TEST af Kropsscanner Pro fra Scanfit – Testfamilien
TESTFAMILIEN.DK PÅ BESØG HOS TINY SEASIDE KEGNÆS

TEST af Kropsscanner Pro fra Scanfit

Annonce

Mie har sammen med familien testet en Kropsscanner Pro fra Scanfit.

Mie fortæller:

“Da jeg blev spurgt om jeg ville teste en Kropscanner Pro var jeg hurtig til at takke ja. Min egen badevægt var gået i stykker og jeg havde ikke vejet mig længe. Og jeg kan lige så godt være ærlig at sige, at jeg fik et chok, da jeg stillede mig op på kropsscanneren. Lad mig sige det sådan: “formen er ikke hvad den har været”. Men NØJ, hvor det satte gevaldigt gang i motivationen. Den sagde bl.a. at min kropalder var 50 år (selvom den i virkeligheden er 42 år). Og de øvrige tal, dem snakker vi ikke om. Lad os bare sige, at der var mulighed for forbedringer.”

 

Scanfit er din helt egen digitale sundhedscoach, der er med dig hele tiden. Du kan ikke snyde, når din krops live-data er lige foran dig. Scanfit sætter dig på kurs mod bedre sundhed ved at give et detaljeret indblik i, hvordan ændringer i din livsstil påvirker kropsfedt, muskelmasse, samlet kropsvand og meget mere. Du kan lave en profil til hvert familiemedlem og der findes i alt 56 kropsanalyser som giver dig en detaljeret uddybning og hvor de kan hvor du ligger i forhold til gennemsnittet, samt få tips til hvordan du kan forbedre dig.

Det hele registreres i en dansk app, som hedder Scanfit. Den er super nem at downloade og benytte.

   Der er  100 dages tilfredshedsgaranti og Scanfit  giver dig mulighed for at fortryde og returnere dit køb inden for 100 dage.

De dækker endda fragten på returneringer, for at at gøre det 100% risikofrit at prøve, men jeg er ret overbevist om, at du bliver glad for produktet. Vi er i hverttilfælde super tilfredse med kropscanneren herhjemme og er allerede i gang med at forbedre vores tal.

Koden testfamilien200 giver 200 kr. i rabat lige nu: Kropsscanner Pro

Alle vores tests og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger MEGET GOD, GOD MIDDEL, MINDRE GOD OG DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD – En badevægt eller en kropsscanner er ikke en nødvendighed, men det er rar at have. Og denne scanner kan foretage nogle virkelig brugbare målinger og give din en indikation af din egen sundhed.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Den er lavet i gode og robuste materialer og er i et flot og enkelt design. Er sikker på, at den kan holde i mange år.

Pris: GOD – prisen er 1.995 kr. og du sparer som sagt 200 kr. ekstra med koden testfamilien200 Kropsscanner Pro

Det er en god pris, når man tænker på, at scanneren er ligeså præcis som de maskiner der findes i fitnesscentre rundt omkring.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TESTFAMILIEN.DK PÅ BESØG HOS TINY SEASIDE KEGNÆS