JULEGAVEHIT fra Tonies – Testfamilien
TEST af Charge and Play fra Miiego

JULEGAVEHIT fra Tonies

Annonce

Står du og mangler en god julegave til din tumling, så er denne skærmfri historie og underholdningsafspiller far Tonies et kæmpe hit.

Hos Testfamilen.dk har vi fået lov til at prøve  Tonieboksen og vi forstår godt, hvorfor den allerede har solgt over 5 millioner bokse og over 48 millioner Tonie figurer siden lanceringen i 2016.

Tonieboksen er en helt unik interaktiv historie afspiller, som tilbyder en skærmfri hands-on lytte oplevelse til børn, da den kombinerer fysiske figurer med digitalt indhold.

Det fungerer på den måde, at barnet simpelthen blot sætter deres ønskede figur ovenpå boksen, og så vil den begynde at fortælle eventyrlige historier og musik.

Boksen kan blive en del af den ofte udfordrende putterutine.

 Tonieboks er en ekstrem robust, stofbeklædt boks, som fungerer som en bærbar højtaler.

Den har et simpelt design med meget intuitive knapper og funktioner.

Når barnet sætter en Tonie figur på toppen af boksen, ved hjælp af magneter, får de adgang en bred mængde underholdning af historier, sange og undervisende indhold.

Udover Tonie figuren findes der også figurer som Gurli Gris, Paw Patrol og Pippi Langstrømpe, for at børnene kan lytte til historier fra deres yndlingskarakterer.

Det er også muligt at optage sit egent indhold af historier, sange og personlige beskeder, ved hjælp af Mytonies app´en, som derefter uploades på en Creative-Tonie, som børnene så kan lytte til på boksen.

Målet med Tonies er at give en skærmfri og interaktiv lytteoplevelse til børn, der fremmer både fantasi, kreativitet og selvstændig leg for børn.

Målgruppen er 3+ men den kan selvfølgelig også bruges til mindre børn der så får en hjælpende hånd. 

Priserne er som følger:

Tonies Starter Set 949 DKK 

Creative Tonie 139,95 DKK 

Content Tonie 179,95 DKK Pyjamasheltene (DK) , Paw Patrol (DK), Brandmand Sam (DK), Pippi Langstrømpe (DK), Gurli Gris (DK)

Tonies Headset 299,95 DKK 

På nuværende tidspunkt kan man få Gurli Gris, Pyjamasheltene og Pippi Langstrømpe på dansk. Snart kan man også få Brandmand Sam, Løvernes konge og Den lille havfrue. Der er et kæmpe udvalg på engelsk.

Tonies er et kæmpe hit hos Vega på 4 år. Hun ønsker sig allerede nogle af de andre sjove figurer, som hun nemt selv kan skifte.

En oplagt julegaveide.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Charge and Play fra Miiego