TEST af Julekalendere fra Pixum.dk – Testfamilien
TEST af Jule kreabokse fra CCHobby.dk

TEST af Julekalendere fra Pixum.dk

Flere af vores testere har den seneste måned testet foto julekalender fra www.pixum.dk. Her kommer deres anmeldelser:


Den seneste måned har vores tester Aynur, sammen med sine tvillinger Ella og Noah på 3 år samt Milas på 5 år, testet kinder® chokoladejulekalender fra Pixum.

Vi kender godt til Pixum, da vi tidligere har fået et par skønne fotobøger, hvori der ikke har været en finger at sætte på, da kvaliteten af billederne i fotobøgerne var topkvalitet. Pixum har et bredt og unikt udvalg af produkter, såsom fremkaldelse af billeder, vægbilleder, krus, fotomagneter, vendespil med foto, puslespil mm. Da vi fik muligheden for at lave vores egen personlige chokoladejulekalender, kunne jeg selvfølgelig ikke stå for at være med på turen.

For at lave chokoladejulekalender gennem Pixum er det nødvendigt, at det gøres gennem deres smarte appsystem, som du kan hente gratis ned på din telefon eller computer. Du kan tilføje billeder til appen direkte fra din telefon (kamerarulle), Instagram, Facebook, Dropbox mm.

Jeg valgte at lave tre kinder® chokoladejulekalendere med fotolåger, én til hvert barn, og der var ingen tvivl om, at de faldt i god jord hos børnene.

Hos Pixum kan man vælge at lave en chokoladejulekalender med kinder® chokolade eller det, som Pixum kalder en luksusjulekalender med Ferrero Rocher chokolade. Vores julekalender med fotolåger er lavet i tværformat, men der var også mulighed for at vælge højformat.

Vores kinder® chokoladejulekalendere består hovedsageligt af billeder af hvert barn fra 2023.

Vores julekalendere består af 24 billeder bag fotolåger, som vi har valgt fra min egen kamerarulle. Derudover har jeg valgt et forsidebillede af hvert barn, så de nemt kan se, hvilke julekalendere, der tilhører hvem. Da de fik lov til at åbne den første låge og opdagede, at der var billeder af dem selv inde i låget, blev de begejstrede og begyndte at se hinandens låger, og hvilke billeder der gemte sig bag dem. Så begyndte snakken om, hvor og hvornår billederne var fra.

Derudover opdagede de, at de fik forskellige kinder® chokolader, alt efter hvilke låger de åbnede. I julekalenderen er der fordelt en blanding af kinder® Maxi mini, kinder® Schoko-Bons og kinder bueno® mini.

Vi har været så glade for Pixums chokoladejulekalender, at min mand og jeg har talt om, at vi ønsker os en luksusjulekalender med Ferrero Rocher sammen, da det er vores favoritchokolade. Vi overvejer også at lave en som en gave fra børnene til deres bedstemødre.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GODT – Det er en genial måde at lave sin helt egen personlige julekalender på. Jeg mener, at julekalenderen har nytteværdi for alle børn, men voksne bør også forkæle sig med en god chokoladejulekalender i december måned.

Holdbarhed: GOD – Chokoladejulekalenderen holder sig fint, men det er ærgerligt, at en så fin kalender ikke kan gemmes, når lågerne er blevet åbnet. Ligesom alle andre julekalendere holder den kun til d. 24. december.

Pris: MEGET GODT – 229 kr. Prisen er fornuftig, især når man modtager en personlig chokoladejulekalender med en super billedkvalitet.

Kvalitet: GOD – Billedkvaliteten er simpelthen i en klasse for sig, men selve produktet, der er anvendt, kunne godt have været af lidt stærkere kvalitet. Lågene kan nemt åbnes, hvilket er en ulempe, når man har tre utålmodige børn, der gerne åbner flere låger på én gang.


Vores tester Malene har testet foto julekalendere fra www.pixum.dk.

Malene fortæller:

Fotogaver er en helt unik og personlig gave at give til én, du holder af. Jeg laver gerne både fotobøger, kalendere og forskellige fotoprodukter gennem året, som jeg giver væk i gave, men jeg har faktisk aldrig prøvet at lave julekalendere før. Derfor syntes jeg, at jeg ville hygge om mødrene i min familie – min mor og søster – med to skønne kalendere i anledning af begges fødselsdage.

Pixum har et ret stort sortiment af julekalendere, du selv kan lave. Du kan få dem både med og uden chokolade (og forskellige chokoladekvaliteter). Alle Pixums julekalendere med chokolade samt fyld-selv-julekalenderen har endda en bæredygtig inderbakke, da den er 100% biologisk nedbrydelig.

Jeg kan virkelig godt lide, at der er så mange muligheder for at være kreativ – eller simpelthen bare at uploade 24 billeder, og så har du en kalender, hvis overskuddet ikke er til kreative armsving.

For ikke nok med, at du kan designe din julekalender med dit eget billede (eller selvfølgelig et personligt foto), så kan du faktisk også vælge mellem forskellige clipart, julemotiver og skrive din egen tekst.

Du bruger bare Pixums julekalender-designs til at tilpasse din julekalenders forside. De er alle tilgængelige online og i deres app, som er vildt nem at bruge. Man vælger bare hvilke type kalender, det skal være, sætter billederne ind (jeg har brugt 4×6 billeder af alle ungerne) og vupti! Så er du færdig.

Jeg lavede to forskellige slags:

Min søster fik en julekalender med kinder chokolade, hvor jeg brugte et julemotiv fra Pixums katalog, og så har kalenderen 24 billeder af mine børn inde i lågerne. Den er rigtig flot, og kvaliteten er bare fin.

Min mor fik en retro julekalender, som er hængt op som juleguirlande. Der er et personligt billede af børnene bag hver “låge” med en tilhørende tekst, hvor ungerne fortæller seks gode ting eller minder om deres mormor, fx “Du er min nummer 1, mormor” (min seksårige mener hårdnakket, at hun bedre kan lide mormor end sine forældre) og et skønt citat fra min yngste, som udtaler, at “jeg ved ikke, om morfar snorker, for jeg kan ikke høre ham for mormor.”

Jeg har piftet kalenderen op ved at hænge den på en snor med små klemmer, som er sat fast på en gren sammen med en lille lyskæde.

Den kan pyntes lige, som man vil. Der kan jo nemt hænges en gave ved hvert nummer eller noget helt tredje. I stedet for citater og beskeder, kunne hvert nummer også gemme et lille personligt gavekort, fx at slå græsset, drikke en kop kakao sammen eller hvad ved jeg.

Jeg kan slet ikke stå for alle de muligheder for at give julekalenderen et personligt udtryk.

Det er ikke sidste gang, jeg laver julekalendere hos Pixum. Det er bare så nemt og kvaliteten er helt fantastisk.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Fotominder er noget af det bedste i verden. Alle herhjemme elsker at mindes rejser, oplevelser og mennesker i vores liv. Det er et konstant samtaleemner og bringer os tættere sammen, når vi deler vores minder på den måde – og de ældre i vores familie bliver faktisk helt skuffede, hvis der ikke ligger en fotogave under juletræet. Vi kan slet ikke leve uden.

Holdbarhed: MEGET GOD. Dine julekalendere er pakket godt ind, når de ankommer, og lige til at bruge. Nu er disse jo kun lavet til 24 dage til december, men jeg er helt sikker på, at min mor beholder æsken og vil kigge på billederne mange gange, hvis hun ikke ligefrem lader dem hænge fremme.

Pris: MEGET GOD. Det er meget almindelige priser for markedet. Deres julekalendere ligger ca. mellem 99,- og 449,- kr., og det synes jeg er en pæn pris for sådan en personlig julekalender, der kan meget mere end levere chokolade hver dag i december.

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten er helt i top. Jeg er meget imponeret over alle produkterne. De er meget flotte, knivskarpe (trods de fleste billeder er taget med en telefon) og virkelig fine. Jeg er super tilfreds med det hele.


Vores tester Jancy har ligeledes testet julekalendere fra Pixum.
Jancy fortæller:
Jeg har den seneste måned testet Pixum. Pixum har lavet en smart app, som er meget nem og overskuelig.
December er årets hyggeligste måned. Den er magisk og fyldt med kærlighed og hygge. Jeg er selv vokset op med at vi altid gør meget ud af julemåneden, og det har jeg givet videre til mine børn. Nissen flytter ind, der bliver pyntet op allerede i slutningen af november måned, og vi bruger en masse tid sammen med familie og venner.
I år har jeg bestilt personlige julekalendere til mine børn. Pixum gør det nemt, og det bliver leveret lige til døren. Jeg bestilte julekalderene igennem Pixums app. Appen er virkelig nem og lige til. Man kan vælge at lave julekalender i 2 forskellige størrelser og 2 forskellige varianter. Man kan vælge en chokolade julekalder med kinder-chokolade og en luksus julekalender med Ferrero chokolade. Jeg valgte kinder chokolade, da mine børn elsker dem.
Når du har valgt modellen, kan der vælges imellem forskellige skabeloner/rammer. Jeg valgte uden design, da mit billede allerede er meget julede. Der er mange muligheder, og Pixum gør det virkelig nemt for en.
Pixum julekalender koster fra 199 kr. og opefter. Vores julekalendere blev leveret i løbet af en uge, og man kan altid følge bestillingen på appen. Hos Pixum kan man lave alt fra fotobøger, invitationer og takkekort til puslespil og sjove krus. Det er kun fantasien, der sætter grænser.
Jeg er virkelig glad for resultatet. Børnene elsker dem og synes, det er sjovt med en personlig julekalender. Det er er noget helt andet end traditionelle julekalendere, man køber i butikkerne. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg bestiller noget fra Pixum.
Min vurdering af Pixum:
Nytteværdi: GOD – Jeg har aldrig lavet personlige julekalender før. Personlige julekaldere er sjove og anderledes. Så det har en god nytteværdi.
Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er virkelig god. Billederne er knivskarpe.
Pris: GOD – Personlige julekalendere koster fra 199 kr. og opefter, hvilket er en fin pris.

 

Mollie fortæller om hendes oplevelse med Pixum:

Jeg åbner min Pixum app, som jeg har benyttet mig af flere gange før, da jeg ofte har handlet hos Pixum. Appen er nem, hurtig og meget overskuelig. Jeg ved, at jeg skal have bestilt en chokolade julekalender, og jeg ved, at den skal indeholde en masse skønne billeder.

Først skal jeg havde valgt hvilken form for chokolade, jeg godt kunne tænke mig at spise hver dag i december måned. Der er flere forskellige slags at vælge imellem. Jeg går med det mere klassiske valg, nemlig Kinder chokolade. Dette er en chokolade, jeg personligt aldrig bliver træt af, og ej heller gør børnene.

Efter chokoladen er valgt, så skal der vælges hvilket billede, som jeg ønsker, der skal pryde forsiden af min julekalender (som også er det billede, der skal stå fremme på reolen i en hel måned).
Jeg vælger et billede af begge børn fra sidste år, hvor de er ude og kælke i sneen. Billedet bringer gode minder frem, og så emmer billedet af julestemning, da der er masser af sne på billedet.
Pludselig går det virkelig op for mig, hvad sådan en personlig julekalender giver, nemlig glæde og gode minder.

Da der er styr på forsiden af julekalenderen, leder Pixum appen mig videre til at designe, hvad der skal på indersiden af hver kalender låge. Så ikke nok med, at man hver dag, kan kigge på det flotte frontbillede man har valgt og får chokolade. Men så får man også et lille billede minde frem. Disse billeder kan naturligvis gemmes og sættes i en ramme efterfølgende, hvis man ønsker det.

Jeg har valgt 24 helt forskellige billeder af børnene samt min mand og jeg. Billeder fra sidste års december og frem til den dag, jeg åbnede min Pixum app. Jeg glæder mig helt vildt til, at jeg hver dag i december skal åbne en ny låge hver dag og mindes både hverdagsminder samt diverse ferie minder.

En kalender som denne, er den idelle gaveide til bedsteforældre, veninden eller kæresten. Man vælger selv sin “setting” på sin julekalender. Nu har jeg selv lavet en familievenlig en. Man kunne have lavet en fræk kalender til sin bedre halvdel eller skøre byturs billeder til sine bedste veninder. Mulighederne er mange – måske man ønskede en kalender med billeder af sin hund? 

Jeg modtager kalenderen, og kvaliteten er superlækker og nu kan december ikke begynde hurtigt nok. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: GOD
Det er meget en definitions sag om en personlig julekalender giver mere nytte frem for en alm. købe-julekalender. Men det giver mere en lege værdi, fordi det er hyggeligt at samles som familie, at skulle åbne en ny låge med minder hver dag. 

Holdbarhed: GOD
Den er lavet til at skulle vare i 24 dage, men som tidligere skrevet, kan man vælge at gemme lågerne.
Pris: GOD
Prisen er okay, da den netop giver en anden form for nærvær hver dag, frem for en alm. julekalender. Hvis man vejer chokoladen op i kilopris, så har en julekalender aldrig været en god ide.

Kvalitet: MEGET GOD
Kvaliteten er så fin og god, opløsningen og printet på kalenderen er virkelig flot. Og alt andet jeg før har købt hos Pixum har altid været i orden.  

 


Sara fortæller:

Så blev det jul igen, lige om lidt skriver vi 1. december, hvilket betyder julekalender tid, og vi har i år forkælet både børn og voksne med en lækker personlig julekalender fra Pixum. Det er så hyggeligt og magisk med en personlig julekalender, og hos Pixum kan man til jul bestille en unik julekalender med sit eget personlige foto på. 

Pixum har flere forskellige slags julekalender, man kan få dem med chokolade enden fra Kinder chokolade, Ferrero chokolade eller som noget nyt fra Tonys chokolonely.

Der er også mulighed for at bestille en julekalender, hvor indholdet er et billede bag hver låge, og derudover kan man også få en tom kalender, hvor man selv fylder produkterne i. 

Hos Pixum kan man hurtigt og nemt designe og bestille sin personlige julekalender, og vi er vilde med det. Giv en personlig julekalender til en du holder af. Som oftest er det børnene, der bliver forkælet med en skøn julekalender, men hvorfor ikke giver bedsteforældrene, onkel, søster eller en god veninde en hyggelig julekalender med et personligt foto af et skønt minde I har haft sammen? Det vil med garanti sprede glæde og ægte julestemning. 

Hos Pixum er det nemt at lave julekalenderen enten via deres hjemmeside eller app. Du vælger blot hvilken type kalender det skal være, sætter billederne ind og vupti, så skal du blot vente på, at posten kommer med pakken. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Julekalendere er med til at give julen lige det ekstra, og så kan jeg godt lide, at der er chokolade til enhver smag.

Holdbarhed: GOD – Chokoladen har en god holdbarhed.

Pris: MEGET GOD – Jeg synes, det er en fair pris.

Kvalitet: MEGET GOD – Julekalenderen virker til at være lavet, så den kan holde. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Jule kreabokse fra CCHobby.dk