Test af HAPPY little FACE – Testfamilien
Test af Anex Sport kombivognen fra mamaspace.com

Test af HAPPY little FACE

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

4 af vores testfamilier har testet tøj fra det danske Brand HAPPY little FACE. Testen er udført af den tidligere kollektion – der er nu kommet nye flotte farver i kollektionen – kvaliteten er stadig den samme.

Vores tester Stephanie har sammen med datteren Lærke på 1 år testet tøj fra HAPPY little FACE.Stephanie fortæller:

“Lærke har været så heldig at teste tøj fra HAPPY little FACE som er et dansk baseret børnetøjsmærke til børn fra 3-24 måneder. Tøjet findes i flere forskellige farver, som alle kan kombineres. Lærke har testet et par leggings i dusty rose og en body i dusty green. Farverne er vildt gode sammen, og sådan nogle sarte farver passer bare til de fleste børn.

Førstehåndsindtrykket af HAPPY little FACE var rigtig godt! Vi modtog en fin indpakket lille pakke, med bånd omkring og det søde logo på et klistermærke. I pakken lå det blødeste sæt tøj og en lille note om tøjet.”

“Tøjet er i GOTS certificeret økologisk bomuld, og uden nogle generende mærker i nakken. Det er et kæmpe plus.”“Pasformen på tøjet er god. Lærke er ikke den største af sin alder, og bodyen i en str. 80 har god vokseplads. Der er noget at give af i bunden og også på ærmerne. Det fungerer dog rigtig fint med at lille ombuk på ærmerne. Bukserne har en god elastik i kanten, så de har siddet rigtig godt på vores slanke model.

Farverne holder sig flotte efter vask. Tøjet kan klare at blive vasket på 60 grader og tørret i tørretumbler, men på tøjet står der, at man skal stoppe og tænke sig om. At man skal være god mod miljøet og vaske ved lavere temperatur og undgå tørretumbler. Vi har vasket tøjet på 40 grader og det har kun tørret på stativ, sammen med alt vores andet vasketøj. Vi har brugt tøjet flittigt over den sidste tid, og det er blevet vasket en del gange. Det ses ikke på tøjet. Lærke kravler stadig, og knæene på bukserne har ikke taget skade af det.?

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – man har brug for tøj, og så er det bare et plus at det er lækkert at se på og ikke mindst at have på.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – tøjet er vasket mange gange og farverne har ikke ændret dig. Tøjet kan holde til at blive brugt og har ikke fået kravlemærker på knæene.

Pris: GOD – en body koster 179,- og et par leggings koster 159,- . Prisen hænger godt sammen med kvaliteten.

Sophie har med sønnen Noor på 1 år testet en natdragt og sød lille hue fra mærket HAPPY little FACE.

Sophie fortæller: “Er der noget skønnere end at modtage et lækkert produkt til ens barn hvor man ved at der er tænkt på alt, lige fra bæredygtighed til barnets behov og velbefindende. Nej vel ?! Alt HAPPY little FACE tøj er lavet af økologisk bomuld og godkendt af det internationale GOTS certifikat. GOTS betyder Global Organic Textiles Standard og er forbrugerens garanti for, at hele processen fra høst til efterbehandling, har været økologisk og uden pesticider eller kemikalier. Mange mærker markerer deres produkt med “økologisk” eller “økologisk bomuld”, selv om produktet kun indeholder 5% økologisk bomuld! Ved HAPPY little FACE mærker de kun produkter som økologiske, hvis produktet indeholder mindst 95% økologisk bomuld.

Desuden har de valgt ikke at benytte dem af påsyede mærkater i deres tøj, som kan genere og irritere vores børns sarte hud !! Men i stedet har de printet alle oplysninger direkte på tøjet.

Desuden kan det meste af HAPPY little FACE tøj tåle at blive maskinvasket ved helt op til 60 grader, dog fraråder de at man benytter sig af denne mulighed hvis ikke tøjet er ekstraordinært beskidt, da man derved både skåner miljø og slitagen på tøjet. Jeg syntes det er fantastisk dejligt når firmaerne på den måde går ind og minder os at vi skal huske at passe på miljøet.

Da Noor første gang skal have dragt og hue på valgte jeg for første gang at iklæde ham det, uden at vaske det først, det kan man nemlig med god samvittighed gøre med HAPPY little FACE tøjet, da det ikke indeholder nogen form for kemikalier eller skadelige stoffer – dog har vi vasket det en del gange i løbet af testen for at kunne vurdere hvordan tøjet holder i facon, farve og print. Vi har vasket dragten 9 gange – og jeg må indrømme jeg ikke kan se nogen synderlig forskel jeg syntes den holder sig super flot !! huen er vasket 3 gange og er også uændret.

Dragt og hue har en skøn pasform til vores runde dreng, det er til den store side i størrelsen.

I dette tilfælde vil vi rate:

Nytteværdi: Meget god (barnet kan bevæge sig 100% frit, der er intet der irriterer eller snærer)

Holdbarhed: Meget god (farven, facon og tryk er uforandret)

Pris: Meget god (Kvaliteten og prisen hænger sammen på dette produkt)

Kvalitet: Meget god (vi er meget tilfreds)

Christine fortsætter: “Vi modtog den fineste pakke fra HAPPY little FACE, selve indpakningen gjorde allerede et godt førstehåndsindtryk. Josephine på 3 år har testet både heldragt og hårbånd fra HAPPY little FACE. Det vi har testet er i den fineste rosa farve. Heldragten har små fine detaljer med sygninger i glimmer og den fine stolpelukning ved halsen. Hårbåndet har små guld bomber. Desuden er det lavet af GOTS certificeret økologisk bomuld. Både Josephine og jeg var vilde med farverne og blødheden af begge dele.”

Heldragten er str 92. Josephine bruger str 92/98. Jeg vil sige den er lidt til den store side, men ellers meget aldersvarende. Heldragten lukkes med små knapper langs benene og har en stolpelukning ved halsen. Hårbåndet er i bomuld med 5% elastan. Indeni pakken var der, en fin heldragt og et hårbånd. Begge i en fin rosa farve.

Den indeholdte også en lille seddel, som er en god intro til, hvad HAPPY little FACE har lagt vægt på, ved deres tøj.

Normalt bruger Josephine ikke længere heldragter men todelt nattøj. Hun syntes dog alligevel om heldragten nok mest pga. den fantastiske farve. 🙂 Hun følte sig tilpas i den og pasformen var rigtig god, så hun frit kunne bevæge sig.

Hårbåndet syntes Josephine var super sejt. De små guld bomber giver et super fint look. Hun har brugt hårbåndet i børnehaven en del gange. Det er tilpas elastik-agtigt så det sidder rigtig godt på hendes hårHeldragten har været vasket en del gange og den er stadig lige så blød som da vi fik den. Det er jeg positivt overrasket over. Jeg er overbevist om, at det er den økologiske bomuld der gør, at det forbliver blødt og lækkert.

Normalt går jeg ikke så meget op i, om de ting jeg køber til mine børn, er GOTS certificeret, i økologisk bomuld eller lignende. Men når det så er sagt, har jeg fået endnu en god erfaring med, at blødheden altså beholdes og det betyder meget for mig.

Det der nemlig betyder noget for mig, er at mine børn kan bevæge sig frit i deres tøj uden der er noget der kradser, strammer eller irritere på nogen måde.

Jeg syntes HAPPY little FACE, vinder på deres materialevalg – blødheden er SÅ lækker.Nytteværdig: GOD – de fleste børn skal have nattøj og de mindre børn kan jo også benytte heldragten i dagtimerne.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg er overrasket over blødheden efter vask og generelt uændret udsende.

Pris: GOD/MIDDEL. Heldragt 249,- Man får kvalitet for pengene og et produkt der kan bruges igen og igen. Hårbånd 119,- Stadig kvalitet, men her syntes jeg måske prisen er i den høje ende for et hårbånd.

Kvalitet: MEGET GOD – Lækkert blød materiale, flotte farver, fine detaljer og god pasform.

Trine afslutter:

“Vi har været heldige at teste noget rigtig lækkert nattøj fra HAPPY little FACE. Det er smør blødt, lækkert og god kvalitet! Blusen koster 149,- og bukserne 159,- ! Priser alle kan være med på! HAPPY little FACEs tøj er lavet af GOTS certificeret økologisk bomuld, hvilket bare er et kæmpe plus når man er på udkig efter nyt til sine guldklumper! Oliver på 2,5 år som var den glade tester herhjemme, har massere af krudt der skal brændes af hverdag – derfor er det for mig bare endnu mere vigtig at et tøj han har på, er noget der er blød og kan følge hans leg og krops bevægelser. Her lever tøjet helt op til mine forventninger, det er elastisk og giver sig efter barnet, uden at gå ud af form ved knæ, ærmer osv. Det kan bestemt kun anbefales!”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Anex Sport kombivognen fra mamaspace.com