Vinterstøvler fra Move By Melton – Testfamilien
Kids World

Vinterstøvler fra Move By Melton

Vores testfamilie fra Nykøbing F. har testet et par vinterstøvler fra Move By Melton. Modellen, som Quentin har haft glæden af, er Move Junior TEX boot i sort, og testen er udført i samarbejde med Kids-world.dk, som forhandler støvlerne.

IMG_6741

Move By Melton er skokollektionen fra det danske mærke Melton. De har mange års erfaring, men er for de fleste nok mest kendt for at producere farverige strømper og strømpebukser. Det lader til, at deres gode kvalitet til aktive børn er videreført.

image1

Hos Kids-world.dk forhandles støvlerne ligeledes i mørkegrå i størrelse 27 til 33, og der er også en meget lignende model til de lidt mindre fusser (størrelse 20-27). De er i et rigtigt fint design og kan bruges af begge køn og til næsten alt i garderoben.

Medina fortæller:

?Vi bestilte selv støvlerne på Kids-World.dk, hvor siden er meget indbydende og nem at navigere rundt på. Vores kendskab til Move By Melton var før vi modtog støvlerne meget begrænset, og vores primære erfaring med Melton var deres strømper og futter (hjemmesko) fra, da Quentin var lille.

Jeg var lidt betænksom over, hvilken størrelse jeg mon skulle bestille, da jeg godt vidste, at det måske var lidt tidligt på sæsonen at bestille vinterstøvler. Det må dog hertil bemærkes, at Kids-World.dk har en fin beskrivelse, når man vælger støvler, med angivelse af de indvendige mål. Det er rigtig godt, for støvlen har ingen indvendig sål, som man kan tage ud og måle med.

image2

image3

Førstehåndsindtrykket var superpositivt! Støvlerne er med højt skaft uden at være irriterende “stive i det”. Støvlen går et godt stykke op om benet og støtter derfor godt uden at gå så højt op, at det giver problemer, når benet bukkes.

Støvlen har to justerbare velcro-remme, og det er yderst positivt, at de kan åbnes rigtig meget, så det er let for barnet at få foden ned i støvlen og hurtigt få dem af og på. Det er ligeledes mit indtryk, at støvlen kan tilpasses mange forskellige ?slags fødder? med både lav og høj vrist.

Støvlerne er lavet af sort læder (slippen foran i matchende nylon) og er, hvad jeg betragter som en rigtig fin og stilfuld vinterstøvle. Læder er jo et meget slidstærkt materiale, som giver et godt klima til foden, fordi der er tale om naturlige materialer. Den dur til børnehavebrug pga. kvaliteten, men er i den grad også egnet vinteren igennem, når der skal bruges lidt pænere fodtøj. Støvlen har TEX-membran, så den er åndbar, men samtidig 100 % vandtæt og slidstærk. Man kan dog med fordel imprægnere støvlen og behandle med læderfedt. Inderforet er lækkert uld, så den varmer dejligt om foden. Det er rigtig blødt, og Quentin har derfor et par gange spurgt, om han behøver tage strømper på 😉

image4

Støvlerne er meget fleksible, og sålen er lavet af naturgummi, så de vejer ikke særlig meget. Det ved jeg, at Quentin lægger stor vægt på – han hader tunge støvler, der gør det svært at løbe og ikke mindst gør de lange gåture i børnehaven endnu hårdere. De har også en “forstærket snude”, hvor sålen ligesom fortsætter et stykke op.

image5

Med en dreng, der elsker at drøne rundt på løbecykel, er dette et klart plus. Der er mønster i sålen som gør, at børnene står godt fast (de er dog af gode grunde endnu ikke testet i snevejr). Støvlen er en vinterstøvle og er derfor stadig ret varm til vejret, men indtil videre kan vi positivt melde varme og tørre fødder, og det mærkes tydeligt, at der er tale om kvalitetsstøvler. Sidste år havde Quentin Ecco-støvler, og jeg er ikke betænksom ved dette års valg?.

image6

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Lege/nytteværdi: MEGET GOD. Herhjemme går vi meget op i, at fodtøj/overtøj er i top – også selvom vi ved, at de får skrammer, inden vi kan nå at blinke.

Holdbarhed: GOD. Det fine læder får sig hurtigt nogle skrammer, som kan være svære at rette op på, men støvlerne som helhed klarer sig fint.

Pris: GOD. Støvlerne koster kr. 899,- (799,- op til str. 27), og det er helt sikkert kvalitetssko, hvor du får rigtig meget for pengene.

Kvalitet: MEGET GOD. 100 % læder, uld og tex-membran.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kids World