TEST af aktivitetsæsken De Første Ord fra forlaget Alvilda – Testfamilien
TEST af KRAGERUP GO HIGH OG GO BOUNCE

TEST af aktivitetsæsken De Første Ord fra forlaget Alvilda

To af vores testfamilier har testet aktivitetsæsken – De Første Ord, fra forlaget Alvilda.

Kia fortæller:

“Forlaget Alvilda udgiver børne- og ungdomsbøger, og der er masser af gode lærerige bøger til de forskellige aldersgrupper.

Olivia er lige blevet 2 år, og er godt i gang med at lære og udtale de forskellige ord rigtigt. Olivia blev SÅ glad da hun åbnede pakken, og gik med det samme i gang med at kigge i bogen.

Vi har fået aktivitetsbogen hjem på et rigtig godt tidpunkt her i ’’corona-ferien’’. Som 2 årig, skal der hele tiden lidt afveksling til, og derfor var denne bog også et hit fra starten herhjemme. Et plus er også, at hun kan sidde stille og roligt ved spisebordet med den, mens vi forældre har måtte arbejde lidt samtidig.

Bogen indeholder en god solid pap bog, med velkendte billeder fra hverdagen. Her er der masser af muligheder for at øve ord, tale med barnet, og pege på de velkendte billeder. Olivia peger på billederne og forsøger derefter at fortælle hvad tingene hedder.

Udover at det er en god pegebog, så indeholder bogen også en masse puslebrikker, som passer på tegningerne. Her kan barnet få lov til at placere brikkerne ved de rigtige billeder.

Aktivitetsæsken er blevet brugt virkelig meget herhjemme, og står på hylden, så Olivia selv kan tage den frem når hun har lyst.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdig, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratings som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nyttefærdig: MEGET GOD – Bogen er nem og den er lærerig på sprog.

Holdbarhed: GOD – Det er ikke kun en pegebog, men mere interessant fordi man kan ligge puslebrikker på de rigtige billeder.

Pris: GOD – vejl. pris er 130,-

Kvalitet: MEGET GOD – Bogen er en tyk solid pap bog, og de små kan derfor ikke få den ødelagt.


Anna fortsætter:

“Alfred har været så heldig at, få lov at teste aktivitetsæsken “De Første Ord“ fra forlaget Alvilda.

Vi modtog den, midt i lockdown og hvilket held.

Det er en papbog, med forskellige, helt enkelte billeder til de mindste børn, samtidig med det er et puslespil.

Den er delt op i forskellige kategorier b.la. mad, dyr, køretøjer mm.

I hver kategori er der fire billeder der er lavet om til puslebrikker – således at barnet selv, skal finde det rigtige billede, samtidig med at de træner, deres finmotorik.

Alfred er 2 år – og har syntes den har været sjov, og er også blevet udfordret ved den. Vi har brugt bogen til også at, snakke om dyrenes lyde.

Ved legetøjsbillederne, har vi leget at, hente legetøjet magen til fra værelset.

Så bogen, kan bruges til alverdens ting. Man er ikke låst, da den er enkel og nem at gå til.

Aktivitetsæsken er med flotte stærke farver og er rigtig lækker. Der er en holder inde i bogen til brikkerne således man har det hele samlet.

Begge børn har brugt tid med den, Carla har hjulpet Alfred og de har fået nogle hyggelige stunder sammen. Den ene ved at lære fra sig og den anden ved at lære.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – En bog som er en god udviklings og “lære” bog til de mindste. Selvom den er enkel, kan man sagtens finde på alverdens aktiviteter, med bogen som hjælp.

Holdbarhed: MEGET GOD – Lækker papbog, med stærke tykke sider, man kan ikke se at vores æske har været brugt herhjemme.

Pris: MEGET GOD – vejl. pris er 130,- Det syntes jeg er en virkelig god pris. Du får ikke kun en bog, med barnets første ord, men så meget mere for pengene.

Kvalitet: MEGET GOD – Super lækker, flotte farver, tykke papsider.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af KRAGERUP GO HIGH OG GO BOUNCE