TEST af trælegetøj fra CIHA af mærket Studio Circus (bilbane, bilbanerampe og hammersæt) – Testfamilien
ER DIN FAMILIE VORES NYE TESTFAMILIE FOR 2020?

TEST af trælegetøj fra CIHA af mærket Studio Circus (bilbane, bilbanerampe og hammersæt)

To af vores familier har testet trælegetøj fra Studio Circus som forhandles hos Ciha.dk

Anna fortæller:
“Alfred på 21 mdr.har fået lov at teste trælegetøj af mærket Studio Circus der forhandles hos Ciha.dk

Alfred har modtaget :

  • Studio Circus Bilbane
  • Studio Circus Hammerbræt
  • Studio Circus Bilbane rampe

Alt legetøjet kommer i de fineste pastel farver og er virkelig fint med små dyremotiver til fantasien.

Bilbane rampen er klart den Alfred har leget mest med, han er dybt koncentreret når de små biler kører ned ad ramperne. Og han har nemt ved at sætte bilerne på rampen. Der medfølger 3 små biler med små dyr på.
Bilbanen fra Studio Circus kommer i den fineste kuffert så den er nem at pakke sammen og hive frem igen, når der skal leges. Der medfølger 3 små træbiler og en bane lavet som et puslespil, i pap. Her syntes jeg dog ikke at selve banen er så god, da “brikkerne” ikke sætter sig ordentlig fast i hinanden, så den går fra hinanden, når Alfred køre med bilerne ovenpå den.

Heldigvis har børn en god fantasi, og derfor køre de små biler bare rundt på stuegulvet istedet 🙂
Hammerbrættet, er jo et klassisk hit. Og med Alfred på 21 mdr. Der er det altid sjovt at få lov at slå på ting.

Hammerbrættet er i virkelig lækker kvalitet og i skønne farver. Hvor modstanden i pindene er god, således at det er for “nemt” at slå dem i bund.
Alt i alt syntes jeg at trælegetøjet fra Studio Circus, er virkelig lækkert. Smukke farver og der er timevis af leg det.  Det er super fint, til at styrke de små’s finmotorik. Og jeg kan virkelig se at, Alfred øver sig og er dybt koncentreret når han leger med legetøjet fra Studio Circus.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg kan godt lide at, vi har legetøj der styrker Alfreds finmotorik og som giver ham de rigtige udfordringer. Derfor syntes jeg at vurderingen bliver meget god.

Holdbarhed: MEGET GOD – Dette legetøj kan sagtens klare nogle tæsk fra en knap 2 årig, og har massere af levetid, således det kan gå i arv. Genbrug er guld værd og noget vi vægter højt, i vores familie.

Pris: GOD – Prisen er god, fordi det er legetøj i lækker kvalitet med lang levetid.

Kvalitet: GOD – Selve trælegetøjet er en virkelig god kvalitet, men som skrevet så er selve bilbasen i pap, syntes jeg ikke er så god, da den ikke kan klikkes samen ordenligt.


Nora beretter:
“Kassen bestod af en sej bilbane rampe, et hammerbræt og en Grand Prix racer-bilbane i kuffert. Elina elsker faktisk biler og ejer ikke så meget af det, og derfor stod disse højest på prioriteringslisten”
Om Ciha
Jeg har faktisk aldrig selv gjort mig bekendt med legetøj fra Ciha tidligere, men kunne simpelthen ikke sige nej til at teste, da de synes af virkelige lækker kvalitet.
Jeg hoppede forbi deres hjemmeside, og kiggede lidt frem og tilbage på hvad der ellers var af fine legesager, og faldt tilfældigvis over baggrunden for Ciha, som jeg simpelthen bliver nødt til at skrive et par ord om.
Da Indehaverne af Ciha, Rikke og Jens, bliver forældre til deres Alberte og lillesøster Ella, viser hørescreeningen, at de ikke hører som andre børn. Alberte og Ella blev opereret med de avancerede høreapparater cochlear implantater, da deres hørelse var for dårlig til, at de ville få nok udbytte af almindelige høreapparater og udvikle et talesprog..
Høreapparater, Cochlear implantater og AVT er en stor del af deres liv, hvilket er baggrunden for, at CIHA er blevet til.
Rikke og Jens vil gerne hjælpe forældre, der har deres udfordringer, og har lavet sprog-lege-vejledninger til alle de produkter, som har et sprogstimulerende potentiale. “Det gør det lettere for forældre at komme igang med sprogudviklingen, og virker som en motivation – det giver mening af lege!”
Jeg synes det er så rørende og fantastisk, at man kan videregive noget til andre, i håb om at CIHA kan spare forældre for en masse bekymringer og gøre tilgangen til høretab og sprogaktiviteter sjovere.
Bilbane rampe
Den flotte og farverige Rampe er et kæmpe hit herhjemme. Meningen er, at bilerne sættes igang fra toppen af rampen, og så kan man se dem køre ned af de 3 farverige ramper. Bilen skifter retning, når den rammer en ny bane.
Bilerne der medfølger, er i hver deres smukke farve, med hver deres motiv. De er små og kan lige ligge i Elinas håndflade. Dette overraskede mig faktisk lidt, da jeg ikke har set dem i så lille version før, men det viser sig at være godt. I starten var det svært for Elina at finde ud af, hvilken vej bilerne skulle vende, for at blive placeret rigtigt på Rampen, før de kunne køre. Det krævede en masse fingermotorik at dreje dem rundt, og i starten forstår hun ikke helt meningen – men det lærte hun sørme hurtigt.
Vi har bruger meget tid på at se bilerne suse afsted, nogen gange 1, 2 eller dem alle 3.
Hammerbræt i træ
Ligeledes et lækkert produkt, med smukke farver og nuttede dyr på begge sider af hammerbrættet. Der tilhører 6 træ-pinde, som skal hamres ned i brættet. Når de er helt nede, kan brættet bare vendes – og så kan man tage turen igen.
Man skulle tro, at det ville være et kæmpe hit at hamre ting ned i noget, men Elina har faktisk været mest glad for at sidde og trykke dem alle ned med hendes håndflade, det er som om at hun mærker træpindende bedre og foretrækker det sådan. Vi øver stadig med hammeren, da det kan være svært at ramme pindende rigtigt – men det er jo netop her, at hun har mulighed for udvikling.
Imens der trykkes og øves finmotorik, snakker vi om antallet af pinde og nævner alle farver – og hun er simpelthen blevet så god til at gentage farverne. Jo mere vi gentager dem, jo bedre bliver hukommelsen og snart husker hun dem.
Grand prix racer bilbane i kuffert
Det er virkelig den sødeste lille kuffert med 3 racerbiler, puslespilsbrikker til at bygge en bane, mål-banner og podie. Ikk nok med at indholdet er lækkert, så er indpakning simpelthen så fin, der gør sættet ideel som gave.
Elinas udfordring med denne er helt klart at samle racerbanen, hvilket hun skal have hjælp til. Udfordringen består også i, at pladerne ikke klikkes fast, men sidder løst sammen – og når man er en lille vild pige, der synes at racerbilen skal farer afsted på kørebanen, så skilles pladerne fra hinanden.
Lige nu tror jeg at hun er for lille til den, da hun ikke er bevidst om, at planerne går fra hinanden, hvis ikke hun forsigtigt holder sig inde på dem, men jeg er sikker på at det bliver et hit, når hun er lidt ældre.
Istedet elsker hun at pakke alle tingene ind og ud af kufferten, åbne og lukke den og spadsere rundt med den i hånden.
Nytteværdi: MEGET GOD – det er legetøj der bliver brugt hver dag herhjemme. Det er inspirerende, udfordrende og sjovt og kan bruges af små og de lidt større børn.
Holdbarhed: MEGET GOD – legetøjet er lavet af træ, og derfor er holdbarheden god. Der skal meget til, før det ikke er brugbart eller går i stykker.
Kvalitet: MEGET GOD – den er helt i top. Lækre farver, motiver og former. Det fanger hurtigt interessen og legetøjet kan bruges på flere måder.
Pris: MEGET GOD – Bilrampen står til 279,-, Hammerbræt til blot 159,- og Racerbanen i kuffert til 299,-. Alt sammen fås til en helt fantastisk pris – og du får legetøj af høj kvalitet og med garanti for udvikling.
Brug koden test10 og få 10% netop nu, på det testede legetøj.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DIN FAMILIE VORES NYE TESTFAMILIE FOR 2020?