TEST af Membantu Echo01 White Noise Speaker – Testfamilien
TEST af tandbørster fra CURAPROX

TEST af Membantu Echo01 White Noise Speaker

Flere af vores testere har den seneste måned testet Membantu Echo01 White Noise SpeakerHer kommer deres anmeldelser:


Vores tester Nora har sammen med hendes datter på 0 måneder testet Echo – White Noise Speaker fra Membantu.

Hvad er White Noise ? 

Lad os først lige nævne, hvad “hvid støj” egentlig er for noget, for som mor til nu 3 børn, har jeg faktisk ikke altid været bekendt med dette udtryk, og hvilken effekt det egentlig har på babyer – faktisk er det fuldstændig genialt!

White Noise eller hvid støj er en konstant, monoton lyd, såsom for eksempel lyden af en støvsuger, en ventilator eller en hårtørrer. Den slukker for andre omgivende lyde, hvilket gør det nemmere for din baby at falde i søvn og blive ved med at sove. 

Det er altså en form for susen, uden hørbare toner, og dæmper f.eks. menneskelige lyde og gør støj mere ensartet. Den hvide støj skabes med det formål at servere en rolig baggrund af summen, der kvæler andre lyde, som kan virke forstyrrende.

Vores oplevelse 

Var der ikke nogen, der kunne have fortalt mig om den geniale effekt White noise har på babyer, da jeg blev mor for første gang? Der kunne vi godt have brugt det fif til en urolig baby. 

Jeg blev først bekendt med begrebet, da jeg blev mor for 2. gang. Vi tog det i brug i dagligdagen, når storesøster legede, var larmende, og i det hele taget, når der bare var gang i familien – så skabte det total ro for lillebror, og han kunne sove videre, hvis bare hans White noise kørte.

Dengang brugte vi telefoner og YouTube, og det ville jeg selvfølgelig gerne være fri for denne gang. Det blev alt for besværligt, da vi jo skulle bruge vores telefoner til andet end 3 timers White Noise, der skulle køre på den. Jeg blev nødt til at teste speakeren fra Membantu, som er en genial opfindelse, og en del lettere med en power-knap, så den er nem at tænde og slukke.

Vi bruger vores Echo speaker dagligt, og lillesøster, som er nummer 3 i rækken, sover dejligt fra larmen, når de to store er hjemme fra institution. Jeg har også indimellem speakeren med ude, da det kan være utrygt for de små babyer. F.eks. havde vi den med, da vi var ude at spise frokost, Nikka og jeg, og vores lille Enya lå bare i liften og sov, mens speakeren kørte med lyden af hårtørrer og intet udefra forstyrrede eller vækkede hende. 

Om Echo

Echo White Noise Speaker har 10 forskellige White Noise lyde, som er: Hjertelyd 1, Hjertelyd 2, Schyy, Fuglekvidder, Tog, Fly, Hårtørrer, Regn, Bølger, Vand.

Vi bruger mest lyden af fly eller hårtørrer, men måske det på et tidspunkt er nødvendigt at skifte lyden, og det er der god mulighed for. 

Det smarte ved højtaleren er, at den er justerbar, hvor man selv bestemmer lydstyrke, og der er indbygget automatisk sluk-timer, hvilket også er genialt. Indimellem har vi anvendt den om natten for at få Enya til at finde ro igen, og der stiller vi timer, og den slukker selv, når alle sover. Selv jeg som mor elsker at falde i søvn til White Noise, det giver bare en ro. Den har 10 timers batteri tid, så den går ikke bare lige ud, heldigvis. 

Og det smarte er, at den kan køre over bluetooth, så man selv kan afspille en anden beroligende lyd eller bruge den til beroligende musik eller andet børn og voksne er til.

Echo01 White Noise Speaker er produceret i et bæredygtigt materiale og kan endda klare en tur med barnevognen i regnvejr, da den er vandafvisende – man må sige, at der er tænkt på det hele. 

Hvis man indimellem oplever uro hos sin baby eller barn, så vil jeg helt klart anbefale Echo – White Noise Speaker. Lille kompakt højtaler, nem at have med, og du har alle de funktioner, du skal bruge og mere til. Vores er uundværlig.

“Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Den samlede vurdering af Echo White Noise Speaker:

Nytteværdi: MEGET GOD – vi bruger den dagligt og kan bruges af alle aldre. Har man større børn med uro, er det et forsøg værd med Echo. 

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – rigtig lækker kvalitet, hvor der både er tænkt på miljøet og kræset om hver detalje. Bæredygtigt design i bionedbrydelig og genanvendt træ og hvede. Og så er højtaleren vandafvisende, så regner det, og man har brug for White noise på barnevognen, tager den ingen skade. 

Pris: MEGET GOD – rimelig pris til 299,00 kr. og lige til at betale, hvis man står som meget desperat forælder og har brug for White Noise ved hånden. 

 


Vores tester, Ann-Charlott, har sammen med sin søn, Charlie, på 2 år testet Membantu Echo01 White Noise Speaker. 

Ann-Charlott fortæller: 

Vi har været så heldige at teste denne smarte lydafspiller. Selve lydafspilleren har 10 forskellige White Noise lyde, så der er noget for enhver smag og temperament. Jeg selv foretrækker lyden af bølger, mens Charlie rigtig godt kan lide fuglene, der pipper. Havde vi nu haft denne lydafspiller, da Charlie var helt lille, så er jeg helt sikker på at hjertelyden havde været et hit, da han fandt stor tryghed ved den lyd, da han var helt lille. 

Jeg ville ønske, at vi havde haft denne lydafspiller til alle vores tre børn fra start. Altså fra fødslen. Jeg kan ikke give den en varm nok anbefaling. Den kan det hele. Vi har stået der, hvor vi puttede håndklæder i tørretumbleren, tændte emhætten, tændte støvsuger/hårtørrer, satte fugle kvidder på afspilleren, mindfulness osv. Hvis jeg havde kunne få alt det på sådan en lille rund afspiller, der er let at transportere og have med i tasken på farten, så ville jeg i den grad have anskaffet mig afspilleren langt tidligere. 

Afspilleren har 10 forskellige beroligende og white noise-lyde. Derudover:

  • Bluetooth-funktion
  • Timerfunktion
  • Op til 10 timers batteritid
  • Den er vandafvisende
  • Lavet i bæredygtigt design i bionedbrydelig og genanvendt træ og hvede

Højtaleren er designet til at skabe et beroligende miljø for både spædbørn og småbørn. For os har den været rigtig god til at fastholde Charlie i søvnen, da den reducerer baggrundslyde, der ellers kan vække og forstyrre ham. Lydafspilleren er i så fin og lille en størrelse, at den kan lynes ind ved hovedgærdet i barnevognen under kalechen, så den kan sidde stabilt og forholdsvis tæt på Charlies hoved, så man ikke behøver at ”underholde” resten af vejen mere end højst nødvendigt. Der har vi hovedsageligt haft Charlies til at ligge, men det er lidt svært at se på billedet. Man kan også bare lade den ligge ovenpå ”dækkenet” på barnevognen eller inde i selve barnevognskassen, hvis ikke barnet er så stort. Det er fordelen ved, at lydafspilleren kommer i så lille og helt bogstaveligt håndgribelig størrelse. Den er ikke større end den kan være i hånden. 

Man kan nemt justere lydstyrken og sætte en sluk-timer, så afspilleren slukker, når barnet er faldet i søvn. Til afspilleren medfølger en snor til ophæng samt et USB-kabel til opladning. Det er virkelig rart, at kablet følger med – efterhånden er det sparet væk mange steder, men ikke her. 

Vi har været meget positive over afspilleren, og jeg ved da godt, hvad min søster skal have i gave til babyshower lige om lidt. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi har haft rigtig meget glæde af den og ville bare ønske, at vi havde kendt til den tidligere.

Holdbarhed: MEGET GOD – Afspilleren er vandafvisende, så man kan sagtens have den med ude i barnevognen uden at frygte, at den bliver våd af regn. Derudover er den lavet i godt materiale, der virker til at holde godt.

Pris: MEGET GOD – Amen altså – 299 kr. for sådan en mirakelmager her. Det er da et scoop. Rigtig fin pris. 

Kvalitet: MEGET GOD – Lækker, lækker kvalitet med tanke på bæredygtighed. 

 


Sahra fortsætter:

“Højtaleren er mega smart, hvis I spørger mig, da det også er en multifunktionel højtaler. Det vil sige, der i højtaleren både er white noise funktion og Bluetooth funktion, så man nemt kan høre sin egen musik på højtaleren også.

Vi har brugt den om natten, da vores søn har et behov for white noise, og det smarte her er, at der er hele 10 lyde at vælge i mellem, så man kan prøve sig lidt frem og finde den lyd, man som forældre og barnet selv synes er mest afslappende.”


Patricia fortæller:

“Ofte har spædbørn eller mindre børn brug for lidt hvid støj, når de skal falde til ro og ind i den gode søvn. Desværre er jeg ikke selv stødt på ret mange muligheder her, andet end dem, hvor din telefon skal lægge ved siden af baby. Det har Membantu så lavet om på nu.

Vi har nu testet white noise højtaleren i forskellige situationer, og den er virkelig fantastisk!

Edith har været glad for de forskellige lyde, men hun blev helt salig, da hjertelyden og lyden inde fra maven kom frem. Edith er faldet hurtigere til ro, når hun har haft højtaleren. Samt er hendes søvn blevet længere og uden mange opvågninger.”


Helle fortsætter:

”Da jeg først pakkede den lille, fine højtaler ud, blev jeg virkelig begejstret for designet. Den er smuk og passer ind i indretningen i de fleste hjem. Den er utrolig simpel at benytte, og man skifter nemt mellem de indbyggede White Noise lyde og tilslutning med Bluetooth. Vi har både haft den med udenfor til snerydning, hørt lydbog mens vi var kreative, og så har den haft en beroligende effekt inden sengetid, hvor de store har hørt beroligende sange eller lydbog på den.

Mynte på 10 måneder sover absolut ikke særlig godt om natten, men hun har haft virkelig stor glæde af specielt en af de indbyggede White Noise lyde.Echo01 har så mange muligheder for at skabe et trygt sovemiljø for både store og små. Med både de 10 forskellige lyde samt mulighed for tilkobling via Bluetooth, har man alle muligheder for at lade den følge barnets behov og tilpasse den, hvad de har brug for, til at finde ro efter en lang dag.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af tandbørster fra CURAPROX