Test af Muumi bleer fra Yeahbaby.dk – Testfamilien
Test af navnemærker fra børneflapper.dk

Test af Muumi bleer fra Yeahbaby.dk

Vores testere Louise og Michelle har sammen med deres børn testet Muumi bleer fra Yeahbaby.dk

10

Louise fortæller:

Jeg er ikke den store bleekspert, så da Uma blev født, købte jeg de samme bleer som jeg brugte til storesøster Thit i sin tid. Jeg har derfor ikke prøvet så mange mærker og ej heller sat mig vildt meget ind i de mange prisklasser bleer fås i – det skal dog nævnes, at de bleer vi bruger ligger i den billige ende af ble-pris-skalaen, hvilket absolut også betyder noget for vores husholdningsbudget.

Så da vi blev spurgt om vi ville teste disse muumi-bleer på Uma, skyndte vi os at takke ja. Jeg var meget nysgerrig på at finde ud af, om bleer egentligt er så forskellige, som jeg ofte har oplevet veninder berette om – både på pris, kvalitet, pasform og
design.
1-3 2-3 3-3Der var hurtig levering fra Yeahbaby.dk og bleerne var godt pakket ind, så man ikke risikerede, at pakkerne ville gå i stykker under transport. En pk med 44 stk fylder ikke meget og pakket i 100% biologisk nedbrydelige poser, som sagtens kan anvendes som bio-affaldsposer hvis bare man blot pakker bleerne forsigtigt ud – faktisk passer de perfekt ned i en toiletspand.

Bleerne er foldet to gange så de ikke laver den der ene fold der hænger ned mellem benene på børnene når de har den på – det er genialt, for bleen sidder helt anderledes pga det og giver bleen en meget bedre pasform og bevægelse for barnet.
4-3 5-3 6-3Bleerne produceres i Finland af producenten, Delipap. Delicaps ønske har fra starten af været, at producere bleer som kunne fungere mod sensitiv hud. Det specielle ved muumi bleerne er, at den absorberende kerne i bleen er lavet af en papirmasse
blandet med rent papir. Når bleerne produceres anvendes der ingen klor i blegningsprocessen. I stedet produceres bleerne udelukkende med finsk klorfri celloluse som er bleget med 100% ren ilt. Ved udelukkende at bruge ren ilt i denne proces, opnås et mere sikkert resultat samt en mere hudvenlig ble.

Bleerne er Svanemærket, hvilket betyder at, de er fremstillet med så lille en belastning for miljøet som muligt. Ud over Svanemærket, bærer bleen også en certificering der viser af bleen er 100% klorfri, samt en certificering der viser, at den er produceret af finske råmaterialer af meget høj kvalitet.
8 9
10Ud over de mange miljømæssige tiltag der ligger bag bleen, er designet også tænkt ind. Bleerne bærer de fineste tryk med de velkendte Muumi-figurer. Tilladelsen til at bruge de yndige fantasifigurer er indhentet fra kunstneren Tove Jansson selv.
Vi har brugt bleerne i 3 uger, og må med hånden på hjertet sige at jeg er meget imponeret. De er simpelthen bleernes svar på en Ferrari. De er lækre bløde, flot design, der ligger mange gode miljømæssige valg bag produktionen af bleen og sidst men ikke mindst, er pasformen god. I de 3 uger vi har brugt bleerne til Uma har der ikke været ét eneste uheld, hverken med det ene eller det andet. Og det er imponerende i sig selv, for Uma forstår virkelig at fylde sine bleer.

Bleerne er måske en lille smule små i det, så vi har brugt str.5 til Uma, hvor vi normalt bruger str.4 til hende.

Vi er vilde med bleerne, ganske enkelt. De mange værdier der ligger bag bleerne er imponerende og spændende. Kodeordene må være: hud-venlighed, kærlighed til miljøet og god finsk kvalitet.
11 12 13

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi. holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger fem ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD. De virker 100% efter hensigten.

Holdbarhed: MEGET GOD. Bleerne kan nemt holde en hel nat uden barnet bliver meget fugtig eller oplever uheld.

Kvalitet: MEGET GOD. En virkelig lækker ble, flot design, god pasform, god bevægelighed, holder barnet tør og er mild mod numsen.

Pris: MIDDEL. Bleerne er ret dyre og koster en del mere end de fleste andre bleer på markedet. Men som beskrevet tidligere, ligger der meget arbejde og tanke bag bleerne, hvilket selvfølgelig får bleerne til at stige i pris. Det skal siges, at jeg absolut er enig i, at bleen er sin egen pris værd, men at jeg rater prisen til at være middel ud fra egen økonomi og sammenligning med andre blemærker. Køber man bleerne hos Yeahbaby.dk får man fri fragt ved køb af minimum 2 pakker

og yderligere rabat pr pakke bleer ved køb af minumum 3 pakker bleer.
Str.1 (25 stk) 70 kr pr pakke
Str.2 /58 stk) 120 kr pr pakke
Str.3 (50 stk) 120 kr pr pakke
Str.4 (46 stk) 120 kr pr pakke
Str.5 (44 stk) 120 kr pr pakke
Str.6 (36 stk) 120 kr pr pakke
Str.6 pull up (36 stk)120 kr pr pakke
Str.7 pull up (34 stk)120 kr pr pakke
_________________________________________________________________________________________
Michelle fortæller:

“Min søn Albert har testet Muumi baby bleerne fra Yeahbaby.dk Vejl. Udsalgspris : 120,00 kr”

image3

Bleen er produceret i Finland af cellulose fra de Finske skove. Bleen bærer svanemærket hvilket betyder, at de er fremstillet med så lille en belastning for miljøet som muligt.

Det finske Astma og allergimærke mærket sikrer, at Muumi Babybleer opfylder meget strenge kriterier og, at de ikke indeholder nogen dufte eller andre irriterende stoffer eller allergener. Det gør at de hudvenlige og åndbare bleer er velegnede til babyer med sart hud. Derudover bærer bleen en certificering der viser, at den er 100% klorfri, samt en certificering der viser, at den er produceret af finske råmaterialer af meget høj kvalitet.

Muumi bleerne er pyntet med de sødeste Muumi-tegninger som kunstneren Tove Jansson står bag .

Jeg har været så spændt på denne test, da vi de sidste mange uger forinden har haft problemer med at finde den rette ble til Albert. Vi har flere gange måtte skifte ham, give ham nyt nattøj på og rengøre hele sengen midt om natten fordi han simpelthen tissede igennem.

Jeg må indrømme jeg var en lille smule skeptisk fordi vi har prøvet stort set alle mærker.

Vi modtog bleerne og de blev taget i brug med det samme . Vi var super spændte på den første nat – næste morgen var bleen stadig helt tør, på trods af Albert virkelig tisser meget om natten , ikke en eneste nat har der være uheld med Muumibleerne .

image1-1

Min vurdering bliver:

Nytteværdi – MEGET GOD: Bleer er en kæmpe nødvendighed når man har små børn. Og det er især vigtigt med en ble med god sugeevne.

Holdbarhed – MEGET GOD: Bleen skal selvfølgelig skiftes som alle andre bleer indenfor en vis periode, men kan kun give bleen rosende ord, da vi virkelig har haft problemer med andre mærker hvor blev bleen og tøjet blev vådt

Pris – MEGET GOD: Jeg synes prisen på 120 kr er helt rimelig efter som bleen i den grad lever op til mine forventninger

Kvalitet – MEGET GOD: Kvaliteten er i top, har ikke en finger af sætte på produktet .

image2-1 image4-1 image5

 

1 kommentar

  • Lene Grundsøe

    Åhh de er fine og det lyder smart med 2x fold i stedet for 1. De må prøves.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af navnemærker fra børneflapper.dk