TEST af Better Bars fra Better Lives – Testfamilien
TEST af Membantu Echo01 White Noise Speaker

TEST af Better Bars fra Better Lives

Flere af vores testere har den seneste måned testet BetterBars fra Better Lives. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Mollie har igennem den sidste måned testet 4 forskellige vægttabs barer.

Betterbars er et helt nyt brand på det danske marked, og deres mission er er at skabe en sundere og bedre livsstil for danskerne.
Deres barer har en dokumenteret slankende effekt, der er ingen kulhydrater i, de har et højt indhold af protein, der er ingen tilsat sukker i, kalorieindholdet er lavt, og så er de generelt bare rigtig gode og skarpe i deres smage. Indtil videre kan barerne fås i 4 forskellige smage: Chokolade, Lemon, Cookie og Karamel.

Min egen personlige favorit er den med chokolade. Den har en intens smag af “faktisk” chokolade, og så har den en lækker blød brownie konsistens.

Barerne er tiltænkt til brug på flere forskellige måder, og man kan derfor bruge dem helt, som man selv lyster. Om det er for at erstatte de sukker- og kaloriefyldte snacks, man ellers plejer at gå i, i løbet af dagen eller om man bruger dem som mellemmåltider eller man spiser dem før et andet måltid for at reducere mængden, er helt op til en selv.

Personligt har jeg mest brugt dem som et sundere alternativ i snacks om aften, og så har jeg også ofte taget en i hånden sammen med et stykke frugt på vejen til arbejde.
Dette har været nemt, og fungeret godt for mig, da jeg ellers hurtigt vil komme til at købe en chokoladebolle eller lignende på vej på arbejde.


Better Bars er helt sikkert nogle barer, som jeg kunne finde på at købe igen.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:
Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi: GOD
Nytteværdien er god, fordi den netop kan hjælpe med at erstatte de usunde vaner med bedre alternativer.

Holdbarhed: GOD
Den har en ganske almindelig holdbarhed i forhold til tørvarer. 

Pris: MIDDEL
Jeg synes altid at måltidserstatningsbarer, proteinbarer osv. ligger lidt i den høje ende af prisskalaen. Og i dette tilfælde, fordi jeg oftest vil erstatte dem med en snack, så er de noget dyrere end f.eks. en chokoladebar, men vælger man at måltidserstatte dem, så er prisen pludselig det billigere.

Kvalitet: GOD
Kvaliteten er fin og lækker. Nogle af smagene har tendens til at virke mere grynede end andre.

 


Vores tester Kristina har testet Better Weight Loss Bars fra Better Lives.

Kristina fortæller:

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker at spise! Både snacks, men også hovedmåltiderne, hvor jeg altid føler mig meget sulten. Derfor var dette en oplagt test for mig, for når jeg føler mig sulten, spiser jeg ofte for meget.

Baren findes i 4 smagsvarianter:

  • Chocolate
  • Caramel
  • Crunchie cookie
  • Lemon

Selvom man hurtigt finder sine favoritter (mine er chocolate og lemon), så synes jeg, at alle 4 barer har en god smag. Det anbefales at spise en bar med rigelig væske 10-20 minutter før hvert hovedmåltid (tre gange om dagen). Personligt har jeg fundet ud af, at det passer perfekt for mig med en halv bar før måltiderne. Jeg kan tydeligt mærke, at den lægger en god bund, så jeg ikke overspiser.

Better Weight Loss Bars indeholder bl.a. konjakrod-fibre, som er anerkendt af EFSA. Når du indtager det sammen med vand, vil det ekspandere, og maven fyldes op, hvilket skaber mæthedsfornemmelsen.

Jeg vil også lige nævne, at Better Bars kan bruges i en Low Carb-kost. Det har været en stor hjælp for mig i min genstart af Low Carb-rutinerne, da jeg stadig har følt, at jeg har fået noget sødt/lækkert, men jeg har undgået de mange kulhydrater fra sukker.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg kan tydeligt mærke effekten, når jeg spiser en Better Bar, og det reducerer mængden af mad, jeg spiser ved et måltid.

Holdbarhed: MEGET GOD – Man kan sagtens købe ind til lager uden frygten for, at de bliver for gamle i løbet af få dage/uger.

Pris: GOD – 24,95 kr. er måske i den lidt høje ende for en vægttabs-bar. Til gengæld smager de faktisk rigtig godt og giver mærkbar effekt, så jeg synes stadig, det er en ok pris.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg er virkelig positivt overrasket over, både hvor godt de smager, OG hvor mærkbar effekten er ift. sult.

 


Jeanette fortsætter:

“Jeg var ret skeptisk overfor om det ville have en effekt og om de smagsmæssigt ville kunne erstatte de usunde snacks, men jeg må erkende, at det ikke har været noget problem at undvære de usunde snacks, da de faktisk smager rigtig godt i forhold til andre sunde barer på markedet. Så at have dem med i tasken til, når jeg blev lækkersulten har gjort, at jeg i januar har skåret utrolig meget ned på mit sukkerindtag, hvilket kun er godt.”


Kirsten afslutter:

“De seneste uger har jeg testet nogle helt nye mætheds-/slankebarer fra firmaet Better Lives. Normalt er jeg ikke den store fan af de forskellige ”sunde” barer, der er på markedet, så jeg var virkelig nysgerrig efter at finde ud af, hvad de kunne, og ikke mindst, hvordan de smager. Jeg må sige, at min skepsis blev gjort til skamme, for selvom jeg har et par favoritter, så smager alle fire varianter faktisk rigtig godt.

Better Bars er en sundere snack baseret på konjakrod (x), cikorierod og alginat (tang), der er ikke tilsat sukker, så du kan sagtens bruge baren, hvis du f.eks. har type 2-diabetes. Barerne er med et højt proteinindhold, et lavt kalorieindhold og er uden kulhydrater, og ikke nok med det, så er de godkendte som Weightloss produkt af Levnedsmiddelstyrelsen.”

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Membantu Echo01 White Noise Speaker