TEST af Driscolls bær i ny emballage – Testfamilien
TEST af Experimentarium herunder spisestedet SMASK

TEST af Driscolls bær i ny emballage

Annonce Driscolls

“De fleste af os elsker friske og lækre bær, som en del af vores hverdag og måltider.

Nu har Driscolls lanceret en helt ny bakke i Danmark, der er produceret af FSC-certificeret papir. Den nye papbakke giver os mulighed for at træffe et bedre valg ved at reducere mængden af engangsplastik med hele 94 procent, hvilket svarer til flere tusind kilo engangsplastik – alene i Danmark.

Driscoll’s forhandles i Netto, Bilka og Føtex, hvor du kan købe Jordbær, blåbær, brombær, hindbær.

5 af vores testfamilier har nedenfor vist lidt inspiration til hvordan de bruger bær i deres hverdagog vurderet, hvad de synes om den nye papir-bakke.”

Mie V fortæller:

“Herhjemme er forår og sommer = smagen af friske bær. Jeg ved ikke hvorfor, men af en eller anden grund nyder man bare en skål jordbær og hindbær i højere grad, når solen kommer frem.

Vi spiser rigtig meget skyr til morgenmad herhjemme både børn og voksne, så der findes ikke noget bedre end toppe det med friske bær. Derfor takkede vi pænt ja tak til, at teste Driscolls bær i deres nye emballage, hvor man har reduceret plastik emballagen med 94 %.

Jeg har købt Driscolls bær af flere omgange i denne periode og hver gang har de været friske og generelt nogle rigtig flotte bær. Man kan godt se, at det er håndplukkede bær, hvor kun de bedste bliver udvalgt.

Et kæmpe plus i min bog, som gør sig gældende for alle bær fra Driscolls er, at de holder tingene naturlige og ikke genmodificerer deres bær. Driscolls leverer både jordbær, hindbær, blåbær og brombær.”

Trine fortæller

“Kagen er en jævn klassiker; den-du-ved-nok fra folkeskolen, som man aldrig helt går galt i byen med. Men toppingen er alfa og omega- og se den lige. En klat vaniljecreme, saftige bær og høvlet mørk chokolade.
Imens jeg venter på at jordbærsæsonen for alvor går igang, så glædes jeg over de lækre bær fra Driscoll. Måske ligner alle bær hinanden, men de her er vitterligt friske og flotte, og så kommer de som nævnt i en miljøvenlig papemballage, som fylder meget mindre i skraldespanden- what’s not to like.
Som nævnt før, så har vi altid bær i køleren, da det er en fast del af morgenmaden hos 3/4 af husstanden, men jeg synes altså også, at det er en lækker snack at servere, når man får gæster. “

Nanna fortæller

“Herhjemme betyder girafbananer (bananer med brune pletter) bananpandekager!

Allerhelst skal pandekagerne spises med friske bær og sirup – og på en luksusdag topper vi dem med hakkede mandler og chokolade. Indimellem putter vi også friske blåbær på pandekagerne, mens vi steger dem. Børnene elsker at være med til at lave dem – og ikke mindst spise dem.

Det er virkelig lækkert både som morgenmad, sundere dessert og som snack.”

Christine fortæller

“Her hjemme elsker vi vafler. Vi elsker også friske bær, så vi har lavet de lækreste bobbelvafler og pyntet med de lækreste friske bær fra Driscolls, pakket i en sprit ny emballage som består af 94% mindre plastik end de normale bakker – ren WIN-WIN! ”

Mie afslutter

“Anna og jeg er blevet rigtig glade for smoothies. Faktisk er det Anna der er eksperten i hvordan man laver en helt perfekt smoothie og jeg må give hende ret.

Opskriften er:

En håndfuld friske jordbær

En håndfuld friske brombær

En håndfuld friske hindbær

En håndfuld friske blåbær

Lidt mælk, lidt juice og lidt havregryn

Op i blenderen og wupti en sund og nærende og MEGA lækker morgenmad.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – Man kan altid bruge bær. Til madpakken, kager, salater, snacks, morgenmad.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Det holder sig friske i den nye emballage og bærerne smatter ikke ud ligesom de har en tendens til i plastikemballagen.

Pris:  GOD – Imellem 10-20 kr. for en bakke alt efter, hvilket bær man køber. De kan købes i Netto, Føtex og Bilka.

1 kommentar

  • eva P

    De bær er bare så gode at man lige bliver nødt til at snuppe en pakke med hjem. Vi bruger dem meget til snacks. Datteren elsker at røre dem op i vanille is og Jeg på skyr også bruger vi dem også i smoothies – Bær som altid er i super kvalitet 👍🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Experimentarium herunder spisestedet SMASK