TEST af tandbørster fra CURAPROX – Testfamilien
TEST af Frida Swift Lift fra FILIBABBA

TEST af tandbørster fra CURAPROX

Flere af vores testere har den seneste måned testet tandbørster og tandpasta fra CURAPROX. Her kommer deres anmeldelser:


Vores tester Dorthe har sammen med sine to børn på 5 og 8 år testet tandbørster og tandpasta fra Curaprox.

Dorthe fortæller:

Jeg tror aldrig, jeg kommer til at bruge andre tandbørster end disse. De er simpelthen så bøde og skånsomme ved tandkødet, at det er en fornøjelse at børste tænder.

Tidligere har jeg døjet med blottede tandhalse og paradentose, men efter længere brug af disse tandbørster, er mine problemer helt forsvundet. Derfor er det for mig den eneste tandbørste, jeg ønsker at bruge. De har simpelthen de blødeste børster, og der er mange af dem, det betyder også, at børstehårene kommer nemt ind mellem tænderne og får det meste med.

Mine unger har også taget tandbørsten til sig. De vælger selv, hvilken tandpasta, de ønsker, og hver gang tager de den fra Curaprox. Vi har en udgave, der smager af vandmelon. Smagen på tandpastaen er meget mild, selvom der er smag i. Det er især godt til børn, som nogle gange kan finde tandpasta for stærkt.

De mange og bløde børstehår er ekstra godt til børn, som ofte har ømme gummer, fordi de der tænder vokser og falder ud. Mine børn har smadret deres tidligere tandbørster efter kort tid, men det sker ikke ved disse, og jeg tænker, at det må skyldes de bløde børstehår.

Det ergonomiske greb ligger rigtigt godt i små (og store) hænder.

Jeg er selv blevet ret vild med tandpastaen fra BeYou – som har lidt naturligt Whitening i. Jeg syntes faktisk godt, jeg kan se lidt forskel nu efter en måned. De første par gange, jeg prøvede den, syntes jeg den var meget kraftig i smagen og ikke noget for mig, men nu er det faktisk den, jeg vælger. Det er også lidt sjovt, at den faktisk har en smag f.eks. af Gin & Tonic.

Deres Enzycal tandpasta er den, der minder mest om en almindelig tandpasta i smag, da den er frisk og smager af mint.

En ting jeg dog kunne ønske er, at låget er lige så nemt at skrue på de voksnes tandpasta, som den til børn – det er som om der er mere gevind på.

Som en lille ekstra ting er der inde i nogle af æskerne gode råd til tandbørstning. Det synes jeg er ret fedt. Inde i æsken til børnetandpastaen er der et gebis, man kan klippe ud og børste – det er da cool fundet på og god læring.

Tungeskraberen er også kommet for at blive. Det er noget jeg lige skulle vende mig til, men nu er det simpelthen rart at få skrabet de “døde smagsløg” væk, som min datter kalder det. Men det føles rent og dejligt og giver bedre ånde. Denne tungeskraber er så tilpas lille, at det er nemt at skrabe tungen uden at få brækfornemmelser.

 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – alle skal bruge en tandbørste, så hvorfor ikke bruge den bedste på markedet.

Holdbarhed: MEGET GOD – tandbørster skal jo skiftes efter 3 mdr., og det holder de klart til (kan tabe hår ved lang tid brug).

Pris: GOD – 46,95 kr. for tandbørster og 45,96 kr. for tandpasta. Så de er dyre end almindelige tandbørster. man kan finde i supermarkedet, men det er alle pengene værd.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er super.

 


Vi har siden december testet produkter fra CURAPROX til både voksne og børn. I pakken var der tandbørster, tungeskraber og tandpastaer. Jeg var specielt spændt på, hvordan de ville skille sig ud på produkter, som de fleste mennesker bruger dagligt, og om det var noget. der gjorde, at jeg fremadrettet ville vælge deres produkter fremfor andres.

Førstehåndsindtrykket gjorde mig glad, da de har brugt masser af farver i deres designs og sjove figurer på børneprodukterne. Det gør det sjovt og nemmere at overtale børnene til at bruge deres produkter, når det appellerer til dem. Tandbørsterne virker enkelte i deres design, men er faktisk 8 kantede, hvilket gør det nemt at rotere dem rundt under tandbørstningen. Selve børstehårene er super bløde og meget tætte sammenlignet med tandbørster fra andre firmaer, og det kan man godt mærke, når man børster tænder. Jeg har ikke længere et behov for at trykke særlig hårdt, før jeg føler tænderne er rene og glatte. Så ingen misformet børstehoved på tandbørsterne endnu.

Et tiltag Curaprox har gjort, som er super fedt, er, at de har tænkt leg og læring ind i deres emballage. På indersiden af emballagen på børnenes tandpasta og BE YOU er der vejledning i, hvordan tænderne skal børstes, og der er mulighed for, at børnene selv kan sidde og afprøve/lege med at børste emballagens tænder.

Produkterne virker til at være nemme at få fat på, når tandbørsterne skal udskiftes efter 3 måneder, eller når man mangler tandpasta, da de er anbefalet af Danske Tandplejere og forhandles hos mange tandlæger i Danmark. Alternativt kan det købes på deres hjemmeside, som er overskuelig og nem at gå til.  Havde vi ikke fået lov til at teste produkterne igennem Testfamilien, var det ikke sikkert jeg selv havde taget initiativ til at købe deres produkter til familien, da de er lidt dyrere end andre, men det er vendt nu. Vi kommer fremadrettet til at købe tandbørster og tandpasta fra CURAPROX.

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD – Produkterne bruges dagligt, og der er god leg og læring i emballagen til både børn og voksne.

Holdbarhed: GOD/MEGET GOD – Vi har ikke testet produkterne i 3 måneder endnu, så hvordan tandbørsterne ser ud til den tid ved vi ikke, men lige nu kan man slet ikke se tandbørsterne har været brugt. Tandpastaen virker til at holde længe, da der ikke skal bruges ret meget af gangen. Derfor vurderingen mellem god/meget god.

Pris: MIDDEL – Lidt dyre produkter sammenlignet med andre på markedet, og det gør måske, at ikke alle vil købe/afprøve produkterne. Men altså oftest hænger pris og kvalitet jo sammen.

Kvalitet: MEGET GOD – Lækre bløde og farverige tandbørster, som er gode ergonomisk at holde ved. Anderledes smage i tandpasterne og et stort udvalg. Nemt tilgængelige produkter.

 


Camilla fortsætter:

“Vi vil klart anbefale dem herhjemme til hele familien. De er behagelige at holde på og at have i munden. Der findes også forskellige smage af børnetandpasta til børnene. Til de voksne er der både tandpasta, men også whitening, og herhjemme har vi været utrolig glade for at bruge det sammen. Det skummer ikke for meget og føles bare lækkert på tænderne efter en tandbørstning. ”

  

Maria fortæller:

“Jeg har virkelig fundet ud af, at en tandbørste ikke bare er en tandbørste. Jeg kan virkelig mærke at stor forskel på denne tandbørste fra CURAPROX og min gamle tandbørste. Børstehårene forbliver bløde, hvilket gør, at tandkødet ikke bliver så generet, hvis jeg kommer til at børste lidt for hårdt.

I pakken var der en tungeskaber. Jeg må ærlig indrømme, at jeg ikke anede, at de fandtes, og jeg ville aldrig selv have fundet på at købe en, men den er jeg virkelig imponeret over. Jeg kan virkelig mærke, at min mund føles renere og friskere efter, at jeg har brugt den. Den er effektiv og ikke ubehagelig at bruge. Den er klart kommet for at blive.  “

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Frida Swift Lift fra FILIBABBA