Test af Banan-madkasse fra Shop2Kids.dk – Testfamilien
Uldserie fra Småfolk

Test af Banan-madkasse fra Shop2Kids.dk

Vores lille testfamilie fra Thisted, har haft fornøjelsen af at skulle teste en såkaldt “Bananskal”, som man kan finde i Shop2Kids‘ fine sortiment.  Bananskallen fås i flere forskellige farver.

Bananskallen beskytter bananen fra at blive mast under transport. Den passer til alle bananer og har ventilationshuller, som gør at bananen holder sig frisk længere.

På bananskallen er en firkantet plade, hvorpå man fx kan skrive barnets navn. Bananskallen er lavet af genbrugsplast, tåler maskinopvask, er levnedsmiddelgodkendt i Sverige og EU mærket 1935/2004.

Her er resultatet af vores test

Sophie fortæller, at “det var med et smil på læben da jeg åbnede pakken med bananbeholderen. Den ser lidt mystisk ud, men jeg var til gengæld nærmest allerede på forhånd sikker på at den vil være et hit hjemme hos os.”

“Kl.8.30 puttede jeg en banan i beholderen og lagde den i min taske, ved siden af lagde jeg en uden beholder. Min taske er i et skab hele dagen mens jeg er på job. Derfor bliver begge bananer altså skånet en del, i forhold til eksempelvis hvad de vil blive udsat for i en skoletaske hos et barn. Jeg lod begge banner ligge i min taske i præcis et døgen for at se forskellen. Billedet taler vist for sig selv !!”

10590457_10152938819128223_1443506016734715712_n 10802082_10152938819133223_827215125377049201_n

Den banan der har været udenfor beholderen er væsentligt mere brun og ikke særlig indbydende. Desuden har den flere store områder hvor den er helt blød, derfor røg den lige i skraldespanden. Det er hvad der ofte sker hjemme hos testfamilien fra Thisted. Sebastian på snart 3 år elsker bananer.  Derfor har de altid en eller to med i tasken når de er på farten, og det ender altid med en brun banan, der er lige til skraldespanden, hvis ikke han når at spise den. Derfor er testfamilien på Thisted ikke i tvivl om at denne beholder bliver guld værd på deres ture.

Alle vores tests på testfamilien.dk vil blive bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Og vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde vil vi rate:

Nytteværdi: Meget god (man mindsker mad spild)

Holdbarhed: Meget god (den vil kunne anvendes igen og igen)

Pris: Super god ( prisen er super god, den er i vores husstand hurtigt tjent ind)

Kvalitet: Meget god

Så top karakter til dette produkt 🙂

Lige nu fås Bananskallen til 39,95 kr. hos Shop2Kids.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uldserie fra Småfolk