TEST af LEGO Friends bondegård 42617 – Testfamilien
TEST af babylegetøj fra Scandinavian Baby Products

TEST af LEGO Friends bondegård 42617

Flere af vores testere har den seneste måned testet LEGO Friends bondegård 42617. Her kommer deres anmeldelser:


Rikke fortæller:

Vi har været de heldige modtagere af den nye LEGO Friends bondegård 42617.

Vi har brug LEGO Friends i flere år og må indrømme, at der er gjort meget ud af sættene. For det første er de meget børnevenlige og har et rigtig godt niveau i forhold til mængden af klodser som sættes på, i forhold til alder i vejledningen. Sættet blev samlet af min pige på 6,5 år, alt blev gjort selv, uden hjælp (inkl. Klistermærkerne).

For det andet er der rigtig mange søde detaljer i vejledningen f.eks. vandplask ved vandtruet, lydikon og fodspor ved kyllingerne osv.

Sættet består af mange legemuligheder, og er man til kørsel på traktor, fylde marmelade ved møllen (sød detailje, at når flaskerne går gennem møllen, så bliver de fyldte betaling af marmeladen ved bonen, eller sælge de egen dyrket grønsager, så er der noget til enhver smag. Dette sæt har også et godt fint niveau med dukker (2 stk) og 5 dyr (kyllinger (med og uden æg), ged og ko) og masser af tilbehør, såsom vindmølle, traktor, grøntsager, penge, kost mv.

Josefines søster vil også meget gerne lege med, men desværre har hun en alder, hvor hun må vente (1 år). men hun var især glad for dyrene.

Alle tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Vores vurdering er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg synes, LEGO er god til at lave sæt, hvor det er muligt at sammensætte forskellige sæt (og ikke nødvendigvis andre LEGO friends), som gør at legen kan holde længere. Der er meget læring i at bygge LEGO, men selvfølgelig også legen bagefter, og når man køber nye pakker, kommer de ældre sæt ofte også til glæde igen. På den måde gør det, at man kan lege og bygge med det i mange timer.

Holdbarhed: MEGET GOD –LEGO er meget holdbart (også selvom lillesøster hiver tingene på gulvet). Det gode er, hvis nogle klodser eller manualen bliver væk, kan de findes på deres hjemmeside.

Kvalitet: MEGET GOD – Lego har en fantastisk kvalitet og holder til meget. Flotte farver, gode detaljer. Der medfølger også lidt ekstra reservedele i tilfælde af, at man skulle miste noget.

Pris: GOD – LEGO er i den dyre ende af legetøj, men det var god kvalitet og har mange timers leg, med flere lege muligheder, hvilket gør, at det bliver brugt/leget med meget. Dog er det ofte muligt at finde sættene til gode priser i forhold til vejledende priser. F.eks. står den til 500 kr., men den kan findes til 316 kr. ved en hurtig søgning.

 


Vores tester Camilla har testet Legosættet “Dyrereservat på gården” 42617.

Camilla fortæller:

Lego har gjort det igen. Vi har altid været glade for Lego, og med det nye sæt er glæden bestemt ikke blevet mindre. Sættet er som altid delt op i poser med tal, så det er nemt og overskueligt at gå i gang med at samle. Man kan samle det som det er, eller man kan fint integrere det med andre Lego Friends sæt. Kun fantasien sætter grænser.

Lego er en god måde for børnene at lege på, og hvad enten man er stor eller lille, vækker Lego altid glæde og er noget, man kan samles om.

Sættet indeholder bondegård, 3 figurer, 5 bondegårdsdyr, traktor, vindmølle, marmelade, en høtyv, gulerødder og jordbær

Vindmøllen kan endda lave marmelade.

Der er tænkt på alle ting, så taget kan selvfølgelig hæves, så det er nemmere at komme til overetagen.

En af figurerne har to forskellige farver øjne, hvilket gav os en rigtig god mulighed for at tale om, at alle mennesker ser forskellige ud, og at det er helt okay.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: MEGET GOD – Lego er altid godt at lege med, og man kan lege med det på mange forskellige måder.

Holdbarhed: GOD – Det er lavet af plastik og er bestemt noget, der holder. Kommer man til at træde på en Lego, går det mere ud over en selv end selve klodsen. Men i og med det er bygget, går det i stykker, hvis man taber det.

Pris: MIDDEL – 499,95 kr. Prisen er til den høje side i forhold til, hvad man får med, og hvad sættet kan.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er god, fine farver og gode detaljer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af babylegetøj fra Scandinavian Baby Products