TEST af kuglebane og legetøjsur fra Qercetti samarbejde med Scandinavian Baby Products – Testfamilien
TEST af Quercetti i samarbejde med Scandinavian Baby Products

TEST af kuglebane og legetøjsur fra Qercetti samarbejde med Scandinavian Baby Products

Flere af vores testere har den seneste tid testet Migoga Run Elevator og Legetøjsur “Play montessori fra Quercetti” i samarbejde med Scandinavian Baby Products. Her kommer deres anmeldelser:

Vores tester Nora har sammen med datteren Elina på 5 år testet legetøj fra Quercetti i samarbejde med Scandinavian Baby Products.

Migoga Run Elevator 

Jeg har faktisk længe kigget på flere kuglebaner i flotte farver og som kan samles på mange forskellige måder til mine byggeplads børn – men også altid været i tvivl om, hvad man skulle vælge. Så nu måtte vi teste den mega seje kuglebane fra Quercetti, der kan samles på flere måder, nemlig en Migoga Run Elevator. Den så meget interessant ud, fordi man kan bygge en elevator, der kører kugler op og pludselig slipper dem, så de suser igennem banen – og det sjoveste er, at kuglerne kommer tilbage, og derfor slutter legen aldrig.

Vi modtog en kasse med 150 dele som var: 

– 138 x kuglebane-elementer (inkl. kæde-kugleelevator)

– 12 x marmorkugler i flere farver

– 1 x instruktionsmanual

Man kan vælge at lave sin egen udfordrende kuglebane – enten som den er gengivet på kassen, eller man kan udfordre sig selv med at lave sin helt egnen kuglebane. Da børnene var lidt utålmodige med at få kuglebanen klar, tog vi den hurtige løsning og lavede den, der er på kassen – men den er også helt fantastisk sjov. Vi skulle lige finde ud af, hvordan de skulle kobles sammen, så kuglerne kom igennem hele banen, og det krævede lidt hjælp fra en voksen, men ellers derfra, så kunne begge børn på 5 år og 3 år selv lege og have det skægt. Vi har en masse nyt og spændende leg til gode, da alle delene kan kombineres i et utal af variationer, der giver en helt ny og sjov leg.

At konstruere kuglebaner fremmer kreativitet og logisk tænkning hos børnene, de får øvet sig på at være tålmodige får en helt fantastisk succes-oplevelse, når kuglebanen endelig er lavet rigtigt. Kuglebanen stimulerer de visuel-rumlige evner, årsag/virkning-princippet og problemløsning. Vi er så glade for lærerigt legetøj og har stor succes med Quercetti.

Quercetti Legetøjsur – Play Montessori 

Vi har også testet det smarte legetøjsbutik fra Quercetti, som kommer i fine farver, der hjælper Elina med at lære klokken.

Vi har puttet klistermærker på alle de små røde og blå brikker, snakket om tallene, talt til 100 mange gange og øvet klokken. Lige for tiden går Elina især meget op i, hvad tid hun bliver hentet oppe på skolen, da hun helst gerne vil hentes inden SFO børnene kommer over. Jeg fortalte hende dagligt, at jeg nok skulle forsøge at være der kl. 13 eller kl. 14, og vi brugte uret til at øve, hvordan viserne skulle stå. På den måde kan hun nu selv se på klokken ovre på skolen og er bestemt klar over, hvis jeg lige kommer 5 min. for sent. Men hvor er det bare fantastisk, at man i en alder af 5 år, kan lære så hurtigt gennem leg. Og det er det helt fantastiske ved Quercetti, da de har udviklet legetøjsuret perfekt til førskolebarnet eller til barnet, der lige er startet i skole og stimulerer de finmotoriske færdigheder, de kognitive funktioner, sproget, hånd-øje-koordination og interaktionsfærdighederne.

I æsken vi modtog medfølger: 

1 x base med huller til stifter

1 x urskive med en rød og en blå viser

9 x dobbeltsidede kort til at nedskrive tidspunkter på

12 x røde talstifter (1-12)

12 x blå talstifter (13-24)

1 x rød viser-stopper

1 x udviskelig tusch

1 x svamp

1 x instruktionsmanual

1 x Play Montessori-guide 

Kortene, der medfølger, er en meget smart måde selv at lære og skrive klokken og har givet os nogle rigtig søde og hyggelige dialoger, hvor vi har talt om, hvornår vi gør de forskellige ting, f.eks. børster tænder, spiser, går i seng, går i skole, osv. Og Elina har øvet at skrive tal, hvilket vi tidligere ikke har gjort meget af, da vi faktisk kun har haft fokuseret på bogstaver.

Så alt i alt er det helt fantastisk legetøj, der bidrager til udvikling og Quercetti udvikler legetøj ud fra STEAM-læring, som indebærer videnskab, teknologi, ingeniørarbejde, kunst og matematik – det er altså bare sådan noget legetøj, der står skrevet højest på ønskelisten, da det bliver tager frem igen og igen. 

“Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Den samlede vurdering af Quercetti legetøj:

Nytteværdi: MEGET GOD – det bidrager til både leg og læring, og giver nogle rigtig gode stunder mellem forældre og børn. 

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – det er god kvalitet og legetøj, der holder i mange år, da det hele tiden udvikler barnet, også i takt med, at de vokser og kan bruge legetøjet på flere måder og udfordre sig selv hele tiden. 

Pris: MEGET GOD – legetøj er efterhånden blevet dyrt. Og jeg synes tit, at børnene hurtigt vokser fra det, og det ligger i hjørnet kort tid efter uden interesse. Men legetøj fra Quercetti er overraskende til den billige side, når man ser på, hvad det bidrager med, hvilken effekt det har på børn, og at der ikke bare bliver kedelig leg. Priserne svinger alt efter forhandler, men uret ligger på en pris til ca. 189,95,- og kuglebanen til max ca. 185,95,-.

 


Charmilie fortæller:
Vi har haft fornøjelsen af at teste to fantastiske produkter fra Quercetti, og vores oplevelse har været ganske imponerende.
 
Første og fremmest har den kreative kuglebane fra Quercetti været et kæmpe hit herhjemme. Den åbner op for en verden af fantasi, hvor vores piger har kunnet skabe deres egne spændende konstruktioner og se kuglerne rulle ned af dem. Denne kuglebane har ikke kun tilføjet sjov og leg, men også udfordret deres kreative evner med mange monteringsmuligheder. Det, der virkelig skiller denne kuglebane ud, er den innovative elevator, der løfter kuglerne fra jorden og sender dem op på banen. Dette tilføjer en ekstra dimension til legen og fascinerer vores piger hver gang de ser det.
Quercetti har formået at skabe en kuglebane der ikke kun er underholdende, men også udfordrer børnenes kreativitet på mange måder. Denne alsidighed gør det til en legeoplevelse, der aldrig bliver kedelig, da der altid er nye måder at sammensætte og eksperimentere med banen.
Vi sætter pris på den holdbare kvalitet af produktet, hvilket gør det velegnet til langvarig leg. Samtidig er det let at samle og adskille, hvilket gør det bekvemt for børnene at være i kontrol og udforske det hele på en god måde. Det er virkelig et fantastisk produkt, som vi varmt kan anbefalde til andre familier!
Udover den fantasifulde kuglebane har vores piger også dykket ned i Quercetti’s legetøjsur.
Dette farverige legetøjsur er ikke blot et værktøj til at lære klokken, men det har vist sig at være en rigtig god læringsoplevelse. Med fine farver og et brugervenligt design er uret perfekt til førskolebørn eller dem, der lige er startet i skole. Vi har set, hvordan det har stimuleret vores pigers finmotoriske færdigheder og kognitiv funktioner på en legende måde. Det er produkt der ikke kun lærer, men også engagerer med sproglig udvikling og interaktionsærdigheder. Vores piger haft glæde af at deltage i aktiviter med uret, der har skabt en positiv indvirkning på deres generelle læring.
Vi er særlig glade for, at Quercetti formår at leg med udvikling, og dette legetøjsur er en yderligere bekræftelse på dette. Dette ur kan også varmt anbefales til andre forældre, der ønsker en sjov og pædagogisk tilgang til klokkelæring.
Nytteværdi: MEGET GOD. Vi er imponeret, så enkelt kan det sige. Jeg ville have ønsket at vi havde opdaget disse fantastiske produkter noget før, så vores børn kunne have haft gavn af dem endnu tidligere. De her produkter kommet for at blive. Alle produkter kombinerer leg og læring. Vi ser frem til at udforske endnu flere produkter fra Quercetti.
Kvalitet: MEGET GOD. Rigtig gode produkter, der er i den grad er prisen værd.
Pris: MEGET GOD. Hvis man sammenligner prisen med lignende produkter, så synes jeg prisen bestemt er rimelig. Man får nogle gode produkter til prisen og som samtidig kan bidrage til flere timers kreativ leg.

Vores tester Marie, har sammen med hendes søn Liam på 6 år og datter Malia på 5 år, testet 2 forskellige slags legetøj fra Quercetti. 

Følgende er testet:

 • Quercetti Legetøjsur – Lær Klokken – Play Montessori
 • Quercetti Kuglebane – Migoga Run Elevator – 150 Dele

Marie fortæller: 

Legetøjsuret er perfekt til førskolebarnet eller til barnet, der lige er startet i skole og er med til at stimulere b.la. finmotorikken og de kognitive funktioner.

Quercetti udvikler legetøj ud fra STEAM-læring, som indebærer videnskab, teknologi, ingeniørarbejde, kunst og matematik.

Børnene har brugt mange timer på både ur og kuglebane, de har både siddet selv med det og stolt vist det frem til deres venner. Både store og små. Drenge og piger. Farverne gør, at det bliver unisex og passer på alle børneværelser. 

Primo Clock indeholder alt, hvad du skal bruge for at lære klokken:

 • 1 x base med huller til stifter
 • 1 x urskive med en rød og en blå viser
 • 9 x dobbeltsidede kort til at nedskrive tidspunkter på
 • 12 x røde talstifter (1-12)
 • 12 x blå talstifter (13-24)
 • 1 x rød viser-stopper
 • 1 x udviskelig tusch
 • 1 x svamp
 • 1 x instruktionsmanual
 • 1 x Play Montessori-guide

Liam kan det digitale ur, fordi det er overalt, men vi synes, det er vigtigt at kunne det almindelig ur også.

138 x kuglebane-elementer (inkl. kæde-kugleelevator)

12 x marmorkugler i flere farver

1 x instruktionsmanual

Kuglebanen med elevator kan samles på utallige måder og øger b.la. fantasien. Ved at dreje på håndtaget, samlet elevatoren kuglerne op og man behøver derfor slet ikke sætte kuglerne selv i gang. MEN det er der også mulighed for oppe i toppen. 

Begge børn har leget mange timer med kuglebanen, deres venner har også været med hjemme og lege med den. Store som små. Tag en tur i elevatoren og vent spændt på, hvilken retning, den triller igennem banen. 

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD. Begge produkter har givet mange timers leg og læring. Vi er virkelig tilfredse med begge dele. Farverne indbyder til leg og læring. 

Holdbarhed: MEGET GOD. Jeg var lidt skeptisk, da det føles lidt ’billigt’, men produkterne har virkelig overrasket mig positivt. 

Pris: MEGET GOD. Jeg synes, at priserne passer rigtig godt til produkterne. Uret koster 169,95 kr. Kuglebanen koster 369,95 kr. 

Kvalitet: GOD. Trods mange timers leg er begge dele som nye. Virker lidt ustabilt, hvis det ikke er samlet korrekt – men fungerer så godt. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Quercetti i samarbejde med Scandinavian Baby Products