Activity Gym – Testfamilien
WOOFit JAM

Activity Gym

Vores tester Jeannie har testet Activity Gym fra Done By Deer sammen med sin datter Chelsea på 5 måneder.

image3 (2)

Jeannie fortæller:

? Min første tanke, da jeg modtog Activity Gym var, at den så superlækker ud, og at den var pakket forsvarligt ind i en flot kasse, hvor der ses lidt billeder med forslag til, hvordan man kan bruge den.

40509

Udseendesmæssigt er den flot, og det er en, der meget gerne må være i min stue, da den er superfin og klassisk, og den fylder intet. Den er også nem at gemme væk, f.eks. ind under sofaen. Hvis man skal på tur, kan den nemt være i en alm. pose, da buen er meget fleksibel og kan rulles sammen.

IMG_5866

Jeg har mest brugt den på gulvet med et lammeskind, men den kan bruges næsten hvor som helst, da ?fødderne?, som er lavet af to sandsække, gør den let at justere i højden og bredden.

Vi har prøvet at bruge den i sengen, sofaen, vuggen og ved puslepuden, og den fungerer helt optimalt ligegyldig hvor, den bliver placeret.

IMG_5878

Der følger tre søde Done By Deer-dyr med i købet, som er lige til at hænge fast i stropperne, der sidder på indersiden af buen. Stropperne er lavet, så man også har mulighed for at hænge andre ting. F.eks. har vi herhjemme hængt nogle bløde nøgleringsdyr op i den, men pga. buens udformning falder den sammen på midten, hvis tingene er lidt tunge. Den falder ikke sammen med det samme, men kun, hvis den får lov at stå i et par timer med mange ting på.

IMG_5867

Min datter Chelsea på knap 5 måneder kan godt lide at rulle om på siden, og selv ved buens fødder er der lavet fine sanseting. I den ene side er der et spejl, og på den anden side er der sat en plyscirkel på.

Min datter har også haft glæde af, at buen er lidt blød i det, for når hun får fat i en genstand, kan hun hive i genstanden og “smage” lidt på den, fordi buen bøjer, men fødderne er samtidig så tunge, at de ikke flytter sig.

Herhjemme er vi utrolig glade for denne klassiske aktivitetsbue!”

IMG_5901

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god – alle børn har brug for at blive stimuleret, og denne spændende bue er med til at gøre det sjovt for barnet. Det, at den er nem at tage med sig over alt, gør det bare ekstra lækkert.

Holdbarhed/kvalitet: God – selvom den er fleksibel, virker det som om, den kan tåle meget, fordi den er tung og kraftig. Syninger og snoren til at hænge genstande på er alle af en lækker kvalitet.

Pris: Meget god – prisen stemmer overens med kvaliteten. Prisen på denne Done By Deer Activity Gym er 699,95,-, hvilket jeg synes er en smule dyrt, men den har et unikt design, og der er tænkt på detaljer.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOOFit JAM