TEST af 2-i-1 baseball og Tennis spillesæt fra Randomshop – Testfamilien
TEST af Nathuset af Jo Nesbø fra Forlaget Modtryk

TEST af 2-i-1 baseball og Tennis spillesæt fra Randomshop

Vores tester Ann-Charlott har sammen med sin familie testet 2-i-1 Baseball & Tennis spillesæt fra Randomshop fra deres kategori med udendørsleg. 

Ann-Charlott fortæller:

Jeg havde primært haft pigerne på 11 og 9 år i tankerne, da vi fik spillet ind ad døren, men blev positivt overrasket over, at der også var leg i det for vores lille søn på 2 år. 

Selve spillet indeholder muligheden for at spille både baseball eller tennis i haven. Vi havde sat spillet i gang til Clara-Cecilies 11-års fødselsdag, hvor 13 piger hyggede sig i haven og fik point alt efter, hvor mange gange de ramte bolden. De var delt i to hold og dystede i forskellige lege, hvor denne var en af dem. Det fungerede rigtig godt. Man kan dreje maskinen, så udgangen peger mere skråt opad, så højden passer bedre alt afhængig af, hvor højt det enkelte barn er. 

Den elektroniske pitching-maskine er en god måde, hvorpå børn kan øve battingfærdigheder og at ramme bolden. Hvis man synes,, at baseballbattet er for svært at ramme med, spiller man da bare tennis i stedet for. 

Maskinen kaster automatisk en bold hvert 5-7. sekund. Maskinen larmer lidt, så man kan høre boldene glide længere ned, og den summer på en anderledes måde lige inden boldene skyldes ud, så børnene kan høre forskel og være ekstra klar til at ramme med battet lige, når bolden skyldes afsted. 

Selvom spillet nok primært er tiltænkt leg i haven, forhindrede det os ikke i at tage med indenfor, da det regnede så meget i sommerferien. Vi har en lang gang, hvor børnene kunne øve sig i at ramme bolden. Celina-Sofie øvede sig ihærdigt i at ramme boldene med baseballbattet, mens lillebror Charlie havde en fest med at putte boldene ned i røret igen. Han løb glad rundt efter boldene, samlede sammen og grinede højlydt hver gang, de blev skudt afsted.

Der gik da heller ikke længe før farmand hørte, at der var en sjov leg i gang, så han skulle da også prøve at ramme. Da min mand spillede med, satte han spillet op på en barstol for at sikre, at den blev skudt højt nok afsted. Det fungerede også fint, og den stod stabilt. Jeg tænker dog godt, at han kunne have fået samme virkning uden stolen. Det er virkelig et hyggeligt spil for alle aldre både for venner og familie. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen: 

Nytteværdi: MEGET GOD – Der er to spil i et, så man kan både øve sig i baseball og tennis. Der er til mange timers hygge og leg. Det kan både spilles alene eller være en fælles aktivitet, selvom man kun kan skyde ad gangen.

Holdbarhed: MEGET GOD – Det virker til at være stabilt og holde godt, selvom det er lavet af plastik. 

Pris: MEGET GOD – 180 kr. koster spillet, og det er virkelig billigt, synes jeg i forhold til nytteværdi og egentlig også kvalitet. 

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er okay til prisen og rigtig god sammenlignet med nytteværdien. Den larmer lidt, men det er okay. Lyden gør, at børnene kan høre, hvor i processen/røret boldene er, og derved bedre være forberedt til at ramme, når bolden skydes ud. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Nathuset af Jo Nesbø fra Forlaget Modtryk