TEST af Slim Spaces Babygynge’ fra mærket GRACO – Testfamilien
TEST af BabyJogger City Tour 2 Double

TEST af Slim Spaces Babygynge’ fra mærket GRACO

Line fortæller:

“Jeg har i samarbejde med Testfamilien.dk netop testet den smarte ’Slim Spaces Babygynge’ fra mærket Graco, der kan anvendes allerede fra nyfødt og op til ni kilo. 

For ganske få måneder siden blev jeg mor for første gang. Jeg fandt hurtigt ud af, at man som førstegangsforældre bliver mødt med et hav af forskellige holdninger i forhold til, hvad der er et ’must-have’ at anskaffe sig, og hvad man derimod ikke behøver at bruge sine penge på.

Jeg har egentlig altid haft en fordom overfor elektroniske produkter til babyer, hvorfor mit umiddelbare indtryk forud for testperioden var, at vi ikke havde behov for en skråstol og ej heller en stol med elektronisk gyngeeffekt, da jeg havde et indtryk af, at det kun var for forældre, der havde et særligt behov for en form for aflastning i hverdagen – men hvad ved en førstegangsmor som mig overhovedet om det?

Jeg må indrømme, at jeg efter testperioden er kommet på andre tanker, og at vi er blevet rigtig glade for gyngen hjemme hos os. Når Alberte sidder i gyngen, bliver hun vugget i søvn ved hjælp af gyngens kontinuerlige bevægelser, som tydeligvis virker beroligende på hende.

Babygyngen fungerer som en slags skråstol med integreret gyngefunktion, der er drevet af batteri, hvilket giver rig mulighed for at placere gyngen frit omkring i hjemmet uden at skulle tænke på, hvor der befinder sig en stikkontakt, hvilket er et stort plus i min bog. Dog skal det påpeges, at gyngen drives at fire store D-batterier, som ikke er inkluderet, når man modtager produktet, og som man sjældent har liggende.

Benene kan justeres i to forskellige højder, hvilket er super smart, da det er medvirkende til, at barnet kan være mere i øjenhøjde med folk i hjemmet. Jeg har især udnyttet den justerbare funktion, når jeg har ordnet vasketøj eller stået i køkkenet og sørget for madlavningen. I disse tilfælde har det været rigtig rart at kunne justere stolen i passende niveau, hvorved jeg nemt har kunnet vedholde den nære kontakt med Alberte. 

Da jeg startede med at teste gyngen, var Alberte kun 6 uger gammel, hvorfor hun i løbet af testperiodens fire uger er vokset enormt meget, men med gyngens smarte 5-punkts-sele, har hun været spændt forsvarligt fast gennem hele perioden, da selen er nem og hurtig at justere.

 Gyngen er designet med et smart klik-system, der gør det nemt både at samle den samt at skille den ad igen, hvilket jeg vurderer som en stor fordel, da den dermed ikke fylder meget, hvis man ønsker at pakke den væk for en stund eller eventuelt medbringe den på tur. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, at den kommer med i bilen, når vi fremadrettet tager i sommerhus med familien. Da jeg modtog gyngen, var min første indskydelse, at jeg skulle have min kæreste til at hjælpe mig med at samle den, men det viste sig hurtigt, at jeg sagtens selv kunne fikse det grundet det smarte klik-system.

Ønsker man ikke at skille gyngen helt ad, er der mulighed for, at den kan foldes sammen, således den fylder lidt mindre, end hvis den er foldet helt ud.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris, kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.  

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: GOD – Med gyngens beroligende effekt har den vist sig at være rigtig nyttig hjemme hos os samt en hjælp i hverdagen, da den har været medvirkende til, at jeg har haft mine hænder fri til bl.a. at kunne sørge for madlavning og ordne vasketøj.  

Holdbarhed: MEGET GOD – Selvom vi nu har testet gyngen i fire uger, syner den stadig fuldstændig ny og ubrugt, så jeg er ikke i tvivl om, at holdbarheden er i top.

Pris: GOD – Gyngen kan i skrivende stund findes på tilbud til 719 kr., hvilket jeg synes er en fair pris for en skråstol med integreret gyngeeffekt.

Kvalitet: MIDDEL – Kvaliteten er fin taget prisen i betragtning, men jeg synes dog, at der godt kan udvikles lidt på designet, så den får et mere tiltalende udseende. Derudover kan de to stykker legetøj, der hænger ned fra aktivitetsbøjlen godt peppes lidt op, således at barnet kan få mere ud af det end blot det visuelle.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af BabyJogger City Tour 2 Double