores base. En virkelig fed måde at holde ferie på – friheden, autocamperen gav os, var fantastisk. Vi var ikke bundet af noget, vi kunne gøre nøjagtig, som vi ville og tage én dag af gangen.

At køre sydpå i autocamper er vores næste drøm. Fleksibiliten ved at kunne holde ind og sove, ved meget lange kørselstræk og den måde børnene kan sidde og hygge bagved er anderledes end en bil-køretur. Det er absolut ikke sidste gang, vi er på ferie i en autocamper.

Vores vurdering af autocamper fra Camping Agenten bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er altid fantastisk at skabe minder til mindebogen, og det gjorde vi afgjort i vores uges ferie i det “kørende hus”.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Autocamperen er virkelig lækker. Den indeholder ALT, hvad man har brug for.

Pris: GOD – Autocampere er dyre i DK pga. den høje afgift vi har. Vi ser ikke ret mange autocampere på danske nummerplader sammenlignet med f.eks. tyske autocampere. Det er ærgerligt, for hvis prisen havde været en del lavere, kunne jeg ikke afvise, at vi selv købte vores egen autocamper.

Tak for en fantastisk ferie kære autocamper og Pintrip!

 


Vores tester Trine har sammen med sin mand Mads og deres tre børn testet Pintrip med autocamper Benimar Sport 363 fra Campingagenten.

Trine fortæller:

Familietid med ”huset” på ryggen har været en fornøjelse, og vi kan til fulde anbefale dette til alle familier. I uge 37 testede vi autocamperen Benimar Sport 363 fra Campingagenten på en miniferie i Nordvestjylland med brug af Pintrip – og det er vi glade for, at vi gjorde. Med Pintrip fik vi set en masse – og så en masse, vi ikke vidste fandtes, og så var vi tilmed ikke ”låst” af reservationer på campingpladser eller lignede.

Pintrip er en guide for autocampister og giver adgang til en masse lokale oplevelser hos lokale værter. Alle værter er særligt udvalgt af Pintrip, og i guiden – som både findes i tryk og som app – har værterne hver sin side, hvor de fortæller om deres lokale sted. Alt efter interesse og smag og geografisk beliggenhed, kan man således vælge hvem, man har lyst til at besøge. Alene i Danmark kan man opleve mere 300 idylliske steder, der tilsammen har mere end 750 naturskønne holdepladser (konceptet findes også i udlandet). Vi havde allerede smugkigget lidt på en rute hjemmefra, så vi kunne planlægge nogenlunde, men ingen af de steder vi besøgte, var det nødvendigt at ringe og melde vores ankomst inden. 

Vores tur med Pintrip begyndte hos Camping Agenten i Nibe, hvor vi havde fået lov til at teste en lækker autocamper ”Benimar Sport 363”. Autocamperen har Ford-motor, og vi oplevede en camper, som var en særdeles rummelig én af slagsen. Camperen har sele- og sovepladser til 5 personer, og der er således plads til hele familien, når det er ferietid.

Selve autocamperen er indrettet med stor siddegruppe, køkken med tre gasblus og stort køleskab. Der er endvidere et badeværelse med toilet og separat bad og i bagenden findes der to senge – en seng i bilens bredde og en mindre enkeltseng, som det er muligt at hejse op og med motor. I forenden af vognen findes desuden en stor og rummelige alkove. Selvom vi har været fem på tur, har pladsen ikke været trang, og undervejs mødte vi mange garvede autocampister, som med nysgerrighed spurgte ind til bilens rummelighed og flere gange blev overrasket over, hvor rummelig camperen var, når de fik en rundtur.

Vognen var endvidere udstyret med en masse service og udstyr, og der manglede ikke noget i vognen. Camping Agenten sælger også udstyr til autocamperen, og meget af det praktiske udstyr fik vi ligeledes mulighed for at teste. Meget af bl.a. køkkenudstyret er lavet af polycarbonat, som er et hårdført materiale, der kan tåle lidt af hvert. Det går ikke i stykker af at vælte eller falde på jorden. Camperen har tilmed et stort baggagerum, hvor der plads til en masse ekstraudstyr (grill, borde, stole osv.). I rummet var der endvidere plads til vores store medbragte klapvogn.

Overalt i vognen er der vinduer med naturligt ovenlys, som det er muligt at lukke effektivt ved sengetid. Langs væggene er der skabs- og skuffeopbevaring med fin plads, men til en familie med tøj til fem, kan man måske dog godt savne garderobeplads, men her var du muligt at benyttede baggagerummet. I vognen var der også wifi-tv, markise og et cykelstativ (som vi dog ikke benyttede).

Det var første gang, at vi var på tur i autocamper, men det er ikke sidste gang. På vores tur blev vi simpelthen så glade for den fleksibilitet autocamperen og et medlemskab af Pintrip giver mulighed for. Fra Nibe bragte Pintrip os til Blokhus, Mors, Harboøre, Billund, Viborg og ”hjem” til Nibe igen. Og det var nemt: Et kig på app’en over overnatningsmuligheder på vores rute og så afsted mod den lokale vært. Vi besøgte bl.a. flere haller, kulturcentre, gårde og økologiske landbrug – som alle er med i Pintrip, som tilbyder 24 timers overnatning enten gratis eller til en overkommelig pris. Det er da nemt! Vi mødte flere søde mennesker på vores vej og især hos Erna og Christian, blev vi hilst meget pænt velkommen. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi har haft en rigtig god tur med en masse minder og glædes over den fleksibilitet, autocamperen og Pintrip giver mulighed for. Med et feriehus på fire hjul kan vi se en masse, da det er nemt og hurtigt at pakke sammen og komme videre. Selve autocamperen rummer godt, og den havde alt det udstyr, vi havde behov for på turen. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Med en autocamper som Benimar 363 Sport er der tale om camping i en luksus. Selvom pladsen er trang, udnyttes pladsen optimalt og der er plads til at være på ferie, selvom vi var fem afsted. Derudover er der mange valgmulighed med en høj kvalitet med overnatning med Pintrip.

Pris: GOD – Autocamperen koster 830.000 kr., og det kan opleves som værende dyrt. Men kvalitet koster, og når du først har en autocamper er der uanede muligheder for en masse ferieminder på fire hjul. Et medlemskab af Pintrip koster 449 kr., hvilket også er en fair pris. Udover vignet og den trykte guide giver medlemsskabet også adgang til Pintrips app, som er opdateret med oplysninger på værterne samt Vejdirektoratets oplysninger på tømmestationer. Det havde vi selv stor glæde af at have lige på hånden på vores tur.

Kvalitet: MEGET GOD – Benimar er kendt for deres høje kvalitet, lækkert design og gode sikkerhed. Vi oplevede en autocamper, hvor der er tænkt på finesser og materialevalg – selv når pladsen i vognen bliver trang.

 


Benjamin fortæller:

ENDNU EN FERIE I CAMPISTENS ÅND, MEN DENNE GANG I EN LUKSUS AUTOCAMPER

Lad mig starte med at præsentere denne kørende skønhed på 4 hjul.

Benimar Sport 340s til 5 personer.

Den lover jeg, vi kommer nærmere ind på.

Men lad os lige starte et andet sted.

Min kæreste Sara, vores to sammenbragte børn på 6 og 9 år og jeg, havde besluttet os for at campere for 3. år i streg.

I de to foregående år har vi været campister i en lækker campingvogn, men har siden sommeren 2022, været ret interesseret i at prøve at campere i en autocamper.

Testfamilien og Camping Agenten gav os den fantastiske mulighed for at udleve drømmen.

Vi hev én uge ud af kalenderen i starten af vores sommerferie.

Vi ville campere i Danmark i år og havde besluttet, at vi ville prøve en blanding af at være kørende rundt i landet og dét at skulle lægge til for at få lidt ro på.

Vi elsker allesammen at køre rundt og opleve ting, men vi ønskede også en ro for børnene, så de fik en vis form for tryghed i faste omgivelser og derfra selv kunne besøge forskellige legepladser og hoppeborge de steder, vi lagde til.

Første stop var overnatning på stranden. Det har vi altid ønsket os at prøve.

Vi parkerede autocamperen midt på stranden i Blokhus, hvor det er tilladt at overnatte uden at campere.

Hvor var det var idyllisk at rulle gardinerne fra om morgenen, åbne døren og lige derude foran, opleve en blanding af bølgebrus og glimt fra solen som reflekterede i vandet.

Pintrip er en virksomhed, som har udarbejdet en genial løsning hvor du, når du er på farten i din autocamper, let og enkelt kan få et overblik over steder, hvor du har mulighed for at campere og overnatte.

Disse steder er ofte privatejet og man kan med fordel med pintrips.eu app, få overblikket og indsigt i, hvilke muligheder du har på overnatningstedet.

For børnenes skyld valgte vi også at lægge til et par dage på en campingplads. Vi ville gerne opleve hyggen og roligheden ved, at ungerne lige præcis vidste hvor både legeplads, vandland og hoppeborge var.

Og desuden gav det anledning til, at de voksne lige kunne tømme toilettanken og påfylde vand, som begge dele, er placeret på bagsiden af autocamperen.

Det gav en form for tryghed, at de kendte til stedet vi var på.

Lad os tale lidt videre om autocamperen, som i grove træk faktisk er et hus på hjul. Jeg kan ikke finde mange veletablerede huse og lejligheder, som ikke kan være med her. Hvis vi starter med vognen og karosseriet, så har den en ret kendetegnet Ford front. Den besidder 170 hk og skulle man være en forbipasserende, så er man ikke i tvivl om, at det er en sport model.

Benimar 340s har plads til 5 overnattende gæster.D en har det jeg vil kalde en genialt måde at udnytte pladsen på.

Selv om kvadratmeterne er mindre end i end lille lejlighed, så er hver ting fuldstændig velindrettet.

Vi oplevede masser af skabsplads, et flot stort bord som kunne trækkes større og et førerhus, som kunne vendes mod fællesområdet.

Et køkken med både håndvask og 3 kogeplader og ikke mindst et toilet, hvor toilettet og bruseren er adskilt.

Udenfor gjorde vi brug af den lækre markise, som vi havde sat et fortelt på.

Det kørende hus havde ydermere TV, indbygget varmer og aircondition, elektrisk justerbar sengekøje, LED lys i hele vognen og elektronisk display for, hvor meget strøm, el og vand, der var på vognen.

Vi kan godt erkende at den Danske sommer igen i år ikke var prangende. Men muligheden for bare at kunne være indenfor i den rummelige autocamper gjorde, at vi spillede en masse spil og tilbragte mange timer med nærvær sammen.

Så hvis du sidder og overvejer at skulle på en kør selv ferie med en autocamper, kan det i den grad anbefales.

Autocamperen fået i mange modeller og størrelser.

Tak for en dejlig ferie og ikke mindst minde til mindebogen.

NYTTEVÆRDI: MEGET GOD:

Den var ærligtalt en luksus autocamper. Vi manglede intet i den!

PRIS: GOD:

Prisen ligger omkring 10.000 for leje i højsæson.

Det kan synes højt, men hold op hvor får man mange oplevelser og nærvær.

HOLDBARHED/KVALITET: MEGET GOD:

Det er et minde for livet og vi vil gøre det igen!


 

Vores tester Nora, har sammen med kæresten Nikka og deres to børn Elina og Eddie, testet Autocamper Benimar Sport 340 fra Camping Agenten. 

Vi har ofte snakket om, at vi godt gad at prøve det der campingliv. Enten i en campingvogn eller autocamper, men det vildeste vi nu alligevel har turde at springe ud i, var campinglivet i en træhytte, hvor du havde alt, som du nu har i hverdagen – fint med plads, eget bad, køkken og mulighed for madlavning osv. 

Da muligheden så bød sig for at kunne teste den smukke Benimar Sport 340 fra Camping Agenten, var det simpelthen en oplevelse vi blev nødt til at have. 

Benimar har sørget for alt i denne store og rummelig autocamper med utallige af funktioner. Senge der kan eleveres ved blot at trykke på en knap, drejbare sæder, så vi alle kunne sidde rundt om bordet når vi skulle spise – ja, selv bordet kunne trækkes ud og dermed forlænges, så der var god plads. 

Fint plads i det lille køkken til når vi selv fik lyst til at kokkere, hvor det er muligt at slå en glasplade ned for håndvask og kogeplader, for dermed at skabe mere bordplads. Der var et lille sidebord der kunne kobles på, for at skabe mere bordplads i køkkenet – og alt tæller, for hvor er det fantastisk med mange muligheder. Dejligt med skabsplads til alle vores ting, luksus med et fladskærms-tv der kunne køre Netflix, når trætheden bød sig hos de små og fantastik med wii-fii, hvis vi kom for langt på landet og manglede signal. Ydermere var der mørklægning for alle vinduer, så børnene kunne sove længe, og ikke blev vækket af dagslyset. 

På selve ruten vi havde prøvet at planlægge hjemmefra, valgte vi ikke at køre for langt med autocamper og holdte os til Nordjylland, da det passede fint med alt det vi ønskede at se i ferien. Det betød også at vi tog på heldagsture, f.eks. var vi en hel dag i Jesperhus, for derefter blot at finde en pintrip destination hvor vi kunne overnatte. Her fandt vi et stop blot nogle minutter fra Jesperhus hvor vi både havde el, toilet og vand. Endelig kunne vi tømme sort og gråt vand. Det hed “Kørelærernes Manøregård” i Nykøbing Mors, og der var fint plads til to autocampere med udsigt til manøregården. Vi betalte el over mobilepay og fik en fin hilsen retur af Keld der var kontaktperson for stedet.

Vi brugte Pintrip hele ugen, og der var faktisk kun én dag vi gik udenom, da vi valgte at tage en overnatning i Blokhus, lige ned til vandet hvor børnene fik badet i havet, vi fik grillet og også det eneste sted hvor vi tog stole og borde ud, da vi valgte at spise på stranden og ikke inde i autocamperen. 

Derfor fik vi heller ikke gjort brug af det smarte “Pop Stop telt” da vi som sådan ikke camperede et sted, men blot sov og tog videre igen dagen efter. 

Pintrip er en helt fantastisk mulighed for campister og vi synes at det gjorde det hele nemmere. Der er masser af muligheder med pintrip hvor du kan overnatte på private grunde, gårde, fiskeparker eller som os ved et kultur- og fritidscenter. Her var der mange legepladser til børnene og de nød godt af det. Vi ønskede helst steder med el, da vi ellers står og bruger af gassen for f.eks. at holde køleskab igang, men ville også gerne have ladet telefoner, iPads osv. så vi havde det klar til dagen efter.

Men det var intet problem at finde steder der havde netop det vi ønskede, og det var helt fantastisk. Ligeledes var der godt skiltet med pintrip parkering, så man vidste hvor man skulle holde ved de forskellige pladser, og der var god beskrivelse af hvor vi kunne finde de forskellige ting, hvordan og hvad vi skulle betale, når vi landede. Indimellem fik vi fint besøg af de søde pintrip værter som var ganske venlige og imødekommende. Så alt i alt en helt vidunderlige oplevelse, både at have sådan et rullende hjem i en uge, men også at campere eller overnatte de forskellige steder. Og de 24 timer man må være ved et pintrip stop er helt fint og passende. 

Det er bestemt ikke sidste gang at vi skal have sådan en oplevelse og det er noget børnene taler meget om. 

Camping Agenten er i dag førende i campingbranchen indenfor autocamper, campingvogne, luftfortelte og campingudstyr. De er også producent af eget mærke; Aeritec tv og internet antenne, Safire gas- og kulgrill samt FMT produktserien.

FMT serien var i den grad til at bemærke i Autocamperen, der bestemt gjorde campinglivet mere luksuriøst. Her havde vi Smart-tv, POP Stop telte, LED lamper, 12 V kompressor kølebokse, trappetrin, Safire gas- og kulgrill som er nem lidt at slå ud og så er dagens aftensmad klaret, og ikke mindst borde og stole af lækker kvalitet. 

Så bliver Autocamperlivet altså ikke mere luksuriøst. 

Den samlede vurdering af Benimar Autocamper:

Nytteværdi: MEGET GOD – En oplevelse og ferie man aldrig glemmer. Charmen ved en Autocamper er i den grad at man bare kan køre fra A til B med sit rullende hjem og pintrip gør det så nemt med overnatningsmuligheder. Bestemt en oplevelse vi skal have igen. 

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – moderne og flot udstyret autocamper fra campingagenten der gør det luksus at holde ferie. Vi manglede intet inde eller ude – helt gennemført med udstyr. 

Pris: MEGET GOD – helt klart en fornøjelig investering og vælger man at campere i den, er det ikke så meget brændstof der går til og nogle ferier kan gøres billigere. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af CHARGE and PLAY MINI RE:DUCE fra MIIEGO