TEST af Charge and Play fra Miiego – Testfamilien
TEST af MIIEGO AXTIVE SQUARE højtaler

TEST af Charge and Play fra Miiego

Flere af vores testere har den seneste måned testet Charge & Play fra Miiego. Her kommer deres anmeldelser:


Vores tester Nanna har testet Charge & Play fra miiego. En trådløs højttaler, powerbank og oplader i ét. 

Nanna fortæller:

Vi har efterhånden lidt af en kamp om opladere herhjemme, og det flyder med ledningerne til forskellige enheder, og jeg er så træt af alle de ledninger, som flyder og bliver væk, så den lille Charge & Play fra Miiego landede på et godt tidspunkt herhjemme. 😊 

Både børnene og jeg hører en del lydbøger, og det kan godt være lidt af en strømsluger, så vi er blevet rigtig glade for at kunne sætte lydbogen til på højttaleren, mens telefonen ligger og lader samtidig. 

Designet på højttaleren er i øvrigt virkelig lækkert! Den fås i hvis og i sort, og særligt den hvide er jeg begejstret for, fordi den har de lækre cognac-farvede PU-læderdetaljer på toppen, som også er skridsikkert. Den ser bare lækker ud at have stående frem for en omgang ledninger 😊

Charge & Play kan bruges både trådløst og med ledning til både opladning og højttaler, og så har den i øvrigt en USB-port bagpå, som gør, at den kan lade alle mulige forskellige enheder via kabel.

Jeg forudser, at vi bliver mega-glade for den, når vi kører til Italien til sommer – både i bilen til opladning og på ferien, når der skal høres musik ved vores mobilehome.

Højttaleren er lille og kompakt, men har trods sin størrelse en okay lyd. Den kan ikke spille op til fest, men den er fin f.eks. på børneværelset eller som nævnt til lydbøger.

Charge & Play er øvrigt en del af RE:DUCE by Miiego, som er en serie produkter lavet med fokus på at reducere brugen af plastik og benytte mere miljøvenlige materialer. Det synes jeg er mega fedt! 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Brugsværdi: GOD – Et virkelig smart multi-produkt, hvor særligt opladerfunktionerne er geniale!  

Kvalitet: MEGET GOD – Produktet er lækkert og emmer af kvalitet. 

Pris: GOD – Prisen på Charge & Play er 999,95 kr. Det er mange penge, men her får man både et mere miljøvenligt, lækkert og funktionelt produkt for pengene. 

 


Trine har testet CHARGE&PLAY højtaler fra Miiego i farven hvid.

Trine fortæller:

CHARGE&PLAY er en multifunktionel opladestation, powerbank og trådløs højttaler i ét – udviklet i et prisvindende og stilrent dansk design, som passer ind overalt i hjemmet. Med den indbyggede trådløse opladefunktion på toppen kan man nemt oplade sin telefon eller andre kompatible enheder. Området -eller selve ladefunktionen på toppen er udført i et flot PU-læder, som viser, hvor din telefon placeres under opladning, ligesom det også har en anti-skrid funktion, så din telefon ikke glider. På bagsiden af CHARGE&PLAY er der en ekstra USB-udgang, så man nemt kan oplade andre eksterne enheder via kabel. Det synes vi er en mega fed ting. 

Såvel opladestation som højttalerfunktion kan bruges både trådløst og med ledning, og derfor har vi flyttet rundt på den i et væk f.eks. køkkenbordet, badeværelset, natbordet eller i reolen. Man får op til 16 timers trådløs musik per opladning. Benytter du samtidig powerbank-funktionen vil batteritiden dog være kortere.

CHARGE&PLAY er en del af MIIEGO® RE:DUCE-serien, hvor mængden af plastik er reduceret og erstattet med naturlige hvedestrå fibre. For hvert MIIEGO® RE:DUCE-produkt, der bliver solgt, donerer de desuden 3 kr. til WWF for at støtte deres arbejde med at skabe en plastikfri natur. Det er dejligt, at de tager ansvar. 

Selve lyden er nok det, vi er mest imponerede over. Højttaleren leverer – trods sin kompakte størrelse – en lækker trådløs lydoplevelse. Højttaleren benytter den nyeste BT-version 5.3, og har indbygget passiv radiator på bagsiden som forstærker bas-effekten. Den kan via den indbyggede TWS-funktion også kobles trådløst sammen med en anden CHARGE&PLAY-speaker, hvorved der opnås en endnu bedre og stærkere lydoplevelse i stereo.

 

CHARGE&PLAY by MIIEGO® er et danskudviklet designprodukt med høj muliti-funktionalitet i højsædet, og som i 2022 vundet den prestigefyldte designpris: European Product Design Award 2022, og det forstår man godt. Vi synes også, at den er virkelig flot og stilren, og den står altid fremme, ligesom den er fed at have med på tur og hive op af tasken.

Vores har været med på tur i autocamper, på camping, i Kbh og seneste på Als til hygge om bålet. 

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi hører altid musik – ligesom mange andre – og en trådløs højtaler er et must.  

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Jeg synes, at den holder strøm mega længe, og kvaliteten er virkelig god. Lyden måler sig med en højtaler, der koster væsentlig mere end 1.000 kr.  

Pris: GOD – Den koster 999 kr Miiego selv.  Men den er multifunktionel, og igen vil jeg fremhæve lyden. 


Den seneste måned har vores tester Aynur, testet CHARGE&PLAY RE:DUCE WHITE fra MIIEGO®.

Aynur fortæller:

Den seneste tid har vi herhjemme testet den trådløse højtaler og opladestation CHARGE&PLAY RE:DUCE fra danske MIIEGO®. CHARGE&PLAY er en multifunktionel opladerstation, trådløs højtaler og powerbank, og herudover er den fra den helt nye produktserie RE:DUCE. RE:DUCE er innovative og funktionelle designprodukter, hvor MIIEGO® gør en grøn indsats i reduktionen af plastik, som erstattes af fibre fra hvedestrå i deres produkter. 

Jeg må ærligt indrømme, at det er et superfedt produkt, som vi er blevet rigtige glade for, dets multi-funktionalitet gør det meget brugbart for os alle, og dets stilrene design passer perfekt i vores hjem. Opladning af vores telefoner er nu simpelt, de lægges blot ovenpå den skridsikre anti-slip overflade på toppen og ret hurtigt oplades de fuldt ud. Den trådløse højtaler har gjort, at CHARGE&PLAY har været rundt i hele huset, og den er nu børnenes favorit, når der skal laves disko på værelserne. Min mand er blevet så glad for den, at han nu ønsker sig én til julegave, så vi kan gøre brug TWS-funktionen, for som han selv siger, ”kan vi lave en lille biograf herhjemme med god lyd”.

Højtaleren har den nyeste BT-version 5.3 og indbygget har den i forstærket bas effekt i form af en lille radiator på bagsiden, og True Wireless Stereo (TWS) gør man kan parre den med en anden CHARGE&PLAY højtaler. Den har et indbygget batteri på 4.000 mAh som giver op til 16 timers trådløs musik per opladning, men benyttes powerbank funktionen reduceres batteritiden selvfølgelig. 

At MIIEGO® har erstattet plastik med hvedestråfibre, som er et naturligt biprodukt fra hvedeproduktion, er en genial ide, ikke kun pga. at det er godt for miljøet men det er også godt for kvaliteten af produktet. Står man med CHARGE&PLAY i hånden kan det tydeligt mærkes, at det ikke er ren plastik og det føles af højere kvalitet, nærmest luksuriøst, og at den har vundet den prestigefyldte designpris, European Product Design Award 2022, som er international konkurrence, hvor nye og innovative produkt- og designløsninger belønnes og anerkendes, er fuldt ud fortjent, efter min mening.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – De forskellige funktioner gør, at nytteværdien er virkelig høj. Trådløs højtaler er virkelig en nødvendighed for os, der ikke kan undvære musik, en trådløs oplader som oplader din telefon/tablet, efter min mening, ret hurtigt og en powerbank til at tage med på farten er alt sammen fordele. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Der er ingen tvivl, at der er blevet kræset for detaljer og ikke mindst anvendt kvalitetsmaterialer, oveni det holder batteriet længe, både i normal tilstand og som powerbank.

Pris: MEGET GOD – 999 kr. er ret billigt for et kvalitetsprodukt. Multifunktionelt, prisvindende design, FSC-certificerede plastfri emballage og for hvert solgt RE:DUCE produkt donerer MIIEGO® 3 kr. til WWF for at støtte arbejdet med at skabe en plastfri natur. 

Kvalitet: MEGET GOD – Alt i alt er det en super kvalitet, man får for pengene. Højtaleren spiller lækkert, og opladeren gør sit arbejde til UG. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af MIIEGO AXTIVE SQUARE højtaler