TEST af MIIEGO AXTIVE SQUARE højtaler – Testfamilien
TEST af Bondegårds-tumledyr fra Units

TEST af MIIEGO AXTIVE SQUARE højtaler

Flere af vores testere har den seneste måned testet MIIEGO AXTIVE SQUARE højtaler. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Selina har sammen med sønnen Elliot på snart 7 år testet den trådløse højtaler AXTIVE SQUARE fra MIIEGO.

Selina fortæller:

Vi har testet AXTIVE SQUARE fra MIIEGO – både herhjemme og på farten.

Højtaleren er så lille og let – den vejer kun 195 gram, hvilket gør den nem at tage med på farten. Elliot og jeg havde den derfor med i tasken, da vi var i Malmø i efterårsferien. Der sørgede AXTIVE SQUARE for, at vi havde god musik i den cirkusvogn, vi havde lejet derovre.

Jeg har primært hørt musik via højtaleren, men nu vil jeg begynde at bruge AXTIVE SQUARE, når jeg skal høre podcasts, guidede meditationer osv. 

Elliot har hygget sig med at sidde under dynen med en skål snacks og lyttet til musik og gode historier på højtaleren.

Det er så dejligt nemt at rykke højtaleren rundt, så vi flytter den med rundt herhjemme alt efter, hvilket rum vi opholder os i. Vi har været glade for at teste AXTIVE SQUARE, og vi kommer til at fortsætte med at bruge højtaleren efter testperioden. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi har haft stor glæde af at kunne høre musik og historier via højtaleren herhjemme og på vores tur til Malmø. 

Holdbarhed: MEGET GOD – AXTIVE SQUARE virker umiddelbart til at være ret robust. Desuden har højtaleren en batteritid på ca. 7- 9 timer efter en opladning. Jeg synes, det er dejligt, at den ikke hele tiden skal lades op.

Pris: MEGET GOD – Jeg synes, prisen på AXTIVE SQUARE er ganske rimelig, og synes man får en højtaler med ret fin lyd og lækkert design.

Kvalitet: MEGET GOD – AXTIVE SQUARE er en trådøs højtaler i meget god kvalitet både i forhold til lyden og det lækre design.

 


Vores tester Trine har testet højtaleren Axtive Square fra det danske audiobrand Miiego.

Trine fortæller:
Jeg har haft fornøjelsen af at teste Miiegos lille og kompakte højtaler Axtive Square. Endnu en gang bliver jeg blæst bagover, da Miiego er helt fantastiske til at lave højttalere med gedigen lyd. I forvejen har jeg on-ear høretelefonerne AL3+ Freedom. Ikke nok med at lyden er imponerende, så fylder højttaleren ikke særlig meget og er nem at have med på farten. Den vejer kun 195 gram.


Rent teknisk er den med indbygget BT 5.2 teknologi (tilkoblingen til din telefon) samt True Wireless Stereo (TWS), og den kan altså derfor parres med endnu en Axtive Square højtaler, så de sammen kan afspille trådløst i stereo for en endnu bedre lydoplevelse. Batteritiden er også meget god, da den kan afspille i 7-9 timer ved 70% volumen på en enkelt opladning. Det afhænger af musikken der afspilles samt lydstyrken.

Ud over de fede features og letheden i at anvende højtaleren (den husker ens enhed efter første tilkobling), har den en rækkevidde på helt op mod 15 meter.

Jeg har fået en trofast følgesvend i denne fine, kompakte højtaler. Den er nem at have i håndtasken, er neutral og matcher ind alle steder i den sorte farve.

 

Min vurdering samlet er: MEGET GOD

Nytteværdi: MEGET GOD – den er nem at betjene, fylder ikke meget og der er derfor ingen undskyldning for at man ikke kan få stor fornøjelse af højtaleren.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD – er lavet i super lækkert materiale, og kan holde til at blive transporteret rundt uden der kommer skader på den.

Pris: MEGET GOD – til en pris på 299 kr, får man meget højttaler for pengene.

Kvalitet: MEGET GOD – både lydmæssigt og materialemæssigt lever den fuldt ud op til mine forventninger.

 


Gitte fortæller:

Vi har haft fornøjelsen af at teste højtaleren MIIEGO Axtive Square. 

Højtaleren vejer blot 192 gram og er derfor meget nem at transportere rundt og tage med på farten. En hank sidder højtaleren, og den kan derfor stå, ligge eller hænge alt efter, hvad der er behov for.

Den er meget enkel at bruge. Det tog ikke mange sekunder at sætte os ind i, hvordan højtaleren skulle bruges. Bag på højtaleren er der en tænd/sluk knap, som kan bruges for at spare strøm, og et hul til opladerkablet, som medfølger.

MIIEGO AXTIVE SQUARE har et pænt og enkelt design, og den har herhjemme fået sin faste plads på badeværelset. Den har en meget god lyd, som kan høres i hele rummet. Der følger et ladekabel med højtaleren, som ikke behøver at komme i brug så ofte, da den holder strøm i op til ni timer. (Et længere ladekabel end den på billedet medfølger, når produktet kommer til salg i butikkerne).

Når det har været dejligt vejr, har vores piger Isabella og Elena har haft stor glæde af højtaleren, når de har danset rundt i haven. De synes, det er sjovt at have højtaleren i den ene hånd samtidig med at musikken spillede. Det skal siges, at lyden gik fint igennem på trods af meget bevægelse og hakkede ikke. 

Højtaleren er trådløs, og den har en rækkevidde på op til 15 meter. Jeg har derfor kunne stå inde i huset og skifte musik undervejs, da den er koblet sammen med bluetooth på telefonen. Mens jeg har været inde i huset, har jeg fint kunne høre musikken. Højtaleren kan også tåle at stå tæt på badebassinet, da den holder til lidt vandstænk.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Når det har været godt vejr, er højtaleren blevet brugt meget i haven, og ellers har den i øjeblikket sin faste plads på badeværelset, hvor den er med til at bidrage til den gode morgenstemning.

Holdbarhed: MEGET GOD. Højtaleren tåler at blive transporteret rundt. Den har blandt andet været danset rundt med i haven.

Pris: GOD. Den koster 299 kr. Det er en rimelig pris for en pæn transportabel højtaler.

Kvalitet: MEGET GOD. Produktet er i et pænt design, og højtaleren har en god lyd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Bondegårds-tumledyr fra Units