Shop2kids spisetid – Testfamilien
That's our house fra thatsmine.dk

Shop2kids spisetid

Indeholder Reklame 

Vores tester Jeannie har testet og anmeldt spisedele fra www.Shop2Kids.dk

Jeannie fortæller:

“Med posten kom der en fin pakke med 6 forskellige dele, som kan anvendes i en spisesituation.

  1. Swing Short – Grøn/lilla – Boon (49,95,-)
  2. Catch bowl – Blå/grøn – Boon (129,95,-)
  3. Benders ske – Blå/grøn – Boon (79,95,- samlet med gaflen)
  4. Benders gaffel – Blå/grøn – Boon (79,95,- samlet med skeen)
  5. Snack Ball – Grøn/lilla – Boon (79,95,-)
  6. Squirt doseringsske – Grøn – Boon (99,95,-)

BILLEDE 1

Det første produkt, vi fik testet herhjemme, var tudekoppen. Min datter på 9 mdr. har aldrig drukket fra flaske eller anden tudekop, så jeg var spændt på, om hun overhovedet var med på, at vi skulle til at teste denne kop.

Til min overraskelse gik det faktisk meget godt. Det virker som om, der nemt kommer væske ud af koppen, selvom den er spildfri, og det fandt lillepigen hurtigt ud af. Hun er især glad, hvis hun selv får lov til holde koppen, og den er supernem for hende at holde, da formerne og størrelsen på den gør det nemt for hende.

Designet er godt for en baby, men hvis man tager låget af, eller hvis det falder af, hvilket det har gjort et par gange, så kan det godt være svært at få på igen.

BILLEDE 2

Skålen er altså bare supersmart! Der er nemlig sugekop i bunden. Tit står jeg med babyen på den ene arm, imens jeg f.eks. rører i grøden med den anden, og så det er det dejligt nemt, når skålen ikke kører med rundt, men faktisk sidder fast på bordet på grund sugekoppen i bunden af skålen.

Hvis du skal bruge lidt ekstra penge til babyudstyret, kan du nemt og hurtigt sammenligne mulighederne for forbrugslån her.

Den blå kant, I ser på billedet, er en opsamlingskant. Før jeg tog skålen i brug, var jeg meget spændt på, om den der opsamlingskant nu også ville fungere og ikke bare være i vejen, men den er faktisk god. Fordi der som sagt er sugekop i bunden af skålen, kan man sætte skålen sådan, at maden, der ikke ender i munden, opfanges tilbage i skålen eller bliver siddende på opsamlingskanten.

BILLEDE 3

Det der med bestik til babyen synes jeg kan være lidt svært, for jeg synes ofte, at skeen enten er for dyb eller for store, eller også er formen bare ikke god til babyens mund.

På det her bestik er formen helt rund, lille og ikke dyb, men de var rigtig gode for min datter, og al maden, der er på skeen/minigaflen, ryger nemt ind i munden. Gaflen er rigtig god til det lidt grovere mad.

Det er også supersmart, at leddet ude ved enden er bøjeligt, så man kan tilpasse det, hvis man enten sidder ved siden af eller foran barnet.

De to dele er superlette og har et virkelig godt design.

Da jeg fik øje på en lilla “bold” med grønt låg, var min første tanke: “Hvad er dog det?” Men så læste jeg mig frem til på æsken, den var anbragt i, at det er en snackbold, hvilket jo er supersmart.

Dog er min datter på 9 mdr. lige lille nok til at have glæde af den, men min søn på 3 år synes, den er supersjov at løbe rundt med og f.eks. have rosiner i, og han har også haft den med i børnehave til eftermiddagssnack.

Det er også ret smart, at den er lavet af en fast form, så indholdet ikke kan mases sammen og gå i stykker.

Bøtten kan deles i to dele på midten, så den er nem at rengøre.

BILLEDE 4

En doseringsske har jeg aldrig hørt om før, så den var jeg virkelig spændt på, men jeg synes, at konceptet med den lød rigtig smart, da jeg læste lidt på æsken, den var opbevaret i.

Jeg lavede grød hjemmefra og puttede det ned i skeen (der medfølger et låg, så maden bliver i skeen). Vi skulle på en lang køretur, og skeen var oplagt at tage med der, og jeg må sige, at nu kan jeg ikke undvære den ske! Den er altså bare supersmart, og lillepigen har nemt ved at spise fra den – og jeg tror faktisk, at hun synes, den er lidt sjov.

Dog vil jeg sige, at den er lidt svær at rengøre/tørre, da bunden er meget spids.”

BILLEDE 5

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Spisedele til en baby kan man aldrig få nok af, da de små pus spiser mange små måltider i løbet af dagen.

Holdbarhed: MEGET GOD. Det er i en kraftig kvalitet og holder sig pænt, også efter en tur i opvaskemaskinen. Selvom man bøjer bestikdelene ofte, virker det ikke til at det bliver slidt. Jeg har haft alle produkterne i opvaskemaskinen, og det klarer de fint.

Pris: MEGET GOD. Jeg synes, at priserne er fine, da det er noget andet end det “normale”. Der er kræset for detaljerne, og designet er godt.

Kvalitet: MEGET GOD. Det tåler meget såsom at ryge på gulvet, at komme i opvaskemaskinen og at blive kogt. Alle produkterne er også BPA-fri, phthalat-fri og PVC-fri.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That's our house fra thatsmine.dk