Tuleko Safe Travelers’s table – Testfamilien
Sansetæppet Heavy Sleeper

Tuleko Safe Travelers’s table

Vores tester Marie har sammen med sin søn Magnus testet et Tuleko Safe Travelers?s table fra www.abeungen.dk

IMG_5276

Marie fortæller:

?Det var perfekt timet for os at skulle teste dette bord, da vi skulle køre til Sønderjylland – en udflugt på 3,5 timer.

Vores søn, Magnus, er ikke stor fan af at køre i bil, så derfor tog jeg med kyshånd imod hjælpemidler, der kunne gøre den lange køretur bare LIDT bedre.

Tuleko Safe Travelers Table er et sammenklappeligt bord, der kan anvendes på bilturen, i flyet, toget og bussen. Derudover kan man også spænde det på klapvognen. Det giver børnene mulighed for at tegne, lave puslespil, spise og mange andre former for leg og underholdning, hvilket er ideelt til lange køreture.

IMG_5262

Bordet er lavet af blødt skum, og så er der en gennemsigtig lomme med et Europakort. Kortet kan skiftes ud med ens barns egne tegninger . På siden af bordet er der lommer, som også kan foldes helt sammen, når bordet ikke bruges. Men det er genialt med de lommer, så man kan opbevare drikkedunk, mad, sutter osv., så det ikke flyder rundt i bilen. Og så har bordet lidt høje kanter, så tingene ikke kan trille ud over kanten.

Allerførste gang, vi tog bordet i brug, var på den lange tur til Sønderjylland. Magnus? første reaktion var, at han synes, at det var mærkeligt, at der skulle være noget foran ham, men det gik hurtigt op for ham, at der var noget spændende at kigge på (verdenskortet med de mange animationer). Og så fik han sin drikkedunk og lidt snacks serveret, og så var den et hit. Og vi slap for hele tiden at vende os om for at give ham drikkedunken, da den ikke kunne falde ned. Det var skønt!

Efter et stykke tid faldt han i søvn, og så var det nemt bare at vende mig om og klikke bordet af. Man kan nemt klikke det af i begge sider uden at skulle stoppe bilen og gå ud. Og da bordet var koblet af, foldede jeg det blot sammen og lagde ned på gulvet på bagsædet.

IMG_5015

Både på turen derned og på hjemvejen havde vi en glad og tilfreds dreng! Han blev godt underholdt af animationerne på verdenskortet, og vi kunne række ham drikkevarer, snacks og legetøj, som han kunne sidde med meget længe uden, at det faldt ned. Så det var helt klart et hit både hos ham og os!

Efterfølgende afprøvede vi det også på både vores egen klapvogn og mine forældres, og den passer fint til alle modeller – den skal bare lige strammes ind alt efter hvor stor, klapvognen er. Desuden skal der helst være en bøjle, som bordet kan støtte på. Det er genialt med sådan et bord på en klapvogn, for skal man spise frokost på udflugten, er det nemt, at man kan koble bordet på klapvognen, så man slipper for at skaffe højstol osv., og barnet sidder jo samtidig trygt og godt i sin egen klapvogn.

IMG_5760

Jeg kan HELT klart sende min varmeste anbefaling af sted til dette produkt! Efter at have prøvet det, så vil vi næsten ikke kunne undvære det, da det gør alt MEGET nemmere både på bilturen, men også f.eks. til sommer, hvor vi skal af sted på diverse udflugter i Zoo osv.?

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god – når man først har prøvet bordet, så er det uundværligt! Vi har haft meget stor glæde af det.

Holdbarhed/kvalitet: Meget god – bordet er lavet af nylon og plastic, så det er meget nemt at tørre af. Jeg vil helt klart mene, at holdbarheden er rigtig god!

Pris: Meget god – prisen er 299,95,-, og jeg ville til enhver tid give det for det, da pengene er givet rigtig godt ud.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sansetæppet Heavy Sleeper