Sengetøj – Testfamilien
Bilibo

Sengetøj

Tre testere, herunder to gæstetestere, har testet sengetøj fra Done By Deer.

Tine fortæller:

?Anton på 2 år er vild med dyr, og derfor flåede han nærmest Done By Deer-juniorsengetøjet ud af den fine gaveæske så snart, pakken kom ind ad døren. Sengetøjet er nemlig forsynet med stregtegninger af en masse dyr, f.eks. næsehorn, krokodiller og giraffer, og de er spændende at pege på for en lille gut. Faktisk sagde vi godnat til dyrene de første par aftener, og det var svært at lægge hovedet på hovedpuden, når det skulle ske oven på en krokodille!

Skærmbillede 2015-05-25 kl. 10.07.11

Sengetøjet har en masse lækre features. F.eks. er det tofarvet – i dette tilfælde hvidt på den ene side og svagt grønt på den anden. Jeg må indrømme, at det er rigtigt pænt at kigge på! Jeg er egentlig ikke farve- eller figurforskrækket, men jeg kan godt synes, at sengetøj nogle gange kan være for spraglet. Dette er både pænt for de voksne at se på og spændende for de små at sove i. Samtidig er sengetøjet forsynet med et kantebånd i orange, og det gør det altså efter min mening bare endnu pænere at se på. Selve dynebetrækket har skjult lynlås, så det sidder ordentligt fast selv efter en urolig nat i tremmesengen. De små fingre kan ikke få fat i lynlåsen, så man skal ikke være urolig for klemte fingre.

Sengetøjet er forsynet med et Øko-Tex mærke, som er en sundhedsmærkning for tekstiler. Mærket viser, at varen er testet og godkendt ud fra de krav, den internationale Øko-Tex-forening har stillet. Krav, der drejer sig om indholdet af kemiske stoffer, der kan – eller mistænkes for at kunne – skade kroppen.?

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – sengetøj har vi en del af, da man jo aldrig ved, hvornår der kommer en nat, hvor man skal skifte sengetøj tre gange!

Holdbarhed: MEGET GOD – det har ikke mistet hverken form eller farve under vask eller tumbling.

Pris: GOD – sættet koster 399,95 kr. og er dermed i den høje ende af, hvad jeg normalt giver for sengetøj. Dog synes jeg, det er prisen værd pga. detaljerne og pga. Øko-Tex mærkningen.

Kvalitet: MEGET GOD – sengetøjet er som sagt mærket med Øko-Tex, og stoffet er blødt og dejligt. Der er kælet lidt ekstra for detaljerne, og det pynter fint på børneværelset.

Gæstetester Sandra fortsætter:

?Førstehåndsindtrykket var rigtig godt. Superlækker indpakning, og farverne og kvaliteten levede helt bestemt op til mine høje forventninger. Superfedt, at det skiller sig ud i design og mønster i forhold til meget andet børnesengetøj, og så er jeg vild med unisexfarverne og positiv over, at det er 100 % bomuld.

DSC01898

Vi smed straks sengetøjet i vaskemaskinen, så vi kunne tage det i brug. Jeg var spændt på, om det var sådan en slags, der blev vildt krøllet efter vask, men jeg blev heldigvis positivt overasket over, hvor pænt og glat det var efter vask. Herhjemme skulle Marcus på 1,5 år bruge det, og da det er et juniorsæt, skulle han gerne kunne få glæde af det lang tid ud i fremtiden. Første gang, han skulle sove med det, udbrød han i begejstring ?Eeeeej!? Det var godkendt med det samme, og så pyntede det så fint på hans værelse. Vi vaskede det i alt fire gange på den måned, vi testede det, og det blev ved med at være dejlig blødt, og farverne holdt rigtig flot uden at falme.

DSC01924

Desværre gik det flere steder op i den orange syning, som sidder hele vejen rundt på kanten. Det skal dog også siges, at Marcus bruger sin dyne rigtig meget – også om dagen, og specielt elsker at han at nusse hjørner, og det er tydeligt, at det også er der, det er blevet ekstra slidt. Desværre!

Der, hvor sengetøjet skiller sig ud, er i designet og valg af farver og mønstre. Det er meget børnevenligt i udtrykket uden at være tuttenuttet. Det har derimod lidt kant og appellerer også til de lidt større børn. Rent pris- og kvalitetsmæssigt synes jeg ikke, det skiller sig ud i forhold til, hvad der ellers er på markedet.?

DSC02453

Nytteværdi: GOD – sengetøj er nødvendigt, og jeg vælger altid at investere i kvalitetssengetøj i ren bomuld, der kan holde i mange år – og gerne til flere børn.

Holdbarhed: MIDDEL – ene og alene af den grund, at syningerne gik op undervejs, og som tiden går, bliver det kun mere og mere og det er ikke et kønt syn, eller rart for barnet med trevlet syninger.

Pris: GOD – lige tilpas. 399,95 kr. er en nogenlunde standardpris, som de fleste juniorsengesæt ligger på, og derfor synes jeg, det er en fin pris og meget tilpas.

Kvalitet: MIDDEL/GOD – superblødt, selv efter mange vaske, krøller ikke så let og farverne holder rigtig godt, men igen må syningerne desværre trække ned i det samlede indtryk.

Gæstetester Pernille afslutter:

11158120_10153268942252302_863010020_n

?Vi har været så heldige at få lov til at teste det lækre juniorsengetøj fra Done by Deer. Sengetøjet er lavet i 100% blødt bomuld. På den ene side har sengetøjet en flot pudderfarve og den anden side er hvid. Sengetøjet er fyldt med dyr lige fra næsehorn til krokodiller.

Mit førstehåndsindtryk af sengetøjet er godt. Jeg synes, farverne er helt perfekte, både fordi de følger moden, og fordi man kan vende begge sidder opad. Jeg er meget begejstret over måden, lynlåsen er skjult og placeret på, for det gør det nemlig utroligt nemt at tage af og på. Kvaliteten er lækker, og man får følelsen af, det er kvalitet, man har købt!

11160086_10153268942267302_322963521_n

Min datter Gry fylder 3 år til juni og er meget betaget af dyr og dyrelyde, så vi studerede hvert enkelt dyr efter modtagelsen og gentog deres lyde, som endte i en dejlig leg. Nu har vi testet sengetøjet i en god måned, og dyrene er spændende endnu.?

11166124_10153268942277302_1203862730_n

Nytteværdi: MEGET GOD – vi bruger alle sengetøj, så hvorfor ikke sørge for, at det ser godt ud til værelset, og samtidig gøre det spændende for børnene?

Holdbarhed: GOD – efter første vask på 40 grader kunne jeg ikke se forskel på farven. Efter anden vask kunne jeg dog se en lille forskel, som ikke har forandret sig siden. Normalt stryger jeg ikke sengetøj, men det har jeg haft behov for her. Sengetøjet er af god og kraftig kvalitet, og har derfor en lang holdbarhed.

Pris: GOD – 400 kr. er normalprisen og er efter min vurdering en fin pris, da der både er kvalitet og leg for børnene.

Kvalitet: GOD – selvom sengetøjet har mistet en lille smule af sin farve er det ikke noget, man ser, eller noget, det bliver ved med. Vi har haft det vasket på både 40 og 60 grader, og det er stadig blødt og ser flot og nyt ud.

11160138_10153268942412302_257411686_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bilibo