Sengetøj Müsli – Testfamilien
Puslehynde, sengerand, sengetøj og badeslag

Sengetøj Müsli

Vores tester Jeannie har testet babysengetøj og juniorsengetøj med sine to børn.

Jeannie fortæller:

“Herhjemme bliver min datters babydyne brugt rigtig meget, og den bliver slæbt med rundt mange forskellige steder hen, så jeg synes helt klart, det er vigtigt, at sengetøjet er slidstærkt.

BILLEDE 3

Med mine børn har jeg testet et yndigt stribet sengesæt i hvid og rosa, og et i flot navy og hvid. Jeg synes, at designet gør, at det ser rigtig fint ud, også selvom dynen måske ligger og roder henne i sofaen.
Sengetøjet er med kraftige trykknapper, som holder godt og gør, at dynen og puden bliver i selve betrækket, da småbørn, især mine børn, ofte ligger meget uroligt, og det så kan gøre, at dynen falder ud af betrækket, hvis man ikke kan lukke det i enderne.

Sengetøjet er superblødt og lækkert at røre ved, og det er lavet af 100 % økologisk bomuld.

Det er et rigtig miljøvenligt sengetøj, så hvis man går op i det, opfylder det alle betingelser for et godt sæt sengetøj, synes jeg. Det er fri for alle farlige kemikalier, hvilket også kaldes GOTS-certificeret, og det synes jeg er et stort plus, da småbørn jo ofte sover meget og tit bruger deres sengetøj.

Herhjemme er sengetøjet blevet vasket i vaskemaskine og tørretumblet, og det holder farverne fint og blødheden forbliver rigtig god, og trykknapperne holder deres styrke.

Sengentøjet bliver også leveret i en fin stofpose, som man sagtens kan bruge til alt muligt bagefter. Stofposen har samme farve som selve sengetøjet.”

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – med småbørn i huset kan man ikke undvære et godt sæt sengetøj, der er slidstærkt, da det jo skal klare mange forskellige ting, både med rundt omkring og mange gange i vaskemaskinen.

Holdbarhed: MEGET GOD – farverne er stadig klare, og faconen er den samme. Trykknapperne er også efter et par ture i vaskemaskinen stadige stærke.

Pris: MEGET GOD – prisen er helt fair, og faktisk rigtig god synes jeg, da man jo lige skal tænke på at, detaljerne er helt i orden, også i forhold til økologien, hvilket jeg personligt godt vil betalte lidt mere for.

Kvalitet: MEGET GOD –  jeg synes, kvaliteten er i top, og pasformen er rigtig god.

Sengetøjet kan købes hos bygreencotton.dk og koster lige nu 299,95 kr. for babysættet og 349,95 kr. for junior.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Puslehynde, sengerand, sengetøj og badeslag