TEST af Membantu slyngevugge med motor – Testfamilien
TEST af 2-i-1 baseball og Tennis spillesæt fra Randomshop

TEST af Membantu slyngevugge med motor

Vores tester Cindie har sammen med datteren Alberte testet slyngevugge med motor fra Membantu.

Cindie fortæller:

Vi har været så heldige at få lov at teste slyngevuggen med motor fra Membantu. Der gik kun én dag fra jeg modtog bekræftelsen til jeg havde vuggen i hånden. Fedt!

Vi modtog:
– slyngevugge (inkl madras, kabinhage, påmonteret lagen, bærepose, fjeder, tværpind)
– vuggemotor (inkl strømforsyning og karabinhage)
– vuggestativ (inkl topdel, karabinhage og ben)
– myggenet/baldakin

Om slyngevuggen:

En slyngevugge efterligner forældrenes trygge favn og bevægelser, og den former sig efter barnets krop. Vuggen er med til at give dit baby en tryg og behagelig følelse. Den er helt perfekt til urolige babyer, babyer der sover korte lure, men som måske kan sove længere, hvis de vugges i søvn igen, eller til forældre med flere børn, som hurtigt mangler hænder. Vuggen kan placeres, hvor du ønsker det – og med stativet, som jeg modtog, er det let at rykke den. Den kan også hænges op i krop i loftet eller i dørkarmen med beslag. Slyngevuggen er virkelig lækker og består af 100% økologisk bomuld og kommer med en madras med fyld af 100% ren uld.

Sammen med vuggen modtog jeg også en vuggemotor, som giver vuggen endnu større værdi, for med motoren behøver man ikke en gang selv vugge vuggen mere – motoren klarer det hele. Det er den første danske vuggemotor med app-styring og søvnlog. Denne vuggemotor kan nemlig styres via bluetoothforbindelse til en app på telefonen. Således kan man sidde i sofaen og styre vuggen. Derudover har den nye motor 24 timers søvnlog. Man kan indstille vuggen til at køre i 15, 30, 45, 60 minutter eller ubegrænset, og den har hele 10 hastighedsindstillinger. Derudover er vuggemotoren meget støjsvag, og den kan belastes med op til 25 kg.

Vi har ikke prøvet at have en slyngevugge før, og alle mine babyer er altid blevet vugget i søvne i mine arme. Det er hårdt for kroppen til sidst, og der har slyngevuggen været et sandt mirakel. Alberte sover indenfor få minutter, når hun bliver lagt i den. Hun falder bedst i søvn ved, at den står på det højeste interval, og når hun er faldet dybt i søvn, kan jeg skrue ned på det laveste.

Jeg er virkelig glad for, at den kan styres via app (gratis), for så kan jeg sidde i sofaen og styre motoren, så jeg ikke behøver rejse mig, hvis jeg fx leger med de andre børn.

Noget der også er vigtigt for mig er, at Membantu går op i miljøet, da de støtter miljøvenlig indpakning, og deres slyngevugge er lavet af 100% økologisk bomuld. Det er tydeligt at mærke, at producenterne bag Membantu selv har prøvet, hvor vigtigt det er, at baby sover, for vuggen og motoren er virkelig god kvalitet, og der er tænkt på alle detaljer.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god. Baby sover hver gang hun bliver lagt i den og finder straks ro.

Holdbarhed: Meget god. Vuggen og motor er blevet brugt dagligt, siden vi modtog dem, og begge dele virker ubeklageligt.

Pris: God. Prisen ligger i den høje ende, men jeg synes, den er pengene værd, da den bliver brugt dagligt, og den kan bruges i lang tid. Derudover har de 30 dages søvngaranti.

Kvalitet: Meget god. Kvaliteten er virkelig god.

Hvis man har en baby der er glad for vuggende bevægelser, så er slyngevuggen rigtig god, og den giver mulighed for, at man kan ordne lidt praktisk hjemme, lege med de andre børn eller tage en slapper selv. Vi er virkelig glade for slyngevuggen og motoren, og vi giver vores varmeste anbefalinger herfra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af 2-i-1 baseball og Tennis spillesæt fra Randomshop