Keune Haircosmetics – Testfamilien
Dims Dims

Keune Haircosmetics

“Hele fem af vores testfamilier har testet forskellige produkter fra Keune Haircosmetics.

Produkterne kan kun købes hos frisører lige pt., men man kan skrive til Keune Danmark på deres facebook side, så henviser de gerne til en frisør nær dig.

Trine fortæller:

“Mit hår har lyse striber, er tørt og er efter vask meget svært at rede ud. Disse produkter er særligt valgt ud til mit hårs behov, og det kan virkelig mærkes. Allerede fra første test føltes det glattere og slet ikke tørt!

Jeg har aldrig brugt et specielt mærke inden for hårpleje. Jeg har prøvet meget, men har bare aldrig fundet noget, som jeg syntes var pengene værd, så jeg har efterhånden bare købt, hvad der var på tilbud. MEN det er slut nu, for jeg har fundet mine favoritter! Især Treatment Satin Oil’en er fantastisk. Jeg putter det i efter badet. Det bliver silkeblødt, og børsten smutter bare igennem! Selv mine drenge bruger det, da deres hår bliver så lækkert blødt af det.

IMG_2711-1

Mine drenge har også været i gang med at teste. De har testet shampoo. Frederik på 12 har meget kraftigt hår, og derfor er det skønt med en shampoo, som er drøj i brug, da der er meget, som skal vaskes. Duften er dejlig uden at blive for meget. Han har også været glad for Power Pste, som giver masser af hold uden at se fedtet ud. Så når cykelhjelmen kom af oppe i skolen, havde han stadig en lækker frisure 😉

Lasse på 9 år har også brugt shampoo’en, som også er til kroppen. Den skummer godt uden man skal bruge en hel masse, og det er bare et hit, når man godt kan lide at lege skum-monster 😉

Lasse har et fint hår, så Thickening Cream’en har givet ham mere fylde og er desuden heatprotected, så der er blevet lavet de sejeste frisurer.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger fem ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Jeg har virkelig været overrasket over hvor godt, det er, men nok mest fordi, det er tilpasset til vores hårtype, og det kan mærkes.

Holdbarhed: MEGET GOD. Produkterne er drøje i brug, så der er til lang tid.

Pris og kvalitet: GOD. Prisen svarer meget godt til andre frisørprodukter, og man får virkelig lækre kvalitetsprodukter for pengene.

Nadja fortsætter:

IMG_3693

“Vi modtog en lækker pakke med forskellige hårprodukter fra Keune. Førstehåndsindtrykket var godt, og produkterne så lækre ud.

IMG_3701

IMG_3697

Jeg har været rigtig vild med shampooen og hårkuren, som I kan se herover. Det er meget lækre produkter, som har vasket mit hår fint rent og gjort det blødt og lækkert.

IMG_3700

Denne lækre spray har jeg også haft stor glæde af. Efter hårvask og inden styling med hårtørrer og fladjern har jeg sprøjtet den i for at beskytte håret. Under vores ferie i Tyrkiet for nylig, hvor jeg fandt det for varmt at tørre og glatte hår, sprøjtede jeg den blot i mit håndklædetørre hår og krammede det lidt, hvilket virkede godt på mine naturkrøller (som jeg ellers oftest glatter ud).

Favoritten har dog klart været denne, som jeg helt sikkert kunne finde på at købe selv, når  den er tom:

IMG_3698

Det er de fineste dråber, som er meget drøje i brug. Jeg bruger dem, når jeg har glattet mit hår med fladjern til at pleje spidserne og gøre dem fine og skinnende samt få styr på de små hår i skilningen, der kan have deres eget liv 😉

Den grønne shampoo her vil jeg mene egner sig bedst til mænd. Jeg var ikke vild med duften, som i min næse duftede meget mandigt (men jeg prøvede den dog en enkelt gang!), og da min egen mand ikke tåler noget med duft, lod jeg min far afprøve den. Han syntes derimod, den duftede godt, og at den vaskede håret fint rent.”

IMG_3699

Nytteværdi: MEGET GOD. Gode hårprodukter til enhver hårtype!

Holdbarhed: MEGET GOD: Produkterne er drøje i brug.

Pris og kvalitet: MEGET GOD. Rimelige priser for lækre produkter!

Pernille fortæller:

“Vi har testet produkter fra Keune Care Line.

billede1

Alle produkterne har en behagelig duft og konsistens.

Olivia, Emilie og jeg har alle langt hår, som kan være lidt svært at få redt ud, især når spidserne bliver en smule slidte. Vi har alle oplevet, at vores hår var let at rede ud efter brug af shampoo og conditioner.

billede 2

Shampooen skummer fint op og er let at tilføre håret.

Billede3

Olien har en fantastisk virkning på de slidte spidser – den får dem til at lægge sig og blive medgørlige. Olien fedter ikke håret unødigt, så hårets look forbliver ?nyvasket? .

billede 4

Vi har ca. 2 gange om ugen brugt hårkuren til at få et endnu mere sundt hår, og den er uden tvivl fantastisk og meget let at bruge.

billede 5

Vi har kun prøvet Power Paste et par gange, da vi ikke styler vores hår så ofte. Det er let at arbejde med og fik sammen med hårtørreren skabt et hår, der sad, hvor det skulle, og stadig så naturligt ud.

billede6

Nytteværdi: GOD. Lette at bruge. Kvalitet: GOD. Vi er blevet helt afhængige, især af shampoo og conditioner. Pris: GOD. Prisen er meget fair i forhold til kvaliteten af produkterne – shampoo, conditioner og power paste koster 138 kr. pr. styk, hårkur 185 kr. og Treatment Oil 198 kr. Holdbarhed: GOD. Vores hår har på intet tidspunkt virket fedtet – det er nogle skønne produkter!

Tina fortsætter:

“Vi har testet forskellige hårprodukter. Min mand testede skælshampoo, og jeg selv testede shampoo til farvet hår, thickening cream og argan oil.

122438707C9245A4B910D83AD3A59073

Min mand går ikke så meget op i hårprodukter, men da han døjer en del med skæl, var det rigtig godt at prøve et produkt, som måske kunne afhjælpe problemet. Og det må man sige, det gjorde! Efter nu at have brugt det nogle uger, er han kommet af med sit skæl, så han er meget tilfreds med skælshampooen.

Jeg selv er meget begejstret for de fine bøtter, shampooen kommer i; den lækre duft, de har – og så er de virkelig drøje i brug. Jeg synes, shampooen er skøn, og olien har jeg brugt til at samle hårspidserne, når håret er sat.

Thickening cremen er jeg ikke helt overbevist om, at jeg har fået så meget ud af. Jeg har brugt den som beskrevet, men jeg synes ikke, der er den store forskel på, når jeg bruger den, og når jeg ikke bruger den.

Alt i alt vil jeg dog sige, at vi er meget begejstrede for Keune Haircosmetics!?

Nytteværdi: MEGET GOD. Lækkert hår kræver gode hårprodukter, og det har vi helt sikkert fået her!

Holdbarhed: MEGET GOD. Alle produkterne er virkelig drøje i brug.

Pris: GOD. Shampoo til 128 kr. for 240 ml., Thickening Cream til 128 kr. for 200 ml. og Argan Oil til 158 kr. for 45 ml.. Det er lidt dyrere, end hvad jeg ellers giver for hårprodukter – til gengæld holder de længere.

Kvalitet: MEGET GOD. Superlækre produkter!

Karina afslutter:

“Jeg blev rigtig glad, da jeg fik muligheden for at teste hårprodukter fra Keune, for hvis der er noget, jeg ikke har været god til; ja, så er det at passe og pleje mit hår. Det er desværre altid en af de ting, jeg nedpriotererer i en hektisk hverdag, men nu skal det være slut – jeg er nemlig blevet positivt overrasket over produkterne, så fremover kommer jeg ikke længere til at købe de helt billige hårprodukter!

Jeg har testet tre produkter, og min mand har testet ét produkt.

IMG_0229

Keune har et utal af forskellige hårprodukter, så derfor kan man finde noget, der passer nøjagtig til ens hårtype, hvad end man har krøllet, farvet eller skadet hår. Der findes et produkt til alle typer!

De har også en serie uden parabener, kunstige duftstoffer og animalske ingredienser. Serien hedder So Pure – Natural balance, og det er lige netop den serie, jeg har testet. Den passer perfekt til mig, da jeg er gravid og gerne vil passe lidt på med parfumer og duftstoffer.

Jeg har testet den serie, der hedder Calming, som går ind og beroliger hårbunden og giver en afslappende aromaterapi med essentielle olier fra kamillie og lavendel.

IMG_0828

Calming shampoo (158 kr.):

Jeg er vild med duften af kamille og lavendel sammen. Den er mild samtidig med, at man stadig føler, håret bliver rent. Shampooen er meget drøj i brug. Jeg har mellemlagt hår og vil skyde på, at shampooen kan holde omkring 3 måneder her hos mig. Der er 250 ml. i. Man skal lige være opmærksom på, at den ikke skummer så meget som andre shampooer, men håret bliver bestemt rent og nemt at redde ud. Låget er ret smart lavet; man skal nemlig bare hive opad, og så er den åben. Den er også nem at lukke igen.

IMG_0233

Calming conditioner (158 kr.):

Balsamen har en superlækker konsistens. Den er nem at fordele i spidserne og gør virkelig håret blødt, sundt og lækkert. Der er 200 ml. i tuben, hvilket stort set altid er for lidt til mig. Jeg når i hvert fald at bruge den op inden shampooen, men sådan er det altid. Jeg bruger nok lige rigeligt med balsam.

Jeg vasker normalt mit hår hveranden dag, og det vil jeg fortsætte med. Mit hår har ikke på noget tidspunkt set fedtet ud, mens jeg har brugt produkterne, som det ellers godt kan have tendens til, da jeg har ufarvet, leverpostejsfarvet hår.

IMG_0830

Moroccan Argan Oil Light (158 kr.):

En superlækker olie, som jeg ser som lidt luksus. Jeg har brugt to dråber i vådt hår til mine spidser. Jeg er ikke i tvivl om, at det har gjort mit hår godt, for det er blevet nemt at rede ud. Mit hår har haft tendens til at kruse, men det har hjulpet, efter jeg bruger olien dagligt.

Olien er meget drøj i brug, og jeg vil skyde på, at den kan holde i 4-5 måneder. Den er ret flydende i det, så man skal lige være lidt forsigtig, så der ikke går for meget til spilde. Men jeg er virkelig vild med light udgaven, for så er jeg nemlig sikker på, at den ikke fedter mit hår.

IMG_0319

Jan har testet en Hair & Body til mænd – Care Line – shampoo Hydrate (128 kr.):

En shampoo, som giver fugt og styrke til håret. Duften er virkelig lækker. Der er 250 ml. i og den er også drøj i brug. Et stort plus er, at den både kan bruges til håret og kroppen, da det netop bare skal være nemt om morgenen. Jan har ikke så meget hår på hovedet, så her har han desværre ikke kunnet mærke, om håret er blevet stærkere og sundere, men hans hovedbund er blevet lækker blød.”

IMG_0229

IMG_0851

Holdbarhed: MEGET GOD. Produkterne er drøje i brug.

Pris: GOD. Ret fair priser for så lækre produkter. Jeg er ret overrasket over, at olien er så billig.

Kvalitet: MEGET GOD. Superlækre kvalitetsprodukter!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dims Dims