TEST af Lego Friends Heartlake City Musiktalentshow (42616) – Testfamilien
TEST af LEGO® City Brandslukningsfly (60413)

TEST af Lego Friends Heartlake City Musiktalentshow (42616)

Flere af vores testere har den seneste måned testet Lego Friends Heartlake City Musiktalentshow (42616). Her kommer deres anmeldelser:


Charmilie fortæller:

Vores piger har været så heldig at modtage dette fine musiktalentshow fra Lego Friends, som absolut tilbyder en spændende oplevelse for børn, der elsker talentkonkurrencer. Det har især været virkelig imponerende efter børne-MGP i sidste uge med en masse musikalsk sjov og kreativ udfoldelse.

Vi har altid været kæmpe fan af Lego Friends produkterne og er en familie, der generelt elsker kreativ leg med fokus på fantasi og at udvikle byggefærdigheder. Så der været stor spænding, da vi modtog Lego-sættet, som nu klart af et højdepunkt i vores Lego-samling.

Lego-sættet inkluderer en flot musikscene, backstage-område, dommerbord og 4 mini dukker, der åbner sættet op for timevis af sjov rolleleg. Vores piger elsker dette sæt og er helt fascineret af at skabe sine egne talentfulde øjeblikke med dette Lego-sæt. Dette legetøjssæt er ikke kun en sjov oplevelse med musiktema, men er også med til at inspirerer til kreativ udfoldelse. Udover det er sættet fyldt med realistiske elementer som mikrofoner, guitarer og endda et veludført backstage-område. Lego-sættet giver mulighed for, at man hurtig kan fordybe sig og skabe egne musikalske øjeblikke med de medfølgende minifigurer. Vi værdsætter virkelig, hvordan dette Lego Friends-sæt ikke kun er legetøj, men også et middel til at udforske fantasi og udvikle byggefærdigheder.

Den medfølgende bygningsvejledning er tydelig og let at følge, hvilket gør det til en fornøjelig byggeproces. Det har derfor ikke kun gjort byggeprocessen underholdende, men også lærerig, da pigerne samtidig har lært om strukturer og samlinger.

Hele Lego-sættet er fantastisk og skaber en interaktiv oplevelse, hvor vores piger har skabt deres egne musikalske historier og forestillinger. Kombinationen af leg, kreativitet og musik gør dette til et uforglemmeligt Lego-sæt, som vi varmt kan anbefale.

Nytteværdi: MEGET GOD – Der er helt klart til mange timers leg, hvor børn i høj grad har mulighed for at bruge fantasi kombineret med læring og kreativ udfoldelse.

Holdbarhed: MEGET GOD, trods af meget leg, holder Lego generelt rigtig godt. God kvalitet, med mange flotte gennemførte detaljer.

Pris: MEGET GOD. Jeg synes, prisen er rigtig i forhold til nytteværdi, holdbarhed og kvalitet.

Kvalitet MEGET GOD, både kvalitet og farver. Holder år efter år. Nærmest umuligt at ødelægge.

PRIS: GOD, vi er imponeret over produkterne og har givet vores piger mange timers leg med flere samle muligheder, hvilket gør, at det bliver brugt meget hos os. Rigtig fin pris for sådan en god Lego pakke, som kan stimulere til en skøn legeoplevelse hos børn.

 Vores tester Carina og Victoria på 8 år har den seneste måned testet LEGO FRIENDS – Heartlake city musiktalentshow.

Da denne test kom var især Victoria meget klar til at komme igang sammen med lillesøster Josephine på 5 år.


Victoria er generelt rigtig begejstret for Lego – og kan fordybe sig i det i mange timer. Hun kom rigtig hurtig i gang med testen – og der blev bygget på livet løs.

Kassen er som altid farverig og indbydende for børnene. Samlevejledningen er nem og kan følges af begge vores børn. Der er en god mængde af figurer med i pakker, som kan placeres mange forskellige steder på det færdige resultat.
Præcis denne pakke er meget alderssvarende til en pige på 8 år, da de går meget op i at optræde og vise, hvad de kan på en scene.
Det har en tilpas størrelse – 669 elementer – for en pige i en alder, da hun på intet tidspunkt har mistet interessen for at bygge videre på denne.


Især tandhjulene i figuren er et hit – det med, at man kan få dem til at rotere er noget, som Victoria har brugt meget tid på.
Der er rigtig mange små detaljer hele vejen rundt, og det er fedt for pigerne at opdage disse, mens de bygger.
Det færdige resultat var som håbet.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er noget, der kan bruges rigtig meget tid på herhjemme.

Holdbarhed: MEGET GOD – Ligesom alt Lego har det generelt en rigtig god holdbarhed.

Pris: Middel – Prisen er i den høje ende (589,95 kr.), men når det er Lego ved man, hvad man får.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er i top.

 


Betina fortæller:

Jeg har sammen med min datter Kathrine testet Lego Friends (42616)

Kathrine elsker at lege med Lego, så var selvfølgelig fuldstændig klar, da pakken kom. Så der skulle bygges med det samme.

Som man altid oplever hos Lego, er der gode og lette manualer med, som Kathrine let kunne forstå og følge. I dette sæt var der 6 poser med.

Kathrine byggede selv det hele uden hjælp. Det er sjovt at bygge, men faktisk også lærerigt. Hun sang små sange imens og tænkte over, hvordan hun ville lege med det, når det var bygget.

Da hun var færdige med at bygge, skulle der straks leges med det. Hun stillede lidt andet Lego op også og lavede en lille by, som så skulle til musikshow. Så det var rigtig kreativt på mange måder.

Nytteværdi: MEGET GOD – Lego Friends er under byggeriet og i den efterfølgende leg både sjov og lærerig. At man kan lege med det, da der er mange funktioner i selve opstillingen.

Holdbarhed: GOD – Vi har haft Lego Friends i flere måneder, dog kun 1 måned med denne pakke, og der er rigtig meget kreativ leg og mange timers aktivitet med det. Vi har altid været meget glad for Lego Friends. Det holder godt efter lang tids brug.

Kvalitet: MEGET GOD – Lego har en fantastisk kvalitet og holder til meget. Flotte farver, gode detaljer. Der medfølger også lidt ekstra reservedele i tilfælde af, at man skulle miste noget.

Pris: GOD – Lego er ikke det billigste legetøj, men det var god kvalitet og har mange timers leg, med flere samle muligheder, hvilket gør, at det bliver brugt/leget med meget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO® City Brandslukningsfly (60413)