TEST af 4moms mamaRoo 4.0 babygynge – Testfamilien
TEST af trådløse og vandtætte høretelefoner SL77 active fra SOUNDLIVING

TEST af 4moms mamaRoo 4.0 babygynge

Vores tester Christine har sammen med datteren Vega testet en 4moms mamaRoo 4.0 babygynge. 

Christine fortæller:
“Vores store dreng på nu 8 år havde kolik som lille, så den eneste måde jeg kunne få ham til at sove på, var enten at gå med ham i barnevognen eller vugge ham. Lige så snart jeg lagde ham fra mig, så vågnede han – her havde stolen fra 4moms været PERFEKT, men det fandtes vist ikke dengang”

Vi har været så heldige, at teste mamaRoo 4.o babygyngen. Babygyngen kan bruges fra fødslen og indtil barnet er vejer ca. 12 kg.
Babygyngen bliver leveret usamlet, men der er kun nogle få dele der skal sættes sammen, så det er nemt klaret.

Babygyngen kan fåes i forskellige farver, eller det er betrækket i selve stolen som er forskelligt. Vores er den nye grå farve. Der kan også tilkøbes en særlig “newborn” indsat til. Alt betrækket kan lynes af og smides i vaskemaskinen. Barnet kan spændes fast med en sele som sidder fast i stolen.

Ryggen kan justeres op og ned, så barnet enten kan ligge skråt eller sidde mere oprejst. Vi har kun brugt den liggende funktion, da Vega stadig er meget lille. (ca. 2 uger da vi modtog gyngen).

mamaRoo 4.0 efterligner forældrenes rørelsesmønstre. Gyngen har 5 hastigheder og 5 forskellige bevægelsesmønstre. Der er et fint display på stolen, hvor man kan skifte hastighed samt bevægelse. For oven af stolen, er der en “pind” med legetøj på, denne kan afmonteres hvis man ønsker det. Der er indbygget naturlyde og musik samt mulighed for at tilkoble sin smartphone. Babygyngen sættes til en stikkontakt, for at kunne “køre”.

Du kan også downloade 4moms app, hvor hastighed, bevægelse og musik kan bestemmes fra.

Vi er rigtig glade for stolen, det giver os forældre hænderne frie i nogle øjeblikke. Vega syntes om at sidde i den, selvfølgelig i kortere tid 10-15 min max. Hendes store søskende syntes det er sjovt at hun “gynger” rundt imens de snakker med hende.

Hvis Vega er træt, kan gyngen nemt gynge hende i søvn og det virker som om, det er meget afslappende for hende at sidde i den – hun føles rolig.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: GOD – I løbet af dagen har man altså bare brug for at få hænderne frie, især når man har to andre børn også. Det hjælper babygyngen os med. Samtidig får det Vega til at slappe af.
Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Den har intet slidtage eller andet i de 6 uger vi nu har haft den! Babygyngen er stabil og i virkelig lækre materialer.
Pris: MIDDEL – Babygyngen koster 2.595,- som er lidt i den dyre ende. Dog har vi brugt den HVER dag siden vi fik den, så det taget i betragtning så er prisen vel ret fair. Desuden er det en stol der sagtens kan gå i arv! Den kan dog findes på tilbud flere steder – her til 2.499,-

1 kommentar

  • Kamilla

    Den kunne min den mindste vist have haft god gavn af 😅❤

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af trådløse og vandtætte høretelefoner SL77 active fra SOUNDLIVING