TEST af MELLISA ansigtspleje – Testfamilien
TEST af LEGO Technic Volvo Dumper nr. 42114

TEST af MELLISA ansigtspleje

Flere af vores testfamilier har testet en række hudplejeprodukter fra Mellisa.

Følgende produkter er testet:

Her er et udpluk af hvad 12 af familierne synes.

Michelle fortæller:

“Mellisa Organic Skincare udvikler økologiske hudplejeprodukter af høj kvalitet og jeg har været så heldig, at få lov til at teste 3 skønne produkter.

De er kommet som kaldet, da min hud reagerer voldsomt på den årstid vi går i møde – efterår og vinter. Min hud bliver altid trist, tør og kedelig i vinterhalvåret og her har Mellisa virkelig gået ind og gjort en forskel.

Med sit enkle og rene design, står de fremme på mit toiletbord og er blevet en fast del af mine daglige hudplejerutiner, både morgen og aften.

Jeg starter altid med Mellisa Gentle Cleansing Milk som er super blød, mild og utrolig effektiv. En skøn rensemælk der både fjerner make-up og renser huden i dybden. Den efterlader din hud silkeblød, opstrammende og frisk.

Derefter bruger jeg AHA-Cream, da jeg har en meget tør hud, som har brug for al den kærlighed og fugt som den kan få. AHA-Cream er et serum som er cellefornyende og fugtskabende og er derfor helt perfekt.

Jeg slutter af med Day Creme som efterlader min hud utrolig blød og smidig pga. al’ den fugt og næring cremen afgiver til min hud. På de meget blæsende og kolde dage, giver jeg ansigtet to lag inden jeg lægger min make-up.

Med Mellisa hudplejeserie forbereder du din hud bedst muligt til kulde og blæst, så jeg kan klart anbefale de skønne produkter. De kan anvendes på alle hudtyper, om du har fedtet hud eller tør hud ligesom jeg.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, jeg bruger hudplejeprodukterne både morgen og aften, og de er perfekte til min tørre hud.

Holdbarhed: MEGET GOD, nu har jeg brugt dem i ca. 3 uger og man kan næsten ikke mærke at produkterne er brugt.

Pris: GOD, kvalitet og pris hænger sammen og de er drøje i brug. Man skal give 547,- for alle 3 produkter.

Kvalitet: MEGET GOD, konsistensen på cremerne er lækre, fedter ikke, trænger hurtig ind og efterlader huden silkeblød og lækker.


Anne-Louise fortæller:

“Jeg har en gang tidligere testet hudplejeprodukter fra Mellisa, hvilket jeg var stor fan af – så da denne test kom var jeg ikke i tvivl.

Mellisa Gentle Cleansing Milk er en virkelig skøn rensemælk. Den er mild, stimulerende og renser blidt, skånsomt og effektivt ens hud i dybden. Den virker meget beroligende og efterlader huden ren og blød. Hudens fugtbalance optimeres, huden styrkes og plejes, og man får dermed en flottere og sundere glans.

Rensemælken indeholder mandelolie, som indeholder vigtige fedtsyrer som omega 6 og 9, der beskytter huden mod udtørring samt beroliger og styrker hudens naturlige barriere. Derudover er der jojoba, æble og AHA som tilfører huden fugt og blødhed og har nærende egenskaber. Kamille, citronmelisse og aloe vera virker lindrende og rensende.

Mellisa rensemælk kommer i en flaske med pumpe, som gør det nemt at få cremen ud, uden at fedte den ind. Jeg masserer cremen på ansigtet så alt makeup opløses. Herefter vasker jeg det af med en fugtig klud eller vand. Huden er virkelig blød herefter, cremen svier ikke og al make-up fjernes hurtigt og effektivt. Man kan også lade rensemælken sidde i 15 minutter før den vaskes af, så renser den ekstra meget i dybden.

Helt specielt for rensemælken er, at den indeholder ingrediensen Pentavitin, som er et naturligt og 100% plantebaseret aktiv, der giver dyb fugtpleje i op til 72 timer.

Mellisa AHA Creme er en cremeserum til al slags hud, som er cellefornyende og fugtskabene.

AHA er en forkortelse for Alpha Hydroxy Acids. Denne cremeserum eksfolierer og bevarer fugten i huden, så huden genvinder sin naturlige glød. De naturlige frugtsyrer er udvundet af en række forskellige ikke-irriterende og ikke-giftige frugter, som vindrue-, passionsblomst-, ananas-, og kamille-ekstrakt. AHA virker på mange måder som A-vitamin syre, men den har ikke A-vitamin syrens hudirriterende effekt.

Mellisa AHA opløser og fjerner døde hudceller og sikrer en forbedret fugt i huden. Den fylder fugtcellerne op, så de bliver som ung hud. De naturlige frugtsyrer sætter gang i hudfornyelsen ved at optimere hudens cellefornyelse. Cremeserumen tilfører fugt og bibeholder fugt og kan benyttes til alle hudtyper. Den er virkelig fantastisk.

Mellisa Day Cream – Dry and Dehydrated Skin er en økologisk dagcreme til tør- og fugtfattig hud. Den indeholder masser af naturligt aktive ingredienser og anti-aging egenskaber, som arbejder i hudens dybeste lag for at genoprette den naturlige fugtbalance og holde huden sund og mættet.

Cremen er specielt formuleret til folk med tør og flagende hud, som har brug for intensiv fugt og pleje. De natur-aktive stoffer indeholder masser af næring, som gør godt for hudens udseende, så den bliver smuk på ny. Cremen er tilsat lavendel, som giver en dejlig og mild duft, samt bidrager til effekten af cremen med sine gode beroligende egenskaber.

Som noget særligt indeholder cremen også gletscher vand, som har et særligt højt indhold af mineraler samt fugtgivende og berolingende egenskaber.

Cremen har en lang række naturlige ingredienser som alle til sammen tilfører huden fugt, opretholder den naturlige fugtbalance, genopbygger hudbarrieren og medvirker til at genoprette hudens elasticitet og generelle struktur.

Efter brug vil tør hud være gennemfugtet og mættet, imens hudens generelle udseende vil være forbedret. Cremen giver ansigtet et nyt pust af liv og en sund udstråling, som holder hele dagen lang.

Jeg har været virkelig glad for disse hudplejeprodukter. De er nemme at bruge, trænger hurtigt ind i huden og ens hud efterlades silkeblød. Allerede efter rensemælken er ens hud virkelig lækker. Jeg er meget imponeret over resultatet og elsker, at Mellisas produkter er økologiske og plantebasserede. De får mine varmeste anbefalinger.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle cremer lever op til forventningerne, og dét de lover. Min hud føles ren og er så blød.

Holdbarhed: MEGET GOD – cremerne er drøje i brug.

Pris: GOD – Mellisa sælger produkter af god kvalitet. Kvalitet og pris går som oftest hånd i hånd – og jeg synes deres priser er meget fair.

Kvalitet: MEGET GOD – Mellisas produkter er af høj kvalitet og uden parfume og parabener, samt økologiske hvilket jeg går meget op i.


Dorthe fortæller:

Jeg har testet et lækkert hudplejesæt fra Mellisa, med ansigts rens, en AHA creme og en dagcreme.

I min testpakke fik jeg 3 forskellige produkter fra Mellisa, som kun laver produkter der er baseret på økologiske ingredienser:

-Mellisa Gentle Cleansing Milk / Rensemælk, 150 ml. 149 kr. – Renser mildt huden og fjerner make-up, fjerner døde hudceller, antiinflamatorisk, opstrammer og giver friskhed til huden, uparfumeret.

-AHA Cream/Serum  50 ml. 229 kr. – eksfolierere og bevarer fugten i huden, sætter gang i cellefornyelse, opløser og fjerner døde hudceller, kan bruges af alle hudtyper, giver en naturlig glød, dufter mildt af citrus.

-Day Cream Dry & Dehydrated skin / Dagcreme Tør & Dehydreret hud 50 ml. 199 kr. – forsegler og binder fugten til huden, antirynke effekt, ungdommelig og sund hud, dufter mildt af forskellige frugter og urter jeg kommer til at tænke på Spanien.

Dette er ikke et produkt jeg selv ville have købt inden teststart, da jeg finder markedet for hudpleje utroligt svært at gennemskue, hvad er bedre end andet og hvorfor – og ikke mindst hvad virker for mig, dertil er det også dyrt. Så jeg var lidt skeptisk til at starte med og på forhånd lidt opgivende, da jeg normalt ikke rigtigt gider bruge tid og penge på ansigtspleje.

Men jeg vil sige, efter jeg blot har prøvet disse produkter (faktisk allerede efter kun 2 dage), så er jeg fan. Det er nemt at bruge, det er blot en lille rensecreme i ansigtet, evt inden man går i bad, og så AHA cremen og til sidst lidt dagcreme. Det kan justeres lige efter min hudtype, det kan dog være lidt svært at ramme den præcise mængde af de forskellige cremer, så det er lige som det skal være, men efter nogle forsøg kan jeg mærke jeg har ramt det rigtige niveau. Til gengæld tænker jeg, at det er nemt at justere op i fx dagcremen, når det bliver koldere og jeg derfor får brug for at binde fugten mere.

Det mest overraskende og store gennembrud for mig ift. min hudpleje er dog, at der faktisk er forskel på tør og fedtet hud! Altså det vil sige, jeg sagtens kan have fedtet hud og samtidig stadig have tør hud! Den havde jeg ikke regnet med, og det tror jeg klart er med til at gøre dette til en succes for mig. Det føles simpelthen som om min hud er glad. Den er blevet mere elastisk, stadig fedtet til tider i løbet af dagen, men det er som om den har det bedre inde under alt det der fedtede. Bunden, den dybe hud har det meget bedre, og det kan mærkes langt op af dagen.

Jeg glæder mig simpelthen til at det bliver hhv. morgen og aften, hvor jeg igen kan vaske mit ansigt og smøre disse gode cremer i ansigtet igen, det giver virkelig en dejlig ren og sund følelse. Og det kommer SÅ meget bag på mig, at jeg faktisk gider gøre det, men denne gang tror jeg faktisk jeg bliver ved. Det virker som et godt match til min hud. Jeg er overrasket positiv og er sikker på jeg vil fortsætte. Langtids resultaterne må vi lige vente og se, men hvis det er som beskrevet i folderen, så vil det reducere startende rynker, da de starter med at komme ved for tør hud. Så der er lige nogle forventninger der forhåbentligt skal indfries der, tiden må vise.

Rensecremen skulle også være god og mild til at fjerne make-up, dog har jeg kun testet den uden brug af nogen former for Make-up.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – alle burde have behovet for at afrense sin hud.

Holdbarhed: MEGET GOD – det er utrolig drøjt i brug, og kan derfor holde længe, man får ikke mere ud, end man skal bruge pga. den smarte doserings tud.

Pris: GOD – rigtigt fornuftige priser fra 150,- til 230,- pr. stk.

Kvalitet: GOD – Virker troværdig og veldokumenteret, endda økologisk. Der er hurtige mærkbare forbedringer.


Kristina fortæller:

“Jeg har igennem den sidste måned været med til at teste de lækreste produkter fra Mellisa.

Mellisa producerer økologisk, plantebaserede hudplejeprodukter, og så produceres produkterne desuden her i Danmark, hvilket i mine øjne er et kæmpe PLUS! Mellisa-produkter er bl.a. uden parabener, syntetiske farvestoffer og hormonforstyrrende stoffer.

De produkter, jeg har testet, er deres Gentle Cleansing Milk, AHA-cream og Day Creme Dry & Dehydrated Skin, som jeg har brugt i nævnte rækkefølge hver morgen og aften.

Alle 3 produkter har en lækker konsistens, og er uden en træls, kunstig lugt. Cleansing Milk og Day Cream har nærmest ingen lugt, og AHA-cream har den lækreste, frugtagtige duft.

Noget af det første, jeg lagde mærke til ved produkterne, var den enkle og praktiske emballage med pumpe, hvilket gør produkterne super nemme at dosere. Desuden gør det enkle og ensartede design, at det kan stå fremme uden at se rodet ud.

Den første effekt jeg oplevede af produkterne var faktisk, hvor meget pænere min make-up lagde sig på huden. Der gik blot 4-5 dage, før jeg lagde mærke til en synlig forskel – en effekt jeg ikke havde regnet med, men som har gjort en verden til forskel for min morgenrutine.

Efter et par ugers brug oplevede jeg, at min hud ser sundere og mere ensartet ud. Jeg har tidligere døjet med meget uren hud, og har haft mange farveforskelle i ansigtet som følge af dette, men jeg oplever i høj grad, at de er mindsket over den sidste måned.
Alt i alt er jeg enormt positivt indstillet overfor produkterne, da jeg føler, de har givet mig noget ekstra i forhold til min tidligere hudplejerutine. Jeg har helt klart planer om at fortsætte med produkterne fremover, og tænker desuden, at jeg også vil prøve kræfter med andre produkter fra Mellisa.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Fugt til huden som rent faktisk har effekt, det er da brugbart!

Holdbarhed: GOD – Ved første øjekast synes 50 ml af lidt, men det rækker virkelig langt.

Pris: GOD – Det er ikke de billigste produkter, men de virker, og det synes jeg retfærdiggør prisen.

Kvalitet: MEGET GOD – Lækker dispenser, økologi, dansk produktion og effektiv fugt til huden.


Pia fortæller:

“Jeg har i en måned testet produkter fra Mellisa hudpleje.

  • Gentle Cleansing Milk.
  • AHA Creme/Serum
  • Day Cream Dry & Dehydrated Skin

Da jeg lider af hudsygdommen Rosacea, har jeg efterhånden været igennem et utal af dyre ”anti redness” cremer – dog uden rigtig af have fundet en creme som både reducerer rødme i huden og samtidig giver den fugt huden behøver.

Jeg besluttede derfor at boycutte de anti redness cremer som jeg plejer at bruge og i stedet kun at bruge Mellisas produkter – selvom Mellisa ikke reklamerer med anti redness effekt.

Et valg som jeg bestemt ikke har fortrudt. Jeg elsker bare Mellisas cremer. Min hud føles let og er blevet dejlig silkeblød – kan virkelig se en forskel!

Mellisa Gentle Cleansing Milk fjerner nemt foundation. Jeg føler den går i dybden og efterlader samtidig huden blød og frisk.

Rensemælken har dobbelt funktion, så den også kan bruges leave-on-fugtmaske. Det har for mig med utrolig tør hud, været virkelig dejligt. Jeg har ugentlig givet mit ansigt ekstra fugt.

AHA Creme/Serum giver virkelig huden et boost. Cremen absorberes hurtig og huden føles ikke fedtet efter brug.

Med efterfølgende brug af Day Cream Dry & Dehydrated Skin, har min hud fået en super dejlig blødhed.

Kan varmt anbefales, til de som har sart og tør hudtype ligesom jeg.

Hvad angår rødmen i min hud syntes jeg bestemt det er blevet mindre. Det tillægger jeg dog ikke en eventuel anti redness effekt i cremen, men nærmere at min hud endelig har fået den rigtige mængde fugt tilført.

Jeg er desuden fan af, at cremerne alle er med pumpe.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Er super fugtgivende.

Kvalitet/Holdbarhed: GOD – Produkterne er drøje i brug.

Pris: GOD – Synes at prisen er fin ift. kvaliteten og at det er økologisk.


Vores tester Maria har testet Mellisa hudpleje, med fokus på Mellisa Gentle Cleansing Milk, Mellisa AHA creme og Mellisa Day Creme Dry and Dehydrated Skin.

Maria fortæller:

“Jeg har ikke tidligere stiftet bekendtskab med Mellisa hudpleje produkter, men de er hurtigt blevet en fast del af min morgen- og aften rutine. Og jeg mærker en tydelig forskel på min hud efter jeg er begyndt at bruge dem. Min hud er slet ikke så fedtet og olieret efter jeg er begyndt at bruge dem, og huden er slet ikke så “efterårstør” eller fedtet som den plejer at være.(se bare forskellen på min pande på dette billede)

Produkterne er rigtig smarte med en pumpe, så produkterne ikke bliver klistret ind, fordi du bruger dine fedtede fingre fyldt med rensemælk eller creme på. Pumpen gør også at man får den perfekte mængde(i hvert fald for mit vedkommende) ud, så det passer til en rens. Alle tre dele kan anvendes af alle hudtyper, og måske er det ikke nødvendigt at bruge alle tre dele, da de kan sammensættes præcist til din hud, hvad enten den er fedtet eller tør.

Mellisa Gentle Cleansing Milk: en uparfumeret, effektiv, men blid rensemælk. der efterladen huden strålende og silkeblød. Den renser huden i dybden og samtidigt styrkes hudens barriere og fugtbalancen optimeres. Dens indhold af naturlige frugtsyrer hjælper med at oplæse samt fjerne døde hudceller. Kamille, citronmelisse, rosmarin samt aloe vera renser huden og virker antiinflammatorisk. Derudover indeholde den Wakametang, brun alge og gladback/poria som opstrammer og giver friskhed til huden. Og endnu mere specielt for rensemælken, så indeholder den Pentavitin, som er et naturligt og 100% plantebaseret aktiv, der giver en dyb fugtpleje i op til 72 timer. Den styrker hudens egen naturlige forsvar og hudbarrieren, og forhindre derved at huden dehydrer.

Mellisa AHA creme: AHA står for Alpha Hydroxy Acids. de er i forskellige molekylestørrelser og er baseret på naturlige frugtsyrer fra passionsfrugt, ananas og vindrue. De naturlige frugtsyrer sætter gang i hudens egen fornyelse og gør at huden genvinder sin naturlige glød. Derudover er der på ingredienslisten blåbær, lægestokroserod, havtorn, kamille, hybenkerneolie og c-vitamin. Og cremen har en skøn duft af appelsin/havtorn.

Mellisa Day Creme Dry & Dehydrated Skin: Den virker nærende, genopbyggende og blødgørende på tør hud. Den plejer med et højt indhold af naturlige planteolier, som jojoba, oliven, solsikke, avokado og squalane. Alt dette gør at huden hurtigt forvandler tørhed til smidighed og elasticitet og tilføjer en fugt til huden dagen lang. Rent og mineralholdigt gletchervand er med til at sikre huden fugt, da mineralerne kan trænge dybt ind i huden grundet elektrolytter og deres elektriske ladning. Hyaluron syre sikrer også en dyb fugt i huden. Den sikrer et sundt fugtniveau i al slags dehydreret, tør og sart hud, samt er med til at genopbygge hudens naturligt beskyttende barrierefunktion.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: GOD – dejlig effekt på huden og en følelse af, at den gør noget godt ved din hud uden at fylde dig med en masse unødvendige kemikalier.

Holdbarhed: MEGET GOD – renseprodukterne er meget gode i brug, og der vil derfor være til meget lang tid.

Pris: MEGET GOD – synes bestemt, at man får meget for pengene.

Kvalitet: MEGET GOD – her får man meget kvalitet for billige penge. Man får lækre renseprodukter og creme med et indhold og en effekt, som man ofte betaler meget mere for.


Anna Kathrine fortæller:

“Jeg har tidligere testet hårprodukter fra Mellisa hudpleje, med stor fornøjelse, så jeg glædede mig meget til at modtage endnu en pakke, og heller ikke her blev jeg skuffet.

Hudplejeserien fra Mellisa har et smukt, rent og fint look, alt er gennemført lige fra emballagen til den samlede oplevelsen hos Mellisa hudpleje. Produkterne er økologiske og der er tænkt over valget af råvarer, som er baseret på urter og planter, der er dyrket uden sprøjtegift. Særligt med alderen er jeg meget bevidst om, hvad jeg bruger af produkter og hvad jeg udsætter min krop for og her har Mellisa hudpleje, formået at skabe lækre produkter, som styrker min hud på bedste vis.

Mellisa Gentle Cleansing Milk:

Jeg kan godt være lidt doven, når en lang dag er gået og mine renserutiner skal derfor være nemme, derfor er denne rensemælk lige noget for mig. Den rengør og fjerner make up, samtidig med den renser mildt og effektivt i dybden. Den indeholder naturlige frugtsyre, som hjælper med at opløse de døde hudceller, og derved giver den huden en smuk udstråling.

AHA Creme/Serum:

Jeg har brugt AHA creme efter, at jeg har renset min hud om morgenen. Den eksfolierer huden, samtidig med at den bevarer fugten i min hud. Den indeholder en høj koncentration af naturlige frugtsyre, som bl.a. sætter gang i hudens cellefornyelse. Den har givet min hud en skøn glød også har den fin konsistens, som er nem at smøre ud.

Day Creme Dry & Dehydrated skin:

Jeg har nu brugt cremen i små 4 uger og jeg er meget positiv. Jeg kan godt døje lidt med min hud på denne årstid og den mangler altid fugt. Her får min hud intens fugt og pleje fra planteolier som bl.a. indeholder jojoba, oliven, solsikke og avokado. Derudover har cremen flere anti rynke aktiver og selvom alderen kun siger 31 år., er det altid godt at være på forkant.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er vigtigt, at passe på sin hud og pleje den med gode produkter.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg synes, at produkterne er drøje i brug og derfor holder de længe.

Pris: MEGET GOD – Priserne ligger fra 149 kr. til 229 kr. Jeg synes priserne er fine, lækre produkter koster og her synes jeg faktisk at disse er meget fair.

Kvalitet: MEGET GOD – Der er ingen tvivl om, at kvaliteten er i top og man fornemmer, hvordan Mellisa Hudplje arbejder for at skabe lækre økologiske cremer, som kun indeholder det bedste for og til huden.


Betina fortæller:

“Jeg har testet tre lækre produkter, fra Mellisa Organic Skincare. Det er en økologisk hudplejeserie, som skal hjælpe os, med at gøre vores hud klar til vinteren. Den skal hjælpe os med, at få bugt med den tørre dehydreret hud, som mange oplever, inklusiv mig selv.

Mit førstehånds indtryk var, at de havde et meget fint og enkelt design. Da jeg så begyndte at bruge dem, blev jeg meget positiv overrasket. De er så lækre at påføre, og har den skønneste duft.

Mellisa Gentle Cleansing Milk. Den er så dejlig silkeblød, med en mild duft. Jeg er virkelig blevet kampe fan af den. Det er en rens, der både kan tages af med en våd klud, eller bare tørres af med en vatrundel. Den efterlader min hud så blød, og med en dejlig ren og frisk fornemmelse.

Mellisa AHA Creme. Det er et cremeserum jeg påfører efter jeg har renset huden, den har en frisk duft af blandt andet passionsfrugt og ananas. Den er meget blød og lækker, og min hud er vild med den. Jeg kommer nogle gange et lille tyndt ekstra lag på hvis jeg kan mærke, at min hud har suget godt til sig.

Day Creme Dry & Dehydrated Skin. Er en dagcreme, som jeg er blevet utrolig glad for. Jeg kommer den på efter AHA cremen. Den har ligesom AHA cremen en frisk duft, men ikke lige så skarp, hvilket jeg syntes er skønt. Den absorberes hurtigt og det gør, at jeg ikke skal vente så længe med at komme makeuppen på. Derudover så har jeg også brugt den som en natcreme, jeg har bare påført et ekstra lag, eller smurt to gange, når første omgang var suget ind.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – de 3 produkter er så lækre og efterlader huden silkeblød. De giver det fugt og pleje, ens hud har brug for, specielt i de kolde måneder.

Holdbarhed: GOD – alle produkterne er drøje i brug,

Pris: GOD – Cleansing Milk 149 kr. – Face Gel 199 kr. – Day Creme 199 kr.

Jeg syntes bestemt at man får meget for pengene. Det er en pris, de fleste kan være med på og tilligemed får man, et rigtig godt produkt der gør en forskel på ens hud.

Kvalitet: MEGET GOD – Produkterne er af høj kvalitet. Det kan man både mærke og se, når man påføre dem, og se på de resultater der kommer efter.


Vores tester Jannie har også testet hudplejeprodukterne fra Mellisa organic skincare.

Jannie fortæller:

“Jeg har testet 3 produkter.

Mellisa gentle cleansing milk: en uparfumeret og effektiv rensemælk. den renser mildt og effektiv huden i dybden, samtidig med at hudens barriere styrkes og fugtbalancen optimeres.

Mellisa AHA creme: en cellefornyende og fugtskabende cremeserum til alt slags hud. Den er eksfolierer og bevare fugten i huden så huden genvinder sin naturlige glød. Cremen opløser og fjerner døde hudceller.

Day creme dry & dehydrated skin: en nærende, genopbyggende og blødgørende creme, den er især god til tør og stram hud. Den sikrer et sundt fugtniveau i alt slags dehydreret, tør og sart hud, samt genopbygger hudens naturlige beskyttende barrierefunktion.

Jeg går ikke med makeup til hverdag da jeg arbejder i et køkken, hvor det ikke rigtig passer ind så jeg tænkte lidt, hvad skal jeg dog bruge en rensemælk til. Jeg har altid opfattet det som en makeupfjerner. Jeg begyndte at bruge disse 3 om aftenen i stedet for om morgenen. Min hud bliver meget belastet i løbet af en arbejdsdag både i forhold til varme, fugt og fedt.

Jeg renser min hud med rensemælk hver aften inden jeg går i bad og bruger AHA og day cremen bagefter. Jeg er meget overrasket over disse cremer, jeg har fået en meget mere fugtig og glat hud efter jeg er begyndt at bruge disse. Min favorit er helt klart AHA cremen den dufter rigtig dejlig frisk af citrusfrugter og tilføjer masser af fugt.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – man føler, at produkterne gør noget rigtig godt for huden og det er produkter man alligevel bruger hverdag.

Holdbarhed: GOD – de holder længe da man kun skal bruge 1 pump af dem.

Pris: MEGET GOD – det er ikke de dyreste produkter, økologiske produkter koster tit meget mere end disse.

Kvalitet: MEGET GOD – man får nogle rigtig lækrere produkter i en rigtig god kvalitet, og man kan mærke effekten af dem.


Mette fortæller:

“Jeg har testet Mellisa’s Cleasing Milk, Aha creme og Day creme Dry & Dehydrated skin.

Fælles for Mellisa’s produkter er at de er økologiske og rig på aktive og hud forbedrende ingredienser.

Jeg har tendens til tør hud og har derfor brugt alle 3 produkter som anbefalet. Med en lag på lag tanke starter jeg med Cleasing Milk som jeg er meget overrasket over er en tyk og lækker creme. Det synes jeg ikke er så tit man oplever at en rensemælk har den konsistens.

Men til trods for konsistensen er den nem at påføre og smøre ud, samt at vaske væk med vand.

AHA cremen er en fugtskabende serum som fjerner døde hudceller og derved sikrer en forbedret fugt i huden.

Til slut har jeg brugt dagcremen som giver en forfriskende fornemmelse at få på og holder huden fugtet længe, uden at den fedter og klistre.

Fælles for alle cremerne er at jeg synes de har en mild og naturlig duft.


I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Vi har alle brug for at passe på vores hud, så her er cremerne nødvendige.

Holdbarhed: MEGET GOD. Jeg synes produkterne er meget drøj i brug og holder derfor længe

Pris: GOD. Produkterne koster mellem 149-229 kr og det synes jeg er en rigtig rimelig pris for økologisk, dansk hudpleje.

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten er i top og Mellisa hudpleje indeholder ikke parabener, syntetiske farvestoffer eller hormonforstyrrende stoffer.


Joan har testet sammen med datteren Maria på 11 år og fortæller:

“Vi har testet tre produkter til ansigtpleje, Mellisa Gentle Cleansing Milk, Mellisa AHA Creme og Melissa Day creme Dry & Dehydrated Skin.

Vi modtog denne smukke pakke  i starten af oktober måned, og sammen med produkterne var der en fin beskrivelse af, hvordan man skulle bruge dem. For om vinteren tager vi ofte flere lag tøj på, for at holde varmen, og på samme måde kan man tage flere lag creme på, for at beskytte huden.

Selve cremerne er i nogle smukke beholdere, som bestemt gerne må stå fremme i mit hjem, og samtidig er det superlet at dosere, da de alle har en pumpefuntion, som er let at bruge for alle.

En ting jeg aldrig havde tænkt på før, men det giver ret god mening.

En anden fordel ved produkterne er, at selvom min datter og jeg har forskellige hudtyper, hendes fedtet mens min er tør, ja så kan vi bruge de samme cremer, bare på forskellig måde. Det er da genialt.

Især dagcremen har en rigtig dejlig frisk duft, som man bliver helt glad af.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – alle cremer er supergode, og lette at anvende.

Holdbarhed: GOD – De er forholdsvis drøje i brug, så der er til lang tid.

Pris: GOD – Samlet pris for de produkter er 497,- og det er billigt, da de holder længe, og der er den store fordel at både barn og mor i familien kan bruge de samme cremer.

Kvalitet: MEGET GOD – Det er nogle meget lækre cremer og de er lette at anvende.


Vores gæstetester Sabrina har testet 3 hudpleje produkter fra Mellisa

Sabrina fortæller:

“Jeg har testet nogle virkelig gode hudprodukter fra Mellisa, min hud har det så godt efter jeg er begyndt at bruge dem hver dag, eller i hvert fald hver. 2. dag. Min hud kan godt gå hen og blive tør til tider afhængig af hvordan fugtigheden er udenfor og når jeg nu arbejder i et køkken til dagligt med damp fra gryder og ovne, er det også med til at udtørre min hud.

Først bruger jeg Mellisa gentle cleansing milk, vasker det af med lunket vand. Derefter kommer jeg Mellisa AHA cream på, det er et serum og når det er trukket godt ind i huden, kommer jeg Mellisa day cream – dry & dehydrated skin på og så er min hud ellers godt beskyttet mod efterårs kulden udenfor.

Min hud bliver dejlig blød, får en skøn glød og dufter dejligt.

Det er helt sikkert nogle produkter jeg vil fortsætte med at bruge og anbefale til andre.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – For mig er det vigtigt at passe og pleje ens hud og det hjælper de her 3 produkter med at gøre.

Holdbarhed: MEGET GOD – Den holder længe, da man ikke behøver at bruge så meget creme af gangen – en lille klat af hver, er alt hvad man behøver at bruge pr. gang.

Pris: GOD – Jeg synes prisen på produkterne er virkelig gode, da det er en prisklasse hvor alle kan være med fra 149 kr til 199 kr.

Kvalitet: MEGET GOD – Flot stilren emballage, cremerne har en god konsistens, nemme at påfører og har en dejlig duft.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO Technic Volvo Dumper nr. 42114