TEST af ski og støvler fra Brugteski.dk – Testfamilien
TEST af Hydrosonic Pro eltandbørste fra Curaprox og tandpasta

TEST af ski og støvler fra Brugteski.dk

Annonce

Mie har sammen med sin kæreste og deres tilsammen fire børn (i alderen 11-15 år) testet ski og skistøvler fra Brugteski.dk

Mie fortæller:

“Det var anden gang, at vi alle seks skulle sammen afsted på skiferie. På vores første skiferie sammen brugte vi en del tid i ski udlejningen på at finde de helt rigtige ski og støvler til alle mand, så I år tænkte vi, at det kunne være fedt at have ski og støvler med selv og dermed spare ventetiden i ski udlejningen.

Da ungerne stadig er forholdvis nye på ski og da de stadig vokser, så blev vi enige om, at brugte ski kunne være en rigtig god start. Og ved nærmere undersøgelse fandt vi ud af, at de faktisk allerede ville være tjent ind igen på vores anden skiferie (ift. hvad det koster at leje).

Bestilling af ski og udstyr

Vi tog selv forbi butikken Brugteski.dk i Fredericia og valgte ski og støvler. Vi fik en rigtig god service i butikken. Man kan også sagtens vælge at bestille online. De tilbyder 2-5 hverdages levering i hele Danmark.

Brugteski.dk har et stort udvalg af både herre-, dame- og juniorski til alle aldre og niveauer. Alle deres ski er nyslebne, vokset, og er lige klar til at hoppe på pisterne.

Vi fik målt fødder og fundet de helt rigtige ski og så var det bare at vente på at turen gik imod pisterne i Norge.

Du kan trygt og sikkert handle udstyr hos Brugteski.dk, for skulle udstyret ikke være som forventet, sendes det bare retur kvit og frit. Derudover er der fuld reklamationsret, hvis uheldet nu skulle være ude.

Test af ski og udstyr

Endelig var vi kommet til Norge og vi kunne starte med at tage vores udstyr ud af bilen og så var vi klar til pisterne. Det var SÅ dejligt ikke at skulle bruge tid på først at få udstyret udleveret på skisportsstedet.

Vi havde både fået begynderski og ski til øvede. Man kunne selvfølgelig godt mærke forskel på kvaliteten og det samme med prisen. Begynder ski var her på ungernes anden skitur stadig fine – men til næste år skal de nok op i øvet og der er det jo SÅ dejligt, at Brugteski.dk tilbyder Ski-Byt for børn. Gælder alle der køber et sæt ski og/eller støvler dertil, som er under 150 cm lange.

  1. Du køber ski og/eller støvler i en ski længde på under 150 cm, og til en person på under 16 år.
  2. Får gratis dit “Ski-Byt Bevis” med i købet.
  3. Kommer tilbage inden for 2 skisæsoner, og få byttet udstyret for et minimalt beløb!

Så vi skal allerede til næste år have byttet Emmas og Magnus’ ski. Det er en rigtig god service.

Alle støvler og ski passede helt perfekt. Der var INGEN unger der brokkede sig over at støvlerne klemmede og skiene var næsten som nye.

Thomas havde selv støvler og fik et par ski til øvede. Han synes, at de var super fine – så der er altså ski til alle niveauer.

Vurdering

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – For os var det en HELT perfekt løsning at have ski og støvler med hjemmefra og derved spare en masse tid på stedet.

Holdbarhed: GOD – Voksenskiene vil kunne bruges i mange sæsoner og børneskiene vil kunne ombyttes indenfor 2 sæsoner.

Pris: GOD – Vi gav samlet 11.539 kr.  for 6 par ski og 5 par støvler. Se hvilke modeller vi valgte her. Gennemsnitspris på ca. 2.000 kr. pr. person. Vi skulle give omkring 1000 kr. pr. person for skileje i en uge – så efter bare anden uge ville det være “tjent” ind.

Kvalitet: MEGET GOD – Taget i betragtning af, at det faktisk var brugte ski og støvler, så må det siges at kvaliteten er helt i top. Men ski bliver jo egentlig heller ikke brugt meget mere end 1-2 uger om året.

Vi giver Brugteski.dk de varmeste anbefalinger med herfra.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Hydrosonic Pro eltandbørste fra Curaprox og tandpasta