DEN GULE UGLE – Testfamilien
Reima

DEN GULE UGLE

Vores tester Sophie har testet af sæt tøj fra den Den Gule Ugle.

image1

Sophie fortæller:

“Så snart posten havde været der, blev pakken fra www.denguleugle.dk revet op. Et lækkert sæt tøj samt en personlig hilsen og et stykke chokolade dukkede op. Det er så skønt, når en webshop bruger lidt tid på at skrive et sødt lille kort at sende med! Pakken indeholdt bukser fra Petit By Sofie Schnoor og en basic bluse fra Wheat. Kvaliteten på tøjet føltes superlækker, blød og behagelig.

image5

Som med alt andet tøj, jeg køber til min søn, starter jeg ud med at vaske tøjet. Jeg bruger hverken skyllemiddel eller tørretumbler. Når man fravælger brug af tørretumbler og skyllemiddel, sker det ofte, at det tøj, man vasker, bliver en anelse stift. Det skete ikke med bukserne, men blusen bliver en anelse stiv, hvilket dog går over over efter blot få minutter i brug. Sættet er for os et perfekt “børnehavesæt? lige såvel som det kan bruges i mange andre sammenhænge. Det er smart og praktisk! Tøjet er 100% bomuld og derfor åndbart. Der er bevægelsesfrihed i tøjet, for der er intet, der sidder og snærer og irriterer, hvilket er et KÆMPE plus for os, hvor komforten kommer i første række. Min søn har brugt sættet rigtig meget og er selv rigtig glad for det. Vi har i testperioden nået at vaske sættet hele seks gange og vil mene, at produktet ikke har forandret sig fra udgangspunktet, hverken i forhold til farvetab, fnuller eller skævheder i syninger.?    

image11

 Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde vil vi rate:

Nytteværdi: Meget god – barnet kan bevæge sig 100% frit.

Holdbarhed: Meget god – farverne samt faconen holder.

Pris: Meget god – kvaliteten på tøjet er super, og man får et lækkert sæt for pengene.

Kvalitet: Meget god – fantastisk tøj, som er superlækkert at røre ved – der er ikke en finger at sætte på det.

Priser:

Buks: 199,-

LS-Tee 99,-

image2

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reima