Sengetøj fra FABELAB – Testfamilien
Microlobehjul.dk

Sengetøj fra FABELAB

Vores tester Karina har sammen med datteren Amanda på 4 år testet et sæt sengetøj fra Ollifant.dk.

Karina fortæller:

?Vi har testet et lækkert sæt sengetøj fra FABELAB, som kan købes hos Ollifant.dk. Til dem, som ikke kender den skønne webshop, kan jeg fortælle, at der sælges lækkert baby/børnetøj, ting til børneværelset og ikke mindst lækre ting til kvinder. Af mærker forhandler de b.la. POM POM, FABELAB, GRO, SMALL RAGS, SMALLSTUFF, DJECO, HEAVEA og meget andet.

Sengetøjet, vi har testet, kom rigtig fint pakket ind i silkepapir med posten. Det er til en babydyne, som har følgende størrelser: Dynebetræk: 70×100 og pudebetræk 45×45. Det består af 100 % økologisk bomuld og kan vaskes ved 40 grader skånevask.

IMG_7695

Sengetøjet blev leveret i en fin lille stofpose, som kan bruges som rygsæk. Det er CE-certificeret, hvilket betyder, at produktet overholder alle EU-lovgivninger på det europæiske marked.

IMG_7698

Farverne på sengetøjet er creme, mint, turkis, peach og rød. Hovedpudebetrækket er cremefarvet, hvilket er lidt en skam. For min skyld måtte det gerne have været turkis eller peach. I enden som lukning er der brugt en fin, lille og diskret lynlås.

IMG_7705

Da jeg modtog sengetøjet, blev jeg virkelig positivt overrasket. Det har nemlig den flotteste kobbertråd imellem felterne. Det ser virkelig flot og gennemført ud.

IMG_7746

Sengetøjet er lidt specielt, da det har to funktioner: Det kan både bruges på en babydyne og ud over det, kan det faktisk bruges som en sommerfugl/fabeldyr. Sengetøjet er nemlig udstyret med to stropper, og på den måde kan man lave det om til vinger, som barnet kan få på ryggen. Stropperne kan hurtigt gemmes væk inden i sengetøjet igen, så det ikke er farligt at anvende, når babydynen skal i brug. Det er altså en lidt sjov opfindelse, som jeg i hvert fald ikke har set eller hørt om før.

IMG_8165

Ideen er superfin, og min datter Amanda har også brugt vingerne rigtig meget. Vi har dog ikke rigtig kunne få stropperne til at vende rigtigt, selvom vi har læst beskrivelsen flere gange, men det er en mindre detalje.

IMG_8175

Jeg vil mene, at hvis man skal bruge funktionen med vingerne, vil den passe bedst til et barn i alderen 2,5- 3 år, da stropperne bliver lidt for korte til Amanda. De er også afprøvet på min datter Ella på knap 2 år, og der bliver vingerne en anelse for store. Men det passer jo også meget godt, at man først kan bruge det som babysengetøj og siden hen, når baby skifter til juniordyne, kan det bruges til udklædning.

Det er virkelig noget af det smukkeste sengetøj, jeg har set; kvaliteten er lækker og blød, og jeg ville elske at kunne forkæle min baby med sådan et sæt sengetøj. Det fås også i en drengeudgave.?

IMG_8423

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD ? jeg synes virkelig, det er genialt, at det har flere funktioner, hvilket gør, at det kan bruges over en længere periode.

Holdbarhed/kvalitet: GOD ? kvaliteten er rigtig god, og kobbertrådene er kraftige og syet med dobbeltsting.

Pris: GOD ? umiddelbart tænker jeg, at prisen på de 399 kr. for et sæt babysengetøj er lidt dyrt, men når man tænker over, at det både kan bruges som sengetøj, udklædning og at man får en lille taske/pose med i prisen, synes jeg faktisk, prisen er rimelig.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Microlobehjul.dk