Test af N’Sleep junior – Testfamilien
TEST af Magnetic tiles fra Randomshop

Test af N’Sleep junior

Vores tester Line har sammen med sin datter, Alberte, testet en række forskellige produkter fra N’Sleep.  

 

Line fortæller: 

Min datter, Alberte, har været så heldig at få lov til at teste en komplet sengepakke fra N’Sleep bestående af følgende produkter:  

N’Sleep er en dansk familievirksomhed, der hovedsageligt udvikler, designer og producerer forskellige produkter til sovemiljø som blandt andet dyner, puder, madrasser m.m. til både babyer, børn og voksne. Fælles for produkterne er, at de er beriget med naturmaterialet, kapok, der er medvirkende til at skabe de bedste forudsætninger for en god nattesøvn, da det virker både ventilerende og isolerende. Ydermere er kapokfibrene allergivenlige og økologiske. 

Vi har tidligere testet en ammepude samt babypude fra N’Sleep, som vi har været rigtig glade for, så da vi fik mulighed for at teste produkter til Albertes juniorseng, glædede vi os straks til at komme i gang. Alberte er 2,5 år gammel og har sovet i sin tremmeseng indtil for nylig, hvor vi har købt en brugt juniorseng til hende med en tilhørende madras, hvorfor en kæmpe opgradering heraf ikke kunne passe bedre.  

Da vi modtog pakken, hoppede Alberte op på madrassen og lagde sig til rette, mens hun sagde ”Jeg vil gerne sove her, mor”. Madrassen er fast og virkede straks mere komfortabel sammenlignet med den gamle. Den består af kapokfibre, der ikke binder fugt, hvorfor det er umuligt for støvmider at leve deri, hvilket gør den allergivenlig. Ydermere er den bæredygtig og fri for kemi. Madrassen kan virke en smule hård i sig selv, hvis man er vant til en blødere af slagsen, men det anbefales faktisk med en hård madras til babyer og børn, da det støtter opbygningen af deres knogler, hvorfor den er god og værd at overveje. Alberte har sovet rigtig godt på den, og det har ikke krævet tilvænning for hende at skifte fra den gamle. Tværtimod.

N’Sleep anbefaler, at man anvender en rullemadras henover selve madrassen, da den beskytter for både uheld og slitage og dermed er medvirkende til at forlænge levetiden. Rullemadrassen er svedtransporterende, isolerende og ventilerende, hvilket gør, at Alberte hverken sveder eller fryser, når hun ligger på den. Slutteligt har hun selvfølgelig et lagen på, der fungerer som den sidste beskyttelse af både madras og rullemadras. Da vi pakkede rullemadrassen og stræklagenet ud, blev jeg positivt overrasket over, hvor bløde de begge er.  


Alberte har som nævnt også testet en juniordyne- samt pude, som begge er beriget med kapok naturfibre ligesom de ovennævnte produkter. Dynen og puden er derfor ligeledes isolerende og ventilende, hvilket medvirker til at opretholde en stabil kropstemperatur natten igennem. Alberte har ikke frosset en eneste nat og ej heller været svedig, når hun er vågnet. Da vi pakkede dynen ud, var jeg faktisk lidt skeptisk, da jeg synes, den virkede hård, tung og meget fast og ”sammenpresset” i materialet sammenlignet med hendes tidligere dyne, som er meget mere luftig. Den kan ikke omsvøbe Alberte på samme måde som en ”blød” dyne, men den har så mange andre gode egenskaber, der opvejer det. Jeg fandt i hvert fald hurtigt ud af, at min skepsis blev gjort til skamme, da det viste sig, at Alberte sov helt fantastisk med den allerede fra første nat.  

Nu har hun to juniordyner, og hun vælger altid selv dynen fra N’Sleep, hvilket beviser meget godt, at den er fantastisk – også igennem et barns perspektiv.

I løbet af testperioden havde hun en nat, hvor hun desværre tissende igennem bleen, hvilket resulterede i, at dynen blev våd og måtte vaskes.  

På dynen er der QR-kode, som fører til en vaskeanvisning, når denne scannes på telefonen. Her står der udførligt, hvordan vask af dynen skal håndteres. Jeg fulgte guiden og fik dynen vasket, hvorefter den kom en tur i tørretumbleren som anbefalet. Jeg tilføjede tre rene tennisbolde, som medvirkede til at skille kapokfibrene fra hinanden. Tørretiden var ekstremt lang, og jeg måtte flere gange tage dynen ud for at banke på hver enkelt firkant, hvilket også stod i vaske/tørre anvisningen. Gennem processen var jeg spændt på, om den ville blive normal igen, men da den var helt tør, var den som ny. Så du kan sagtens kaste dig ud i at vakse din dyne, hvis uheldet skulle være ude uden at være bange for, at den går i stykker.

Vi ved alle, hvordan en god nattesøvn bidrager til, at man kan hænge sammen den efterfølgende dag, og der er ingen tvivl om, at man giver sig selv eller sit barn de bedste forudsætninger for netop en god nattesøvn, hvis man vælger at investere i produkter fra N’Sleep. Selvom det kan være mange penge at bruge på én gang, vil jeg slutteligt pointere, at det er værd at huske, at pris og kvalitet ofte hænger sammen, og der er absolut ingen tvivl om, at du ved køb at produkter fra N’Sleep får den bedste kvalitet. Kæmpe anbefaling herfra!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris, kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.  

I dette tilfælde bliver ratingen:  

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er ikke til at undvære nogle af ovennævnte produkter, hvorfor nytteværdien er meget god. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Som det fremgår af N’Sleeps hjemmeside, er deres produkter lette at vedligeholde. Det er ikke nødvendigt at vaske hverken dyne eller pude, da en tur i tørretumbleren fjerner støvmider og bakterier fra produktet, hvorfor jeg vurderer, at holdbarheden er meget god. 

Pris: GOD – De vejledende udsalgspriser er 799 kr. for dynen, 319kr. for puden, 1.799 kr. for madrassen, 719 kr. for rullemadrassen og 249 kr. for stræklagenet, hvilket umiddelbart kan lyde af mange penge – især hvis man vælger at købe alle produkterne samlet. Dog synes jeg, det er vigtigt at huske, at pris og kvalitet hænger sammen, og jeg kan ærlig talt godt skrive under på, at der her er tale om gode produkter af meget høj kvalitet.  

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg har ikke en finger at sætte på produkterne!


Vores tester Heidi har sammen med hendes søn Lauge på 3 år testet junior drømmesættet fra N’Sleep. Drømmesættet består af en rullemadras, juniordyne og juniorpude. Alle delene er fyldt med det fordelagtige naturfyld kapok, som både er ventilerende og isolerende. 

Lauge er en meget varm dreng og har aldrig kunne sove med en dyne på uden at vågne badet i sved, så jeg var spændt på, hvordan han ville reagere på det nye drømmesæt. 

Allerede første nat oplevede vi som forældre en noget mere rolig søvn fra Lauges side. Han havde ikke alle de opvågninger som normalt, og han føltes varm og godt tilpas, uden at være våd. Han sov næsten hele natten med dynen på og med hovedet på hovedpuden, hvor han normalt flytter sig rundt, fordi det bliver for varmt for ham. 

Vi har en del allergi i familien, men har aldrig fundet de helt rigtige allergivenlige dyner og puder før nu. Vi som forældre oplever, at Lauge hoster mindre om natten og har mindre brug for sin vanlige inhalationsmaske, efter at han har fået drømmesættet fra N’Sleep. 

Storebror Oscar på 4 år så også sit snit til at prøve sættet. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi har fået en helt anden dreng, der sover bedre og mere sammenhængende om natten. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne virker meget slidstærke og kan holde til meget.

Pris: MIDDEL – Sættet koster 1.649 kr. på tilbud, hvilket er en god pris, for nogle gode produkter, lidt til den dyre side efter vores økonomi.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er virkelig god, og man kan se på produkterne, at der er kræset for detaljerne, og når man læser om historien bag N’Sleep, kan man læse, at de går meget op i kvalitet og at skabe et sundt, naturligt og allergifrit sovemiljø for hele familien.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Magnetic tiles fra Randomshop