TEST af Tumlepude.dk – Testfamilien
TEST af BOBLES BREAK MAD OG MOTORIK BABYPAKKE

TEST af Tumlepude.dk

Tre af vores testfamilier har testet tumlemøbler fra tumlepude.dk

Mie V fortæller:

“Vi har testet møbler fra tumlepude.dk –  Malsø børnemøbler er etableret af Ib Malsø, som har mange års erfaring med produktion og salg af børnemøbler til institutioner, hvorfor han ønskede at skabe nogle møbler som kunne tilgodese børnenes behov for bevægelse og leg, samtidig med at de passer ind i det nordiske hjem.

Malsø produkter henvender sig til børn i alderen fra 1-6 år. Deres sortiment af tre forskellige slags produkter. Puf, pude og bønne, som kommer i flere forskellige størrelser og to farver.

Vi har modtaget tre puffer. En i hver størrelse. I den karry farvede model.

Herhjemme bruger vi de tre puffer til mange forskellige ting.

I stuen har vi brugt dem til “ekstra siddepladser”, da de passer fint ind i farven til vores stil.

De små har også fungeret fint som et lille sidebord, når man lige har slænget sig foran fjernsynet. Puffen er lavet af en hård skum, så man kunne sagtens stille en kop kaffe på den.

Drengene har brugt dem både som siddepladser og tumlemøbler på deres værelser.

Der er gået sport i at sætte dem alle sammen ovenpå hinanden og kravle rundt på dem eller bruge dem til jorden er giftig baner. De er også blevet brugt til at ligge på maven og trille om kap igennem stuen.

I testperioden har jeg ikke vasket betrækket selvom man kan. Det har været nok for os lige at tørre dem af med en mikrofiber klud, for at fjerne de pletter drengene fik lavet.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering af tumlepude.dk er:

Nytteværdi: MEGET GOD – hjemme hos os, har de haft en rigtig høj nytteværdi og bliver brugt dagligt.

Holdbarhed:  MEGET GOD –  Betrækket er lavet ef eco-tex bomuld og holder rigtig fint. Betrækket kan vaskes på 30 grader. Vi har dog kun haft behov for at rengøre det med en klud i testperioden.

Kvalitet MEGET GOD – Skummet holder stadig formen og jeg skal hilse at sige, at der er blevet tumlet med det. Alt i alt virker det til, at være af rigtig god kvalitet.

Pris:  GOD –  Pris – Stor puf: 1960 kr. Mellem puf: 810 lille puf 560 kr. meget tilsvarende andre produkter på markedet.


Christine fortæller:
“Vores tre børn Joshua 10 år, Josephine 7 år og Vega 2 år har fået lov at teste tumlemøbler fra tumlepude.dk”

Jeg kendte ikke konceptet men da jeg kiggede på deres hjemmeside var der mange ting som med det samme faldt i min smag. Ib Malsø som er grundlæggeren bag disse produkter har placeret produkterne i tre forskellige kategorier; Puf, Pude og Bønne.

Vi har testet en stor bønne (pris 1.990,-) og en lille pude (pris 1.010,-) begge i farven turkis.

Alle deres produkter er har aftageligt betræk, der kan vaskes ved 30 grader. Puderne er fyldt med “memory skum” som vi personligt kender fra vores egne madrasser i sengen. Alle textilerne har iøvrigt ØKO-TEX 100 cetifikater. Bønnen er lavet af koldskum med høj densitet og vægtfylde så barnet kan uden probelemer tumle rundt, uden holdbarheden tager skade.

Den store bønne er velegnet til leg og motorisk udvikling. Den er ret stor og der er derfor plads til alle tre børn på den, samtidig.
Bønnen har der været rift om. De to store fandt hurtigt ud af, at man ligger virkelig godt på den når man eksempelvis ser iPad.

Vega vil helst “gyng-gang” på den så den kan også bruges som en vippe. Der er egentlig ikke grænser for dens funktioner. Vi har virkelig brugt den meget.

Bønne L måler: Længde 118 cm, højde 35 cm, bredde 50 cm.

Vi har også testet en lille pude. Den er i samme farve som bønnen og har primært været på Josephines værelse. Vi fandt en god plads til den på værelset og her er der godt nok læst mange bøger, nusset med hunden og kigget på iPads. Pladsen er klart den fortrukne på værelset.

Den lille pude er nemlig en rigtig lille hyggemadras. Puden er nemlig fyldt med “memory skum” som former sig efter barnet. Der er en fin lille hank i, så barnet selv kan hive puden med sig. Puden er betrukket med 100% polyester og har en skridsikker bund. Stoffet er enormt slidstærkt og nemt at tørre af, hvis barnet spilder noget.

Pude S måler: Højde 15 cm, diameter 70 cm

Jeg kunne sagtens finde på at investere i de forskellige PUF fra tumlepude.dk.

Jeg er vild med karry farven og den turkise farve som produkterne laves i. De passer ret godt ind i vores hjem, så det faktisk er noget man samtidig synes er pænt at have stående fremme.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: GOD – Jeg er fan af produkter der har flere forskellige anvendelsesmuligheder og det har produkterne fra tumplepude.dk helt klart!

Holdbarhed:  MEGET GOD –  Betrækket på puden er enormt slidstærkt. Betrækket på bønnen virker noget tyndere. Begge produkter er dog stadig som nye og har ingen brugstegn her efter testperioden. Jeg er sikker på vi kan have produkterne i mange år.

Kvalitet MEGET GOD – Jeg er positivt overrasket over hvor godt skummet holder formen på bønnen og at betrækket stadig er så fint på puden. Kvaliteten er i top!

Pris:  MINDRE GOD –  Desværre lidt til den dyre side, når man sammenligner med andre på markedet. Når det så er sagt betaler man også for nogle produkter som man holde mange år. Pris og kvalitet hænger ofte sammen.


Mie har også testet produkter fra Tumlepude.dk med hendes store børn på hhv. 8 og 12 år.

Mie I afslutter:

“Herhjemme har vi også haft fornøjelsen af, at teste produkter fra Tumlepude.dk. For selvom målgruppen måske umiddelbart er til de lidt mindre børn, så har vores store børn haft stor glæde af de store tumlepuder i str. L.

Det er en stor dejlig hyggepude hvor kærnematerialet i den indvendige pude er knust memory foam (som kan efterfyldes, hvis der skulle opstå behov for dette).

Vi har primært brugt puderne som læsestation eller tv-hygge pude.

Ungerne har modtaget en pude i hver sin farve. Farverne passer super godt ind til den nordiske stil.

Kærnematerialet i den indvendige pude er knust memory foam og kan efterfyldes, hvis der skulle opstå behov for dette. Derfor føles det også ligeså skønt som på en god madras at ligge på puderne. Hvis man skubber de to puder sammen, så har man faktisk en ekstra gæsteseng. Magnus er faldet i søvn på puderne op til flere gange

De store piger på 12 år synes også at det er mega hyggeligt at slænge sig på puderne. Alt i alt er det nogle produkter der passer perfekt ind hjemme hos os og de bliver brugt dagligt.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: GOD – Det er selvfølgelig ikke en nødvendighed – men ud fra hvor ofte puderne bliver brugt ift til den lænestol vi også har stående i stuen, så kan jeg kun sige at nytteværdien er GOD. 

Holdbarhed:  MEGET GOD – Indtil ser produkterne stadig ud som nye og har ikke ændret form.

Kvalitet MEGET GOD – Alle produkterne er fremstillet af højkvalitets skum med høj densitet og hårdhed. Betrækket er fremstillet af tekstiler med ECO-tex mærke med høj slidstyrke. Betrækket kan aftages og vaskes ved 30 C.

Alle produkter er fremstillet i Europa.

Pris:  MIDDEL – den store pude koster 1.570 kr. Det er en del for en stor pude. Men den er også i virkelig lækker kvalitet, så man betaler for den gode kvalitet.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af BOBLES BREAK MAD OG MOTORIK BABYPAKKE