TEST af Den store bog med LEGO ideer fra Forlaget Alvilda – Testfamilien
TEST af flodsti og føleskiver fra Legeakademiet

TEST af Den store bog med LEGO ideer fra Forlaget Alvilda

Flere af vores testere har den seneste måned testet Den store bog med LEGO ideer fra Forlaget Alvilda. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Malene har testet Den store bog med LEGO ideer fra Forlaget Alvilda sammen med datteren Emma på 6 år.

Malene fortæller:

Emma har været utroligt glad for bogen fra det øjeblik, pakken kom med posten. Det er virkelig en helt fantastisk KÆMPE idébog med over hundrede flotte, sjove og finurlige idéer til at bygge Lego!

Det er ret nyt for os at få fingrene i sådan en bog, der leverer inspiration til at bygge sine egne fantastiske kreationer – ud fra det Lego, man allerede har!

Det koncept er som skabt til Emma. Hun elsker at bygge, men har slet ikke brug for en fast manual for at bygge, men inspireres af alt hun ser. Hun elsker simpelthen at bladre i bogen og nyde de smukke billeder, gode idéer og mange historier, som hun opdager i den. På den måde kan hun bruge den på forskellige måder.

Hun elsker bare at bladre i den i timevis, før hun overhovedet starter med at bygge. Den er underholdende, detaljerig, og hun morer sig kosteligt over alle detaljerne i den: Hun griner, gisper og betragter, så man næsten kan se det slå små gnister hen over hendes hoved.

Sådan har du måske aldrig tænkt det før? Her får du i hvert fald masser af tips og tricks til at blive endnu bedre til at bygge. Bogen har både plads til den virkelige verden, hvor børn lærer at passe godt på miljøet, og fantasiens vilde afkroge, hvor det hele vendes på hovedet. Der er ingen grænser. En tand kan blive til en båd. Her findes både piratsnegle, insektbands, uhyggelige huse, antikke konstruktioner og smukke blomsterhaver.

Jeg må sige, at det er et typisk Lego-produkt på den allermest positive vis. Man får et gennemtænkt værk med utroligt mange (skjulte) lag, så den skaber værdi for alle aldre. Den er en perfekt julegave til alle, der elsker Lego, store som små.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. En bog, man aldrig bliver træt af at bladre i, og som man kan gå på opdagelse i lang tid fremover. Emma har den liggende ved sin sengekant, for hun elsker lige at studere den lidt igen, inden hun skal sove. Hun har stor glæde af at kunne bruge den som inspiration på flere måder – også uden at sidde og bygge samtidig.

Pris: MEGET GOD. Set til ca. 200-250 kr. Super flot pris for sådan en flot bog.

Kvalitet/holdbarhed: MEGET GOD. Selve bogens kvalitet er VIRKELIG flot. Den er solid og smækfyldt med smukke illustrationer. Derudover er bogen indhold noget, man kan få glæde at længe: Der dukker hele tiden nye detaljer op – eller man kan fordybe sig i siderne tema for tema. Der er mange timers leg og hygge gemt i den kæmpe store bog.

 


Jeg modtog en pakke med bogen Den store bog med Lego ideer. Det er en stor bog med 200 sider.

Min datter elsker Lego, og vi har rigtig meget liggende herhjemme. Hun leger rigtig meget med det. Så derfor var denne bog helt genialt! Der er en begrænsning for, hvor mange gange om kan bygge det samme igen og igen. Men med denne bog, er der rigtig rigtig mange muligheder.

Min datter har rigtig hygget sig med denne Lego bog! Hun har både brugt den som læsebog. Hun går i 2. klasse og er begyndt at læse alt. Hun har selvfølgelig også brugt bogen til inspiration mht. hvad hun kan bygge med de eksisterende Legoklodser, som hun har liggende. Og der er rigtig mange ideer.

Der er 4 kategorier. ‘Byg din verden’, ‘På opdagelse’, ‘Udtryk dig selv’ og Enestående eventyr’. Der er en masse både for piger og drenge.

Lege/Nytteværdi: Meget godt. Der er både læsning, hygge og leg i en bog.

Holdbarhed/kvalitet: Meget god. Bogen er i rigtig god kvalitet.

Pris: Meget god. Bogen giver ens nuværende Lego mere værdi. Og kan genbruge dem igen og igen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af flodsti og føleskiver fra Legeakademiet