Floor Mirror fra Done By Deer – Testfamilien
Sygeplejebutikken

Floor Mirror fra Done By Deer

Vores tester Tina har testet et Floor Mirror fra Done By Deer sammen med sin søn Valde på 6 måneder.

Tina fortæller:

?Det første jeg bemærkede, da jeg modtog Floor Mirror var, at der (for mig) ikke var nogen tvivl om, at det var et produkt fra Done By Deer. Stilen og konceptet bag brandet, føler jeg, er gennemført i dette produkt ? moderne skandinavisk design kombineret med legende og sjove funktioner.

Jeg bemærkede ligeledes, at der, i modsætning til det meste babylegetøj, var tale om et afdæmpet farvevalg. En egenskab, som jeg tænker, mange kvinder sætter pris på. Udarbejdelsen af produktet er ligeledes kvalitetsmæssigt i orden med flotte syninger og ingen løse tråde.

Den primære funktion i produktet er selvsagt spejlet, hvor Valde kan ligge og kigge på sig selv. Spejlet er genialt i forbindelse med træning af ryg/nakke, da det kan være med til at øge motivationen for at ligge på maven. Spejlet står selv ved hjælp af en sandsæk, der gør, at vinklen er helt rigtig, sa Valde kan se sig selv. Desværre er min erfaring, at spejlet let vælter, når Valde rører ved det, så det kommer til at ligge helt fladt på gulvet, og Valde mister interessen for det. Efter lidt tids brug finder vi dog ud af, at spejlet står langt mere stabilt, hvis den ene fod er foran, og den anden er bag ved.

BILLEDE 7

Vi har primært brugt spejlet på gulvet, men det kan også sagtens sættes på bordet foran baby eller på puslebordet.

Ud over selve spejlfunktionen har Done By Deers Floor Mirror også en del andre detaljer. Detaljer, som er gode for Valdes udvikling, og som han holder af ? ligesom de fleste andre babyer. Produktet er for det første lavet af forskellige materialer, så der både er noget, der er blødt, noget der er lidt hårdere, noget der er riflet, og noget der er glat. Dernæst er fødderne lavet i kontrastfarver. Den ene fod har ligeledes en knitrende lyd, mens den anden har en ranglelyd. Derudover er der påsat små ?snipper?, som jo ofte får en del opmærksomhed fra babyer, og i det ene ?øre? er der indbygget et pivdyr. Der er altså rig mulighed for påvirkning af både syns-, høre-, og følesansen ved dette produkt, hvilket også har været med til at fastholde Valdes interesse for produktet.

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD ? Produktet stimulerer både syns-, høre- og følesans, og stort set alle børn holder af at se på sig selv i et spejl. Produktet er i særdeleshed nyttig i forhold til træning af babys nakke/ryg. Produktet er ligeledes nemt at tage med sig i og uden for hjemmet.

Holdbarhed: GOD ? Produktet er lavet i holdbare materialer. Dog kan det ikke undgås at spejlet bliver lidt ridset med tiden.

Pris: MEGET GOD ? prisen på 249,95 kr. stemmer godt overens med produktets kvalitet og egenskaber samt prisen på lignende produkter.

Kvalitet: MEGET GOD ? Der er brugt materialer, der er skønne at røre ved og som virker holdbare. Der er derudover en god håndværksmæssig kvalitet. De synlige syninger er flotte, og der er ingen løse tråde. Designet er enkelt og afdæmpet i forhold til farvevalg.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygeplejebutikken