TESTbesøg på Bakken inkl. frokost – PART 2 – Testfamilien
TEST af børnebøger fra Tellerup samt tilhørende Youtube kanal

TESTbesøg på Bakken inkl. frokost – PART 2

Vores testfamilier har i løbet af sommeren besøgt Bakken, hvor de har spist frokost på en af de lækre restauranter og prøvet forlystelser med et turpas.

Her fortæller de sidste familier, som var afsted, om deres oplevelse.

Tina fortæller:

“Vi har været så heldige at blive inviteret en tur på Bakken, hvor vi fik turbånd til hele familien samt frokost på Restaurant Bakkens Perle. Vi er en familie på seks – far, mor og fire børn i alderen 10, 12, 15 og 19 år.

Vi bor i Jylland, men holder i år sommerferie i Nordsjælland. Vi har aldrig før besøgt Bakken, så vi har glædet os i lang tid – og vi blev bestemt ikke skuffede!!

Vi havde en virkelig hyggelig og sjov dag i verdens ældste forlystelsespark!!

Vi ankom til Bakken, da de åbnede klokken 11. Der er en parkeringsplads lige ved siden af indgangen, det koster 80 kr for parkering hele dagen.

Vi fik vores turbånd på armen og så gik vi lidt rundt i parken og kiggede på de forskellige forlystelser, som gjorde klar til at åbne op for gæster.

Ungerne kunne slet ikke vente med at komme i gang med at prøve, så der var tydelig glæde, da der endelig blev helt åbnet!!

Der var forlystelser for alle aldre – og nogle mere vilde end andre!! Vi elskede det og heldigvis var der ikke særlig lang kø, så vi kunne prøve igen og igen…!

Rutsjebaner, karruseller, 5D biograf, hurlumhejhus, radiobiler, spøgelseshus og vandrutsjebane er bare nogle af de sjove forlystelser vi prøvede…!

Sikkerheden var i top ifht både afstand og håndsprit – og så blev der udleveret gratis mundbind ved nogle af forlystelserne.

Vi spiste frokost på Restaurant Bakkens Perle, hvor de har frokostbuffet med et stort udvalg af salatbar, kolde retter og lune retter. Der er noget for enhver smag – også børnevenlige retter såsom lasagne, pomfritter og fiskefillet.

Der hersker en helt særlig og skøn stemning på Bakken og vi sugede det hele til os – det var bare SÅ hyggeligt!!

Tiden fløj afsted og pludselig var der gået 8 timer.

Vi sluttede dagen af med en tur i vandrutsjebanen, hvor vi blev mega-våde!!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – En virkelig hyggelig forlystelsespark med en helt særlig skøn stemning. Der er forlystelser for alle aldre.

Holdbarhed: MEGET GOD – Oplevelser og minder varer for evigt.

Pris: GOD – Der er altid fri entré til Bakken – Turbånd koster 279 kr

Kvalitet: GOD – Bakken er et rart sted at være. Her er plads til alle. Sikkerheden er i top.


Mie fortæller:

“For mig er Bakken = Nostalgi – Husker tydeligt de gange vi besøgte Bakken, da jeg var barn. Derfor synes jeg det er hyggeligt, at opleve det med mine egne børn.

Vi startede dagen med frokost på restaurant Bøgely som byder på en masse lækker traditionel smørrebrød. Til børnene var der menuer med pomfritter, pølser, burger eller fiskefilet. Restauranten ligger i udkanten af Bakken, så børnene kunne løbe ud og lege i det grønne, samtidig med vi kunne holde øje med dem.

Vi besøgte Bakken sammen med et vennepar som har jævnaldrende børn. De to store på 5 år er nu store nok til, at kunne prøve nogle af forlystelserne uden en voksen ved sin side. De var så stolte over selv, at få lov til at prøve.

Der er noget for alle aldre. Vores børn kan kun prøve en begrænset mængde pga. deres alder og højde, men der er rigeligt med oplevelser for dem. Derfor synes jeg alle aldre kan nyde godt af en tur på Bakken.

Vi var heldige med vejret og det betød også at der var mange mennesker, men køen var overskuelig til de ting vi prøvede. Pga. Corona restriktioner skal man være opmærksom på, at køerne måske er lidt længere, fordi der er nogle forlystelser som ikke kan fyldes helt op. Derudover skal man bære mundbind i nogle af forlystelserne, så der kan man købe 10 mundbind for 20 kr. i entreen. Det er så fint, at de tager deres forholdsregler i forhold til Corona.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – En god oplevelse for både børn og voksne.

Kvalitet/Holbarhed MEGET GOD – Der var rent og pænt. Bakken minder meget om min barndom. Tingene er bibeholdt i den gamle stil.

Pris:  GOD –  Turbånd koster 279 kr. og der er gratis at komme ind. Man kan også købe billetter i løssalg, hvis man bare skal prøve en enkelt ting eller to, men det kan bedst betale sig at købe turbånd.


Trine var på Bakken sammen med sin mand og deres to børn på hhv. 3 og 5 år.

Trine fortæller:

“Jeg har ikke været på Bakken siden jeg var lille, så jeg glædede mig. Vi ankom lidt over 10.00 en onsdag. Vi burde nok have læst hjemmefra, at forlystelserne først åbnede kl. 12.00, fordi der var ret stille, da vi kom. Vi stod i kø til kl.11.00, hvor receptionen åbnede og fik vores turpas. Vi var afsted sammen med familien Valsgaard og vores børn er jævnaldrende. Det er en fordel, når der skal prøves forskellige ting.

Ved indgangen er der en højdemåler, der naturligvis lige skulle prøves af. De er der desuden ved samtlige forlystelser, men det er rart at være på forkant. Der er faktisk 11 forlystelser, som de helt små under 115 cm kan prøve enten alene eller med en voksen. De er også placeret tæt ved hinanden. hvilket er fedt.

Den stilhed jeg beskrev før, varede desværre ikke ved. Der var rigtig, rigtig mange mennesker. Heldigvis for os, så var de længste køer ved de forlystelser, som vores alligevel ikke måtte prøve. Ved de andre gik køen af. De små havde en fest og flere af forlystelserne var lavet til børn, så vi endda kunne stå på sidelinjen og vinke og hvine med. De var så stolte.

Andre forlystelser krævede en voksen med. Alle vegne oplevede vi søde og rart personale og der var sprit sat op ved alle forlystelser.

Der er et hav af restauranter på Bakken. Der er buffeter med all you can eat, italienske restauranter, burgerrestauranter, pølsebode osv. Vi spiste på en fin dansk smørrebrøds restaurant “Bøgely”, som serverede en fin anretning af koldt smørrebrød.

Det var i en hyggelig gårdhave med udsigt til Dyrehavsbakken/haven bagved.

Vi var derinde i ca. 5 timer, og hvis der havde været færre mennesker, var vi nok blevet, men der er vores lidt for små. Det gode ved Bakken er, at man lynhurtigt kan trække sig væk fra menneskemængden. Vi sluttede dagen af med is og candyfloss fra en af de mange boder, og dem tog vi med hen i haven og spiste.

Det var en super hyggelig dag og vi kommer gerne igen næste år og prøver endnu flere ting.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: GOD – Der er garanti for hele familien- selv de helt små. Det er jo en prioritering hvilke seværdigheder/attraktioner man som familie vælger, men denne her er klart anbefalelsesværdig.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD: Sikkerheden var helt i top. Flere steder kørte man med tomme vogne pga. corona og 5 attraktioner krævede mundbind, som dog kan købes i indgangen til en fair pris. Der var pænt og rent pånær toiletterne, men det skyldes nok de mange mennesker.

Pris:  MEGET GOD –  Jeg synes, at prisen er meget god fordi, at der er noget for enhver. Der er gratis entré. Turpas koster 279 kr for børn og voksne, men de helt små under 115 cm kan købe et for 139 kr. Et sæsonkort koster 799 kr.   Parkering er til gengæld dyrt. Det koster 80 kr. med bil.


Daniella afslutter:
“Min lille familie og jeg har været så heldige at få lov til at teste en tur på Bakken med middag på Røde Port.
Solen skinnede og kl 11.00 landede vi på bakkens parkeringsplads, jeg er virkelig glad for den måde parkeringspladsen er delt op på, selvom der lige mangler et par skilte omkring at man skal køre pænt for folk kørte meget voldsomt på parkeringspladsen, jeg synes også at det er dyrt at ligge 80 kr for parkering.
Vi fik hentet turbånd og så kunne man købe mundbind ved kassen, de oplyste at det krævede mundbind for at prøve de fem vildeste forlystelser – virkelig rart man bliver informeret omkring dette hvis man skulle glippe en af de mange skilte som oplyser hvordan man skal forholde sig i forhold til Corona.
Vi nåede ikke at være 2 minutter ude af køen indtil Novah havde strammet sit armbånd hårdt omkring håndleddet, der mangler lige en god ny ide til armbånd fordi det er for nemt for børn at stramme dem.
1 times tid skulle forbruges da de først åbner kl 12.00 for forlystelser samt restauranter det synes jeg er ærgerligt og en smule sent at åbne op, især fordi da kl. var 16.00 begyndte alle unge mennesker at komme og det var ikke til at komme rundt.
Der blev startet godt ud med alle de gode gamle forlystelser, der blev grinet i stor stil, det gik ret hurtigt med at komme frem i køen trods der blev taget hensyn og der var mange mennesker. Fordi der var mange mennesker følte vi os ikke sikre i forhold til at gå rundt på Bakken, der var alt for mange mennesker efter vores mening.
Vi fik det bedste ud af det og nød en dejlig solskinsdag på Bakken – Vi spiste på Røde Port, min favorit restaurant faktisk!
Betjeningen var fantastisk, den dejligste søde dame der fik os til føle os hjemme, der var åbent og nydeligt, rent og dejligt. Maden var fantastisk vi spiste stegt flæsk med persille sovs samt Wienerschnitzel – der blev fortalt om hjemme syltede rødbeder og de gode kvaliteter som de står for – Pigerne fik blyanter til at tegne på dugen, servicen var i top. Tilmed når man køber en børnemenu er der dessert med til, det som de altid plager om det er virkelig skønt!
Der blev set Pjerrot, prøvet den våde vandrutsjebane – spist Churros og candyfloss.
Alt var godt, men der burde virkelig tælles lidt folk, fordi vi måtte bære pigerne til sidst fordi der var så mange mennesker.
Min vurdering bliver:
Nytteværdi: MIDDEL – Jeg synes Bakken er en oplevelse værd – men desværre ikke under Corona forhold med så mange mennekser.
Holdbarhed: GOD – Der er pænt og rent alle steder, samt meget indbydende.
Pris: MIDDEL – Det er så fint man egentlig kan nyde bakken i sig selv Gratis, at man kun betaler for turbånd, billetter eller lign – men Parkering osv, hiver det lidt ned.
Kvalitet: GOD – Service, Mad, forlystelser var en virkelig god oplevelse og af god kvalitet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af børnebøger fra Tellerup samt tilhørende Youtube kanal